EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #6 - Page 115

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

96k

Users

24

7.2k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 13 years ago

Originally posted by: shmeker

šŸ¤—šŸ¤—šŸ¤—Nadam se da si u pravu evo ti trostruki zagrljaj

Naravno da sam upravu! šŸ˜‰
Serviana thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: kop93

Jeste ali zlocin istine!!šŸ˜‰šŸ˜† Evo prvi prijedlog od mene za ime:KHUSI-SRECA!! šŸ¤—

Haha Kopice inace jedna od devojaka koja me podrzava oko bliznakinja ima nadimak khusi...svidece joj se tvoj predlog.😃

Ajmo u novi topic!
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kop93

Nesto se mislim u zadnje vrijeme sta je to sto sprijecava An da ima tjelesni kontakt s Sh?? Neznam jesam li u pravu ali mislim da je kod nje problem veliki strah od ponovnog gubitka! Ona voli Sh to je i sama rekla,ali na distanci to svi vidimo. 🐷 je dala svoje srce na dlanu i tijelo,a on je sve to olako pogazio neokrenuvsi se za njom.Odbacio ju je kao iskoristenu krpu,ali i taj osjecaj napravio u njoj!! Gorak osjecaj!! Osjecaj bezvrijedne zene,koja nezna muskarca zadrzati uz sebe,osjecaj zene koja svog muskarca nezna zadovoljiti,osjecaj nezenstvenosti.Ovo su kobni osjecaji za psihu jedne zene,bilo u psihickom ili tjelesnom smislu.Sad u njenom zivotu postoji Sh,kao prijatelj i na papiru muz!! Kao prijatelja ga akceptira bez problema,ali onaj prelaz gdje treba ici u smjeru muza,kod nje je blokiran,strahom od neuspjeha,nepovjerenje vlada u njenoj dusi prema muzu Sh,ali na drugoj strani ima potpuno povjerenje prema prijatelju Sh.Ovom svojom tjelesnom distancom od Sh ona stiti svoj "brak"i sebe od ponovne propasti,neuspjeha,takoreci za nju je ovo dovoljno"plantonski brak"umjesto da se otvori prema Sh i kaze mu svoje strahove,ocisti smece iz duse koje joj je ostavio 🐷.Mislim da do tjelesnog kontakta izmedu nje i Sh nece doci dokle god se ona prema njemu neotvori,kao cvijet prema suncu,ili se nesto nedesi sa Sh i ona uvidi da postoji i drugi nacin gubitka:Gdje muz neostavlja zenu samovoljno vec je otrgnut drugom silom od nje!!

Evo sta je problem kod An,procitajte jos jednom!!! IDEMO NA NOVI TOPIC!!!
Edited by kop93 - 13 years ago
medena thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Caos, drustvo .Tek sam sada stigla do vas .Cestitam vam 150 stranicu imala sam mnogo da procitam kako bi tek sada dosla do vas slik, prica i vasi kometari su bili odlicni.šŸ‘šŸ‘šŸ¼šŸ‘šŸ‘šŸ¼

dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

😊 Sad smo na
EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 😊