EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #4 - Page 110

Created

Last reply

Replies

1k

Views

88.3k

Users

22

3.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kop93

Evo pa birajte koju hocete.😛

Hvala Kopice...Kako si se provela na odmoru? Jer bilo neke divlje ljubavne romanse sa nepoznatim misterioznim tipom...Sve nam ispricaj..😳
Daltoni thumbnail
Otvorila sam novi topik, jos malo i mozemo tamo da se nadjemo:

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3379153#73305562
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Dobro vece drage moje. Ja sam posle danasnje epizode mnogo mirnija . Vazno je da je on shvatio da se ona plasi , ponovo smo videli onog cool Shiva a ne samo zaljubljenog tetreba. Sad kad on zna gde je problem naci ce on strategiju da pocne da ga resava.

Mene je oduševio mahi. On je takvo osveženje u seriji.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Serviana

Dobro vece drage moje. Ja sam posle danasnje epizode mnogo mirnija . Vazno je da je on shvatio da se ona plasi , ponovo smo videli onog cool Shiva a ne samo zaljubljenog tetreba. Sad kad on zna gde je problem naci ce on strategiju da pocne da ga resava.

Mene je odu'evio mahi. On je takvo osve'enje u seriji.

Dobro vece ,i meni je laknulo kada je rekao da zeli da je bolje upozna,da vidi odakle njena nesigurnost i oklevanje..Ja sam oduvek govorila da je to njegova strategija,on je iz vojnicke porodice,covek je samo isao u ofanzivu pa dokle stigne..nazalost nije mnogo "zemlje" osvojio,ali cinjenica je da nije ostao praznih ruku, sada cemo da vidimo kako namerava da osvaja dalje..😉
Tebi se vidim bas dopada Mahi, e jeste osvezenje,barem da je neko pozitivan...😆
Serviana thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dobro vece ,i meni je laknulo kada je rekao da zeli da je bolje upozna,da vidi odakle njena nesigurnost i oklevanje..Ja sam oduvek govorila da je to njegova strategija,on je iz vojnicke porodice,covek je samo isao u ofanzivu pa dokle stigne..nazalost nije mnogo "zemlje" osvojio,ali cinjenica je da nije ostao praznih ruku, sada cemo da vidimo kako namerava da osvaja dalje..😉
Tebi se vidim bas dopada Mahi, e jeste osvezenje,barem da je neko pozitivan...😆

Pa ja misim da shiv mora da cini te male poteze da je razdrma. Pametan je on, znace kako treba. A sidova gluma je sve bolja i bolja. Mozda sam pre bila skepticna ali nisu pogrešili sa izborom glumca za ulogu Shiva. Plus ima neka hemija izmedju njih dvoje.
Serviana thumbnail
A mahi je moj omiljen lik.
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

A mahi je moj omiljen lik.

Ja volim mahija kao druga🤣a sh bi rado😳😃
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
ovde su mi bili najromanticniji i uopste se nije cinilo da se plasi
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Mislm da je SH shvatio da se sa An nesto desava pa ima neku strategiju da sazna od nje sta se sa njom desava, samo se nadam da nije Asima na vratima a Mahi je odmah shvatio da se SH pretvara i on uvek pomaze njemu oko An.
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

I to je bilo razmatrano. Dosta ljudi misli da ce nesto morati da se desi da bi ona shvatila svoja osecanja. Da li ljubomora prema ashimi, neki cak misle da bi on mogao da ima saobracajnu nesrecu posto je nekoliko puta bio blizu toga pa smatraju da je to indikator necega u buducnosti.

Bravo Bikice za tvoju pricu👏

Hvala draga Jasnice,drago mi je da ti se dopala,sa obzirom da sam nabrzinu napisala😆