EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #4 - Page 107

Created

Last reply

Replies

1k

Views

88.3k

Users

22

3.8k

Frequent Posters

dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago
Dal novi topic zapocni sa slikom AnSh iz jucerasnje ili danasnje epizode,😊 da znamo kako su od vjencanja pa do danas uspjeli da priblize glave jedno drugom na dvadesetak cm😉😲 i da je Sh uhvati za misice i okrene prema sebi😲 Predigre su pocele👏 prvo An glumi da spava, a sada Sh da ga boli stomak😉prije finala mora biti treninga😉
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Cpbuja

Mislim da je ovde Sid odgovorio: Ako je to zbog Jagija, ubacicu tebe u mikser (verovatno je "pretio" Prat misleci na onaj mikser sto je koristila da napravi sok) 🤣

Eto da se nasmejem ,posle ovakve epizode,jeste li videli njegovu facu kad je pokusao da je poljubi a ona se mrsti uhhh😃😡
dadisabih thumbnail

Originally posted by: shmeker

🤣🤣Svidja mi se 🤣 jesss

Ma taj medjed-milioner🤣 moze Sh⭐️ motor cuvati🤣dok je ovaj sa Prats❤️
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Pozdrav,posao mi se oduzio ,tako da ce tek veceras biti slobodna..
PS Otvoricu novi topic kada ispunimo 150 strana...😉
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Drage Forumasice Sretna Vam Nova 2013,🤗,sa malim zakasnjenjem. Stigla sam prije sat vremena u svicu nakon 13 sati putovanja.Joj sto sam vas pozeljela i caskanje uz vas ❤️.Vidim ispisale ste preko 130 stranica,ma trebat ce mi 2 dana da sve procitam 😆.Vidim da Sh je uspio na privatnom "planu s Prats,ali zato je corak na "poslovnom "planu s An.😆 Rastrzo se momak pa nemoze na obe strane!☺️😆 Cujemo se poslije,odoh da popijem kavicu da dodem malo sebi.
smeker thumbnail

Originally posted by: kop93

Drage Forumasice Sretna Vam Nova 2013,🤗,sa malim zakasnjenjem. Stigla sam prije sat vremena u svicu nakon 13 sati putovanja.Joj sto sam vas pozeljela i caskanje uz vas ❤️.Vidim ispisale ste preko 130 stranica,ma trebat ce mi 2 dana da sve procitam 😆.Vidim da Sh je uspio na privatnom "planu s Prats,ali zato je corak na "poslovnom "planu s An.😆 Rastrzo se momak pa nemoze na obe strane!☺️😆 Cujemo se poslije,odoh da popijem kavicu da dodem malo sebi.

prijatna ti kafica😉
smeker thumbnail
Posto nema jos prevoda ,citam komentare na forumu ne bi li mogla da zakljucim o cemu se radi.I izmedju ostalog neko je opet prekinuo njihovu romantiku u kuhinji,zaculo se zvono i An je otisla da otvori,komentarisu da bi to mogla da bude Asima.Tako pisu videcemo kad izadje prevod a i u epizodi u ponedeljak.
dadisabih thumbnail

Originally posted by: kop93

🤗🤗 neka si ti nama stigla 🤗
A to sa AnSh pred kamerama ili iza kamera, nama svejedno, samo neka su "uposleni"😉

dadisabih thumbnail

Originally posted by: shmeker

Posto nema jos prevoda ,citam komentare na forumu ne bi li mogla da zakljucim o cemu se radi.I izmedju ostalog neko je opet prekinuo njihovu romantiku u kuhinji,zaculo se zvono i An je otisla da otvori,komentarisu da bi to mogla da bude Asima.Tako pisu videcemo kad izadje prevod a i u epizodi u ponedeljak.

Prije ce biti da se PTSanchi vratila,😡jer odavno nije palacala jezikom😡a stalno fokusira An😡
Nije Asima valjda nekulturna pa da se ne najavi,jer su se ovi tek uzeli🤢
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Ima prevod danasnje epizode na desitvbox ako nekog interesuje