Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread - 7th October 2025
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 8th Oct '25
HIGHER COURSE 8.10
Katrina already welcomed a child via surrogacy?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 8, 2025 Episode Discussion Thread
Round 2 Thread 1 - Main Game
Abhimaan Edition: New Chapter Discussions
Kaun banenge PL ke Mummy aur Papa(New)
Naya safar college ka
Now that's what I call a Wildcard
Round 2 Thread 2 - Index
Saddist Pari, Mithali n Noina
Congratulations Gen 4 team !!
Ananya Pandey - Chanel girl
ArIya/ETF OS: Rain, Coffee aur Thoda Pyaar
Anupamaa 07 -08 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏏Cricket Forum Banner Contest Results Announcement🏏
Praising Janhvi for her great choice in movies
Songs on All Tranportation
Caps..neki su izrazili zelje...ako sam uspela nabrzaka da ih skinem..u tim pozama...🤣
Bikice,smem li da uzmem jednu od ovih slika i da stavim na AT? 😊
😊 Hvala vam na prevodu i divnim slikama ...
Odusevljena sam - njihova ljubav je predivnapozzz Entica :D
http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=207371&Itemid=109 jeste videli novi promo uhhh poludecu vise od anandi opet ista prica a taman sam se obradovala
Originally posted by: Serviana
Shmekice draga nemoj da se nerviras. CVs jako dobro znaju da im je Ansh prva bracna noc najzlatnija od svih koka sto imaju pa ce to da otegnu koliko budu mogli i da nam igraju po zivcima.
Sve vise verujem u Dal teoriju o jedno 3-4 meseca. Sve manje verujem u moju da ce biti oko Valentines day. Ali cu ipak da cekam i da vidim.
Smekice nije ni njoj lako,imati u krevetu onaki komad a nista neraditi😉😆,i jos taj joj se komad okrenio licem zatvorio oci a njoj dao da napravi dobar pregled i jos izgraje hladnog,i An tece krv kroz vene,prokljucat ce to,samo valja cekat...😕😆😆 Za maramu se slazem s tobom i meni ide na zivce,zar nema nesto drugo za obuci u krevet 🤢.Napravit ce oni posao kad se budemo najmanje nadali...😉😆😆
Kako da se ne nerviram,kad posle onakvih osmeha i izjave ljubavi ocekivala sam da se ona prirodnije ponasa,razumem da prva noc jos nece biti ali spavanje sa maramom na glavi,i opet taj strah kad on udje u sobu stvarno je za nervozu,preterali su vise😡😡
STREPNJA
Ne, nemoj mi prici!Hocu izdaleka
Da volim i zelim oka tvoja dva.
Jer sreca je lepa samo dok se ceka,
Dok od sebe samo nagovestaj da.
samo sto smo mi izgubili strpljenje vise cekajuci njene emocije prema Shivu 😉
zahvaljujem na dobrodoslici 😛
Entice Dobrodosla 🤗kod nas na forum!!😆 Mozes li nam malo nesto reci o sebi...godine,odakle dolazis...???😛😊 Hvala vam na prevodu i divnim slikama ...
Odusevljena sam - njihova ljubav je predivnapozzz Entica :D