EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #6 - Page 101

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

95.4k

Users

24

7.2k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Tina013

i da, gde je Jasna danas?

Mozda radi, a mozda je otisla kod nekog na drugi dan slave ili je svojim⭐️, mora da zaradi malo kredita, pa ce nam se vratiti😉
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Dal,i ja mislim da treba da ides 😊
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kaliopa

👏

Love Sick 2

Joooj Biki, ljubim te do neba, potajno sam se nadala da ces ubaciti ovu prvu sliku 😃👏

A i ova druga je...

Znala sam ja sta tebi..odgovara...🤣
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: kop93

http://www.youtube.com/watch?v=qLK1WIoDOCE Bikice -Generacijo ako imas vremena,hajd ispuni i meni zelju da skines s ovoga linka,koju slicicu od Sh gdje stoji naslonjen,kosulja raskopcana i vidi mu se mladez na prsu.

Generacijo...evo stigla i ja...imala goste...a za tebe...ispunjeno...
Nabrzaka sam ga skinula...🤣🤣🤣

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

i da, gde je Jasna danas?

Hej Tina! Danas sam bila zauzeta poslom. Inace danas sam pogledala samo Ansh scene. I ona prva scena me je odusevila. Kao sto sam napisala i u onom drugom topicu. Nisu bile potrebne reci. Sh je sve shvatio, A je sve shvatila , i ja sam sve shvatila pa smo bili srecni.

Sto se druge scene tice kad je spomenula J moja prva reakcija je bila: O ne, sad cu opet morati da idem da je branim po forumu. To je neizbezno, J je bio veliki deo njenog detinjstva. Ne treba je kriviti.
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Inace u onov videu, onoj reklami Sid se pojavljuje u jednom momentu sa nekom decom.

Kako mu lepo stoje! A kako ce mu lepo stajati tek bliznakinje sto smo im namenili

Neki su me pitali zasto dve devojcice, zasto ne decak i devojcica. Ja sam im rekla zato sto je to dobra socijalna poruka i zato sto hocu da vidim Shiva okruzenog sa svoje 3 princeze
Bikica_Biki thumbnail

I to sto je spomenula 🐷 nije mi uopste strasno. Nije ga ona nikad volela kao zena, vec onako izdresirana ga je postovala i trpela, ta njihova 'ljubav' mi je licila na neku rodjacku 😕. Anandi nije znala za bolje, mislila je da tako treba 😕... dok nije upoznala naseg ⭐️

Tina🤗U pravu si..nikad ga nije volela kao zena...
ona je htela biti srecno dete,igrati se sa vrsnjacima,a postala je mala zena
ona je htela,volela je knjige,zelela biti najbolji djak,a bila je mala domacica
ona se zelela igrati sa lutkama,a bila je necija igracka,da rade sa njom kako hoce
Ona je bila zena u telu deteta...kako je mogla ga voleti...sem kao prijatelja...brata...ja nisam videla drugu ljubav..
Edited by Bikica - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dal...osmeh i pozitivna energija lece nasu bolnu dusu...to je jedini lek...taj jedino savet mogu dati,
a drugo sta da kazem znas i sama...a znam i ja kako je...❤️

alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Hej Tina! Danas sam bila zauzeta poslom. Inace danas sam pogledala samo Ansh scene. I ona prva scena me je odusevila. Kao sto sam napisala i u onom drugom topicu. Nisu bile potrebne reci. Sh je sve shvatio, A je sve shvatila , i ja sam sve shvatila pa smo bili srecni.

Sto se druge scene tice kad je spomenula J moja prva reakcija je bila: O ne, sad cu opet morati da idem da je branim po forumu. To je neizbezno, J je bio veliki deo njenog detinjstva. Ne treba je kriviti.

Jasna, potpuno se slazem s tobom.
Mene je, osim prve scene❤️, naravno, odusevila Sh reakcija na njeno pominjanje J. 👏
Ono kad ga je onako pogubljeno i prestravljeno pogledala ...
A on se samo osmehnuo i klimnuo glavom... U redu je...
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: kop93

Draga Dal,zao mi je zbog tvoje nane i znam kako ti je,jer sam i sama prosla ovu situaciju koju sad prolazis.😭 Prije 5 godina s mojom tetom(bila mi je kao majka)😭 Idi kod nje i kako Dadisa kaze propusteno se nemoze nadoknaditi,nazalost.Pricaj s njom ,ako je moguce,o vasim lijepim trenucima,ispunjaji joj zelje...sve ovo ce ti kao sjecanje biti kao melem za dusu,iz iskustva ti kazem.1200 km sam prevaljivala zbog nje i sto mi je drago uspijela sam se zadnji put pozdraviti s njom.😭😊.

PS. Izvini ako sam te rastuzila!!

Generacijo...lepo si rekla ispunjavaj zelje...jer drage moje..koga sam volela sem mog sina najvise na svetu bio je moj pok.otac,moje srce,moja du'a,moje sve,razdvojena bila od njega 600km,odem
tamo da ga vidim a on ostao bez para cekao penziju i ja mu dam koliko sam bila u mogucnosti..
a nije bio tada bolestan od te bolesti od koje je i otisao na onaj svet...tada smo se i salili smejali i to je bio nas poslednji susret na ovom zemaljskom svetu...to se desilo pre 9god...i uvek se secam tog poslednjeg susreta...koji mi vrati svu ljubav i paznju koju sam primala a i davala u nasem odnosu oca i kcerke...On je uvek sa mnom...u ❤️ mom
Edited by Bikica - 12 years ago