EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #6 - Page 103

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

95.4k

Users

24

7.2k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: dadisabih

I u vecerasnjoj epizodi ima par snimaka An,sa sretnim pogledom i osmjehom😊 Kopice ajde nam postavi.Ni u jednoj epizodi nije bila vise nasmijana i zracila srecom kao veceras.❤️ i onu zavrsnicu sa Sh i u razgovoru sa Minu.😊
I neka se niko ne ljuti na njeno sjecanje svega prozivljenog i bolnog i ponizavajuceg😭 Sjetila se pustanja zmaja, ali i 🐷 kako ju je kinjio i galamio na nju.Nikad je 🐷 nije nicemu ucio,nego iskoristavao.A An je bila samo dijete.😭
Kad joj je Sh rekao da ce je nauciti,An oci su zasijele od srece😊

I meni se cini da je danas bila nikad nasmejanija i on isto,bas su mi bili slatki,ali kratko je trajalo .Mozda sutra bude bolje 😉posto ih je strina poslala da se osveze🤣.A onaj njen osmeh kad je pitao da mu kaze koliko ga voli,pa stidljivost uhh ,pa njegov osmeh posle toga.Kao da nije bila gluma tako je bilo stvarno,poverovala sam im totalno👏
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Bikica

Meni je ta bebica odavno u glavi ali se nisam izrazavala...u tom smeru...cekajuci prvo neku akciju
kao da ona izrazi svoju ljubav ka njemu..a jos nije direktno..pa dok dodju ..do tog cina kako se prave bebe...😆..a ja sam rekla da je moguci februar..to ti je kao macije veljace..kako kod nas zovu...a kod njih valentinovo...tako do Divalija ...da se dobije konacan rezultat😉

Bikice mislis BEBICE. Jel tako da si to htela da kazes, samo si pogresila?😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: shmeker

I meni se cini da je danas bila nikad nasmejanija i on isto,bas su mi bili slatki,ali kratko je trajalo .Mozda sutra bude bolje 😉posto ih je strina poslala da se osveze🤣.A onaj njen osmeh kad je pitao da mu kaze koliko ga voli,pa stidljivost uhh ,pa njegov osmeh posle toga.Kao da nije bila gluma tako je bilo stvarno,poverovala sam im totalno👏

Ako bi ste zelele da vam ih skinem..mislim..te scene...hram i kod kuce ..pogled njen sad cu uraditi...recite ja cekam...😛
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
[QUOTE=Daltoni]
Evo mali reminder na prosle epizode, da se podsetimo kaka se Jag ponasao prema Anandi:

http://youtu.be/idZF3d_4ZGw

http://youtu.be/68hWXdBwwq4

[/QUOTE] Izivljavao se nad njom 😡,krmak jedan!!
smeker thumbnail

Originally posted by: Tina013

i gde ce sad ovi da budu na taj praznik 😕

kod Sekerovih ili Singovih 😕.ja navijam za one prve 😆
spominjale ste neki video, jel se tamo vidi uopste gde se nalaze kad pustaju zmajeve 🤣

Ja mislim da ce otici u KB ko Shivovih i da ce An biti inicijator toga jer je videla razgovor izmedju ire i CM.A u interviju bajron kaze da im nedostaje An tokom praznika ali ona sad ima drugu porodicu pa ce biti sa njima ,ja sam tako razumela mozda gresim😃
Serviana thumbnail

Originally posted by: shmeker

Kao sto sam vec ranije rekla u ovoj epizodi smo mogli ponovo da vidimo nagovestaje one vesele i brbljive Anandi (dok ju je glumila Avika Gor) . Tako da mi se cini da se stara Anandi vraca. Hvala ti puno CS! Klanjam ti se!!!
smeker thumbnail

Originally posted by: kop93

Izivljavao se nad njom 😡,krmak jedan!!

Necu ni da gledam😡 dize mi pritisak,i onak nisam bas najbolje vec dva dana😡😡
Serviana thumbnail

Originally posted by: kop93

Izivljavao se nad njom 😡,krmak jedan!!

Meni bilo mucno da gledam.🤢

A sad su mu kao svi njegovi oprostili i kao ponosni su na njega...na cega??!!!😡
smeker thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ako bi ste zelele da vam ih skinem..mislim..te scene...hram i kod kuce ..pogled njen sad cu uraditi...recite ja cekam...😛

Biki sto pitas skidaj,kad bi mogala i Sh da skines za nas bilo bi dobro🤣🤣 mislim videle smo ga od struka nagore ali nadole nista🤣 jedan carobni stapic i ucini nam🤣
smeker thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Dal,i ja mislim da treba da ides 😊

I ja isto dal❤️ biti sa najdrazm bicima je nesto od neprocenjive vrednosti😛