i da, gde je Jasna danas?
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
GREENE FLAG ⛳
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
i support farhana
KUJILI STARTED 18.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 18, 2025 EDT
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Story- Tortoise to Rabbit😜
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Alia and Ranbir to move to their new house - Krishna Raj
Acha wala gunda
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Buddhiya Ka Naya Roop
👏
Joooj Biki, ljubim te do neba, potajno sam se nadala da ces ubaciti ovu prvu sliku 😃👏A i ova druga je...
http://www.youtube.com/watch?v=qLK1WIoDOCE Bikice -Generacijo ako imas vremena,hajd ispuni i meni zelju da skines s ovoga linka,koju slicicu od Sh gdje stoji naslonjen,kosulja raskopcana i vidi mu se mladez na prsu.
I to sto je spomenula 🐷 nije mi uopste strasno. Nije ga ona nikad volela kao zena, vec onako izdresirana ga je postovala i trpela, ta njihova 'ljubav' mi je licila na neku rodjacku 😕. Anandi nije znala za bolje, mislila je da tako treba 😕... dok nije upoznala naseg ⭐️
Dal...osmeh i pozitivna energija lece nasu bolnu dusu...to je jedini lek...taj jedino savet mogu dati,a drugo sta da kazem znas i sama...a znam i ja kako je...❤️
Originally posted by: Serviana
Hej Tina! Danas sam bila zauzeta poslom. Inace danas sam pogledala samo Ansh scene. I ona prva scena me je odusevila. Kao sto sam napisala i u onom drugom topicu. Nisu bile potrebne reci. Sh je sve shvatio, A je sve shvatila , i ja sam sve shvatila pa smo bili srecni.Sto se druge scene tice kad je spomenula J moja prva reakcija je bila: O ne, sad cu opet morati da idem da je branim po forumu. To je neizbezno, J je bio veliki deo njenog detinjstva. Ne treba je kriviti.
Draga Dal,zao mi je zbog tvoje nane i znam kako ti je,jer sam i sama prosla ovu situaciju koju sad prolazis.😭 Prije 5 godina s mojom tetom(bila mi je kao majka)😭 Idi kod nje i kako Dadisa kaze propusteno se nemoze nadoknaditi,nazalost.Pricaj s njom ,ako je moguce,o vasim lijepim trenucima,ispunjaji joj zelje...sve ovo ce ti kao sjecanje biti kao melem za dusu,iz iskustva ti kazem.1200 km sam prevaljivala zbog nje i sto mi je drago uspijela sam se zadnji put pozdraviti s njom.😭😊.
PS. Izvini ako sam te rastuzila!!