Originally posted by: dadisabih
I u vecerasnjoj epizodi ima par snimaka An,sa sretnim pogledom i osmjehom😊 Kopice ajde nam postavi.Ni u jednoj epizodi nije bila vise nasmijana i zracila srecom kao veceras.❤️ i onu zavrsnicu sa Sh i u razgovoru sa Minu.😊
I neka se niko ne ljuti na njeno sjecanje svega prozivljenog i bolnog i ponizavajuceg😭 Sjetila se pustanja zmaja, ali i 🐷 kako ju je kinjio i galamio na nju.Nikad je 🐷 nije nicemu ucio,nego iskoristavao.A An je bila samo dijete.😭
Kad joj je Sh rekao da ce je nauciti,An oci su zasijele od srece😊
U pravu si Dadi, u danasnjoj epi (gledala sam samo AnSh) Anandi je bila neopisivo srecna i u onom delu u hramu, gde je osmehom, rumenilom lica i pogledom dala Shivu odgovor koji je on razumeo i koji je izmamio osmeh na njegovo lice, i u onom delu u CH gde je tako opusteno pricala sa Minu, i srecno gledala Shiva, ponosna na njega.
I sigurna sam da se niko ne ljuti sto je spomenula J. Nije ona kriva sto su sva njena secanja iz detinjstva vezana uz njega, i cim joj je brbljajuci izletelo J ime, bilo joj je zao. No i Shiv i CM su bili genijalni i nisu od toga napravili problem. Osmeh koji je Shiv njoj uputio a i ona njemu posle toga govori vise od milion reci.😳
A posebno se radujem sto je A sa osmehom prihvatila mesto Shivovog licnog asistenta prilikom pustanja zmajeva😉, sigurna sam da ce to biti interesantno i vec se radujem Shivovom treningu, mocan su tim njih dvoje, pa ni zmaj tu nema puno sanse.