EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #4 - Page 106

Created

Last reply

Replies

1k

Views

88.3k

Users

22

3.8k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Gocilija

Evo prevoda:

Kazu da Shiv ima stomacne tegobe pa je Anandi otisla u kuhinju da mu napravi sok , ali Shiv je usao za njom u kuhinju, ne da joj pomogne, vec zbog zelje da provede sa njom romanticne trenutke. On je privukao k sebi, dok se ona sva tresla od straha, i tako sokirana je ispustila i prosula sok.

Reporter je postavio pitanje da li ona okleva zbog Jagadisha ?

Sid (glumac) je odgovorio ako je to zbog Jagija, stavicu vas u moju situaciju, pokusao sam dva puta da ostvarim sa njom kontakt, ali je ona zaspala !

Prats (glumica) komentarise da njeno oklevanje nije zbog Jagija, vecu pitanju samo njen strah.

Sid je na to nesto kazoo na indijskom, sto bi se moglo protumaciti kao daaa, sve je to samo izgovor da izbegne svaki romanticni kontakt, kao sto je izgovor i njegove stomacne tegobe.

Prats na to kaze, da pre braka sve o cemu su njih dvoje razgovarali bilo je Hello , tako da se ona jos ne oseca komotno kad je sama sa njim, iako smatra da je srecno udata, ipak se Shiv oseca frustrirano posto je protracio dve noci ( dva pokusaja) da ostvari sa njom kontakt.

(Ovo bi bio smisao ovog nekog intervjua sa glumcima ' bar sam ja tako razumela, posto mesaju engleski i hindu jezik)

Hvala puno👍🏼
smeker thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Zbog Siva ostavila MILIONERA

Kada se hrabri Siv pojavio u uzbudljivoj sceni najgledanije indijske sapunice i spasao Anandi,odusevljeni gledaoci navijali su da upravo on osvoji srce napacene male neveste.Glumac Sidrat Sukla svojom harizmom i izgledom prikovao je publiku za male ekrane,bacivsi Sasanka Vijasa u drugi plan.Tada su i prestale visemesecne spekulacije da je simpaticna Pratisa Banerdzi u vezi sa Vijasom,a na internetu je osvanulo hiljade fan klubova posvecenih Anandi i Sivu.Obozavaoci su neprestano izrazavali nadu da ce zgodni Sidart uspeti da i u privatnom zivotu osvoji srce ljupke Pratise,sto se na kraju i desilo!

Tajna romansa

Iako je vest o Pratisinoj i Sidratovoj vezi naisla na ogromnu podrsku fanova,njih dvoje se plase da priznaju da su zajedno."Na setu se gotovo uopste ne skrivaju.Svi znaju da su zajedno i da im je lepo.Zbog toga su njihove scene onako uverljive,takvi pogledi i emocije ne mogu da se odglume.Pogledajte scene Anandi i Siva,a onda ih uporedite sa onima u kojima su Nevesta i Jagdis,sve ce vam biti jasno",rekla je jedna od glumica iz sapunice,koja nije zelela da otkriva svoj identitet,dodajuci da su Pratisa i Sidrat nedavno uzivali snimajuci Anandino i Sivovo vencanje,kao da se radi o njihovoj pravoj svadbi."Trebalo je to da vidite.Bili su tako srecni i nasmejani,njihova veza simpaticna je celoj ekipi",kaze ona.
Uprkos tome sto je svima sve jasno,glavni akteri price i dalje cute.

🤣🤣Svidja mi se 🤣 jesss
Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
🤗 Pozdravljam vas sve drage moje forumasice i zelim vam Srecnu Novu Godinu i Bozic ! Nisam se javljala neko vreme, a vala nisam ni imala razloga, kao sto vidite nasa snasha okleva i prenemaze se kao da je Deva Marija, kao da nikad nije videla muskarca, a kamoli dodirnula, i kao da su je na silu udali za nekoga starkelju...

Ovo je skandalozno ponasanje i nemam razumevanja za An. Vec pocinje da nam svima skace po zivcima !!
O kakvom strahu se ovde govori i pokusava da opravda njeno ponasanje ? Razumem da zena ima strah od seksa samo ako je bila silovana i ako ne gaji nikakva osecanja perema partneru, tj. ako ga se gadi - ali koliko znam An nije bas bila silovana, a ne bih rekla da Shiv izgleda tako da treba da se gadi njegovog dodira. A ona upravo pravi takvu facu, sto licno mene dovodi do ludila !

Razumem kompaniju da zeli da napravi malo tenzije kod gledalaca, ali ovo je prevrsilo svaku meru. Pre bih rekla da CV nezna kako dalje, da nema vise ideja kako dalje da razvija radnju a da An, Sh i J budu u nekom fokusu kao glavni akteri. Ako bi sve islo glatko, kako bi publika zelela, ljubav i romantika izmedju AnSh, povratak J familiji, njegovo upoznavanje sa nekom novom zenom u koju bi mogao da se zaljubi, dete o kojem pricaju Basant i Ghena ... mislim da se pisac scenarija plasi da ne upadne u zamku da seriju ne moze vise da odugovlaci, da drzi paznju publike. Sta misli, da smo svi debili i psihopate pa bas uzivamo u scenama mrcvarenja !? ...

Milsim da je krajnje vreme je da se serija privodi kraju, osim ako ne zele da pratimo jos 2 godine seriju, tj. sledecu generaciju Singovih i Shenkarovih...

Sve u svemu Anandino ponasanje me mnogo nervira ! Ispada da je Shiv neki siledzija i kasapin, pa ce sad da je cherechi i secka na komade ! Muka mi je. Necu vise da gledam seriju. Javite mi samo kad se konacno Deva Marija smiluje da dodoirne Shiva makar i po ruci !

Ne postoji ni jedno zensko celjade koje nebi pozelelo Shiva za partnera, pa kao ga ona nece neka ga poslaje nasim devojkama, one se nece prenemagati. 😉👍🏼
Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: shmeker

🤣🤣Svidja mi se 🤣 jesss

Daaa, konacno se njih dvoje makar privatno ponasaju NORMALNO !! Ovako lepi i mladi - pa zar nije logicno da se dopadaju jedno drugom. ? Verujem da ce i ovo mrcvarenje publike sa An odugovlacenjem biti uskoro prevazidjeno, znas kako se kaze, zensko mora malo da tvrdi parazr - kao ona kokoska koju je jurio pevac oko ambara, kaze ja cu jos jedan krug, da ne kaze da sam odmah pristala hahhaha Tako je i An resila da izludi Shiva... 😡😡😡
smeker thumbnail
Mene je opet uspela da izludi😡
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Mene je opet uspela da izludi😡

neka je i ovako,drago mi ih gledati, ali odmice pomalo,zbunjena je ali se ne zaledi ne njegov dodir😕 sad kad ovoliko puta pokazuju Sumi pa J🐷, sve dok se tu ne uspostavi opros i sreca, izmedju AnSh nece doci i do fizickog kontakta u ljubavi😕 a mmozda prije vidimo J🐷 sa onom novom u krevetu pa onda AnSh u radioni😕to ce teci uporedo😕
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
jedina satisfakcija u ovom mrcvarenju nas je sto malo vise gledamo AnSh😊
smeker thumbnail

Originally posted by: dadisabih

jedina satisfakcija u ovom mrcvarenju nas je sto malo vise gledamo AnSh😊

Neznam,nije bas bila ravnodusna ali me je iznervirala.Kad procitam prevod mozda ce mi biti jasnije.Izgleda da on zna da se ona plasi,ali mi nije jasno zasto ne rzgovara s njom o tome.
Cpbuja thumbnail
Explorer Thumbnail

Originally posted by: Gocilija

Reporter je postavio pitanje da li ona okleva zbog Jagadisha ?

Sid (glumac) je odgovorio ako je to zbog Jagija, stavicu vas u moju situaciju, pokusao sam dva puta da ostvarim sa njom kontakt, ali je ona zaspala !

Mislim da je ovde Sid odgovorio: Ako je to zbog Jagija, ubacicu tebe u mikser (verovatno je "pretio" Prat misleci na onaj mikser sto je koristila da napravi sok) 🤣

smeker thumbnail
Njenu reakciju mogu da procitam,uplasena i zbunjena ali njegovu nemogu.Uporan je i imam osecaj da ce dici ruke kad vidi da ne ide.😡