EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #6 - Page 105

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

95.4k

Users

24

7.2k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago
Ali meni stvarno nije jasno kako su Singovi sad odusevljeni Jagdisem 😡 Razumem,dete im je,ali preko nekih stvari ne sme da se predje 🤢
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Caps..neki su izrazili zelje...ako sam uspela nabrzaka da ih skinem..u tim pozama...🤣

sce3

Bikice,smem li da uzmem jednu od ovih slika i da stavim na AT? 😊

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=207371&Itemid=109 jeste videli novi promo uhhh poludecu vise od anandi opet ista prica a taman sam se obradovala
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: entica

😊 Hvala vam na prevodu i divnim slikama ...

Odusevljena sam - njihova ljubav je predivna
pozzz Entica :D

Pozdrav i dobrodosla!!!🤗
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: shmeker

http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=207371&Itemid=109 jeste videli novi promo uhhh poludecu vise od anandi opet ista prica a taman sam se obradovala

Shmekice draga nemoj da se nerviras. CVs jako dobro znaju da im je Ansh prva bracna noc najzlatnija od svih koka sto imaju pa ce to da otegnu koliko budu mogli i da nam igraju po zivcima.

Sve vise verujem u Dal teoriju o jedno 3-4 meseca. Sve manje verujem u moju da ce biti oko Valentines day. Ali cu ipak da cekam i da vidim.
smeker thumbnail

Originally posted by: Serviana

Shmekice draga nemoj da se nerviras. CVs jako dobro znaju da im je Ansh prva bracna noc najzlatnija od svih koka sto imaju pa ce to da otegnu koliko budu mogli i da nam igraju po zivcima.

Sve vise verujem u Dal teoriju o jedno 3-4 meseca. Sve manje verujem u moju da ce biti oko Valentines day. Ali cu ipak da cekam i da vidim.

Kako da se ne nerviram,kad posle onakvih osmeha i izjave ljubavi ocekivala sam da se ona prirodnije ponasa,razumem da prva noc jos nece biti ali spavanje sa maramom na glavi,i opet taj strah kad on udje u sobu stvarno je za nervozu,preterali su vise😡😡
smeker thumbnail
Da li znate sta su rekli u promou i sta je An izjavila,ako mogu da pokusam da razumem njeno ponasanje.Sh ce izgleda da izgubi strpljenje,jer je ovo nepodnosljivo. I na forumu( pisu da bi Sh trebao da gleda druge zene i da je ostavi)😡 i opet bi krivili nju sto je i normalno s ovakvim ponasanjem.
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Kako da se ne nerviram,kad posle onakvih osmeha i izjave ljubavi ocekivala sam da se ona prirodnije ponasa,razumem da prva noc jos nece biti ali spavanje sa maramom na glavi,i opet taj strah kad on udje u sobu stvarno je za nervozu,preterali su vise😡😡

Smekice nije ni njoj lako,imati u krevetu onaki komad a nista neraditi😉😆,i jos taj joj se komad okrenio licem zatvorio oci a njoj dao da napravi dobar pregled i jos izgraje hladnog,i An tece krv kroz vene,prokljucat ce to,samo valja cekat...😕😆😆 Za maramu se slazem s tobom i meni ide na zivce,zar nema nesto drugo za obuci u krevet 🤢.Napravit ce oni posao kad se budemo najmanje nadali...😉😆😆
entica thumbnail
😆 hehe izgleda da je kod njih sve po principu

STREPNJA

Ne, nemoj mi prici!Hocu izdaleka

Da volim i zelim oka tvoja dva.

Jer sreca je lepa samo dok se ceka,

Dok od sebe samo nagovestaj da.

samo sto smo mi izgubili strpljenje vise cekajuci njene emocije prema Shivu 😉

zahvaljujem na dobrodoslici 😛

Edited by entica - 12 years ago
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: entica

😊 Hvala vam na prevodu i divnim slikama ...

Odusevljena sam - njihova ljubav je predivna
pozzz Entica :D

Entice Dobrodosla 🤗kod nas na forum!!😆 Mozes li nam malo nesto reci o sebi...godine,odakle dolazis...???😛