EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #6 - Page 102

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

95.4k

Users

24

7.2k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago

Originally posted by: alisa112

Jasna, potpuno se slazem s tobom.
Mene je, osim prve scene❤️, naravno, odusevila Sh reakcija na njeno pominjanje J. 👏
Ono kad ga je onako pogubljeno i prestravljeno pogledala ...
A on se samo osmehnuo i klimnuo glavom... U redu je...

Ma lik Shiva nije sa ove planete. Ja sam se slatko nasmejala komentaru jedne mlade indijke koja je rekla kako je vec pocela da masta da jednog dana ima svog Shiva, a onda ju je mama postavila ispred sebe, objasnila par stvari i spustila na zemlju.🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Inace u onov videu, onoj reklami Sid se pojavljuje u jednom momentu sa nekom decom.

Kako mu lepo stoje! A kako ce mu lepo stajati tek bliznakinje sto smo im namenili

Neki su me pitali zasto dve devojcice, zasto ne decak i devojcica. Ja sam im rekla zato sto je to dobra socijalna poruka i zato sto hocu da vidim Shiva okruzenog sa svoje 3 princeze

Jasnice..🤗.jos uvek razmisljas o AnSh...decici...
slike su pripremljene..jos je ostalo...da pocnu sa poslom...a rezultate cemo videti...+ ili -
ili oba + - ili + i -
Edited by Bikica - 12 years ago
Serviana thumbnail
Ono sto je meni bilo vazno je da on zna da ga ona voli. A i ona to postaje svesna.

Videcemo kakvu ce paralelu da povuku izmedju Jaan i Ansh s ovim zmajevima.

U epizodi od 18.01.2011. kad su pustali zmajeve pa Anandi iz sale presekla konopac J ju je napao i izvredjao. Uzasna scena. Sa Shivom ce mozda biti kako se komentarisalo da oni izgube ali da njemu nije nimalo bitno dokle god je sa njom i tome slicno

Ja sam jos kod Ansh beba
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Draga Saska, nadam se da ce tvojoj mami biti bolje i da ce da ozdravi sto pre. Toliko je tesko kada nam se drage osobe razbole, a mi iako cinimo sve sto je u nasoj moci ponekad smo nemocni u nasim nastojanjima.

Draga Dal, znam kako se osecas jer sam pre par godina prosla kroz sve to sa mojim muzem koji se 8 godina, zajedno sa mnom borio protiv teske bolesti i na zalost nije se izborio. Znam koliko mu je znacilo sto sam svakog trenutka bila uz njega pa sam sigurna da to i tvojoj nani mnogo znaci. Znam da ti je tesko jer radis, ali kad god mozes ti je obidji jer njoj to sigurno mnogo znaci. Zelim ti da budes hrabra i jaka jer nije nimalo lako gledati nekoga koga volis kako odlazi a ti tu ne mozes nista uciniti. Ali ja duboko vjerujem da nas nasi najmiliji nikada ne napustaju, da su uvek uz nas, u nasim ❤️❤️

Serviana thumbnail

Originally posted by: Bikica

Jasnice..🤗.jos uvek razmisljas o AnSh...decici...
slike su pripremljene..jos je ostalo...da pocnu sa poslom...a rezultate cemo videti...+ ili -
ili oba + - ili + i -

Ko sto sam rekla...prsla sam nacisto 😊 A sto je najgore sve druge zarazavam. Sad vec neke moje cure iz AT takodje razmisljaju da mi mogli imati blizance🤣
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Generacijo...evo stigla i ja...imala goste...a za tebe...ispunjeno...
Nabrzaka sam ga skinula...🤣🤣🤣

Generacijo hvala puno sto si ga skinila...😉ROFLROFL Izgleda mu onaj mladez fenomenalno!photo 11C2A9114.gif .photo 36_11_11.gif
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Ono sto je meni bilo vazno je da on zna da ga ona voli. A i ona to postaje svesna.

Videcemo kakvu ce paralelu da povuku izmedju Jaan i Ansh s ovim zmajevima.

U epizodi od 18.01.2011. kad su pustali zmajeve pa Anandi iz sale presekla konopac J ju je napao i izvredjao. Uzasna scena. Sa Shivom ce mozda biti kako se komentarisalo da oni izgube ali da njemu nije nimalo bitno dokle god je sa njom i tome slicno

Ja sam jos kod Ansh beba

Evo mali reminder na prosle epizode, da se podsetimo kaka se Jag ponasao prema Anandi:

http://youtu.be/idZF3d_4ZGw

http://youtu.be/68hWXdBwwq4

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Ko sto sam rekla...prsla sam nacisto 😊 A sto je najgore sve druge zarazavam. Sad vec neke moje cure iz AT takodje razmisljaju da mi mogli imati blizance🤣

Meni je ta bebica odavno u glavi ali se nisam izrazavala...u tom smeru...cekajuci prvo neku akciju
kao da ona izrazi svoju ljubav ka njemu..a jos nije direktno..pa dok dodju ..do tog cina kako se prave bebe...😆..a ja sam rekla da je moguci februar..to ti je kao macije veljace..kako kod nas zovu...a kod njih valentinovo...tako do Divalija ...da se dobije konacan rezultat😉
Edited by Bikica - 12 years ago
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Meni je ta bebica odavno u glavi ali se nisam izrazavala...u tom smeru...cekajuci prvo neku akciju
kao da ona izrazi svoju ljubav ka njemu..a jos nije direktno..pa dok dodju ..do tog cina kako se prave bebe...😆..a ja sam rekla da je moguci februar..to ti je kao macije veljace..kako kod nas zovu...a kod njih valentinovo...tako do Divalija ...da se dobije konacan rezultat😉

"Macija veljaca" i konacan rezultat... photo 01070931.gifphoto 0177EB19.gif photo 01045013.gif
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: dadisabih

I u vecerasnjoj epizodi ima par snimaka An,sa sretnim pogledom i osmjehom😊 Kopice ajde nam postavi.Ni u jednoj epizodi nije bila vise nasmijana i zracila srecom kao veceras.❤️ i onu zavrsnicu sa Sh i u razgovoru sa Minu.😊
I neka se niko ne ljuti na njeno sjecanje svega prozivljenog i bolnog i ponizavajuceg😭 Sjetila se pustanja zmaja, ali i 🐷 kako ju je kinjio i galamio na nju.Nikad je 🐷 nije nicemu ucio,nego iskoristavao.A An je bila samo dijete.😭
Kad joj je Sh rekao da ce je nauciti,An oci su zasijele od srece😊

U pravu si Dadi, u danasnjoj epi (gledala sam samo AnSh) Anandi je bila neopisivo srecna i u onom delu u hramu, gde je osmehom, rumenilom lica i pogledom dala Shivu odgovor koji je on razumeo i koji je izmamio osmeh na njegovo lice, i u onom delu u CH gde je tako opusteno pricala sa Minu, i srecno gledala Shiva, ponosna na njega.

I sigurna sam da se niko ne ljuti sto je spomenula J. Nije ona kriva sto su sva njena secanja iz detinjstva vezana uz njega, i cim joj je brbljajuci izletelo J ime, bilo joj je zao. No i Shiv i CM su bili genijalni i nisu od toga napravili problem. Osmeh koji je Shiv njoj uputio a i ona njemu posle toga govori vise od milion reci.😳
A posebno se radujem sto je A sa osmehom prihvatila mesto Shivovog licnog asistenta prilikom pustanja zmajeva😉, sigurna sam da ce to biti interesantno i vec se radujem Shivovom treningu, mocan su tim njih dvoje, pa ni zmaj tu nema puno sanse.