EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #4 - Page 105

Created

Last reply

Replies

1k

Views

88.3k

Users

22

3.8k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Serviana

Izasla je neka vest u kojoj su oni ostali kuci jer je njega boleo stomak. Ona mu sprema nesto u kuhinji i on se pribli'i, kad je dotakne ona se upla'i i ispadne joj casa na pod.

Znaci da nisu razgovarali 😡 Sad sam skroz odlepila. Dokle ce bre da im uni'tavaju likove. Ovo nisu Ansh koje poznajemo.😡

Nista mi vise nije jasno,prterali su.Citam kom po forumu i svi su ogorceni neki su cak pisali CV da prekinu da nerviraju gledaoce😡
smeker thumbnail
Definitivno nisu razgovarali,mozda je Sh odlucio da cuti i igra igru ko zna.Ja sam ocekivala neki iskren razgovor sve bi bilo drugacije ovako se samo nerviram i stvarno razmisljam da prekinem da gledam.Jer ovo vise nije relaksacija nego skakanje po zivcima😡.A ona kao krivo joj kad je ustala pa opet po starom,nije to ona An za koju sam mislila da ce uvek biti iskerena,evo i sad na pinku gledajuci epizode sasvim je drugacija od onog sto nam sad prikazuju.Samo se nadam da ce CV shvatiti da ovakvim scenariom nervira gledaoce i da ce promeniti to😡
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Dobro jutro drage moje forumasice,vidim da ste se raspisale.Ja nisam stigla ni epizodu da pogledam od obaveza..
Samo zelim da vas obavestim da cu danas poslepodne biti ponovo slobodna i otvoriti novi topic posle 17 h, ukoliko kojim slucajem ispunite topic do 150-te stranice,budite malo strpljive...
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Daltoni

Dobro jutro drage moje forumasice,vidim da ste se raspisale.Ja nisam stigla ni epizodu da pogledam od obaveza..
Samo zelim da vas obavestim da cu danas poslepodne biti ponovo slobodna i otvoriti novi topic posle 17 h, ukoliko kojim slucajem ispunite topic do 150-te stranice,budite malo strpljive...

Dobro jutro . Kako da se ne raspišemo kad su preterali. Ovo nisu Ansh koje poznajemo. Ja zadnjih 4 epizoda nisam ni pogledala. To govori nesto.

Pitam se dokle ce da uništavaju oba lika i zarad cega.
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Pocinjem da prekucavam tekst iz onog casopisa,ali sacekacete malo posto je dugacak 😊
MarijaDj thumbnail
Explorer Thumbnail
Cao devojke! 😊
Prvo da vam se predstavim. Zovem se Marija, imam 30 godina i iz Beograda sam. Pratim vas, takoreci, od prvih stranica (srpski scenario male neveste 😳) nego nisam imala kad da se registrujem. Imam devojcicu od godinu i po :) tako da stizem da pratim samo kad imam vremena na poslu, a kod kuce nikako 😆.
Elem, sto sam se javila...
Pa ljudi sve mi zivce iskidase sa ovom AnSh situacijom. Vidim da je kod vas ista situacija pa rekoh da se javim da kukamo zajedno 😭
Verovatno cu se javljati samo kad budem bila u prilici ali samo da znate da nas ima jos 😉.
Jos jednom pozdrav za sve i srecna vam Nova godina!!! 😊
smeker thumbnail
they said that shiv had a stomach ache so anandi goes to kitchen to make him adrak juice
but shiv enters kitchen not to help her but to romance
he pulls er close & she is shaking & very scared she gets shocked n drops the adrak
sidyusha intv
reporter asked are u hesitating bec of jagiya
sid said if this is bec of jagiya i will put u in the mixie |i tried for SR twice but she slept😆
prats no its just hesitation n fear not due to J
Sid said its nayi nayi shaadi so jab bhi milegi romance karoonga all stomach ache is bahaana
prats said before marriage all we said was hi hello so comfortable hone me tym lagega
i am happily married but still Shiv is frustrated as 2 SR went waste

Moze li neko ovo ukratko da prevede,pokusala sam ali sve mi je nakako zbrkano,nista ne razumem.Hvala unapred😃😉
smeker thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Pocinjem da prekucavam tekst iz onog casopisa,ali sacekacete malo posto je dugacak 😊

Cekamo😉
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Zbog Siva ostavila MILIONERA

Kada se hrabri Siv pojavio u uzbudljivoj sceni najgledanije indijske sapunice i spasao Anandi,odusevljeni gledaoci navijali su da upravo on osvoji srce napacene male neveste.Glumac Sidrat Sukla svojom harizmom i izgledom prikovao je publiku za male ekrane,bacivsi Sasanka Vijasa u drugi plan.Tada su i prestale visemesecne spekulacije da je simpaticna Pratisa Banerdzi u vezi sa Vijasom,a na internetu je osvanulo hiljade fan klubova posvecenih Anandi i Sivu.Obozavaoci su neprestano izrazavali nadu da ce zgodni Sidart uspeti da i u privatnom zivotu osvoji srce ljupke Pratise,sto se na kraju i desilo!

Tajna romansa

Iako je vest o Pratisinoj i Sidratovoj vezi naisla na ogromnu podrsku fanova,njih dvoje se plase da priznaju da su zajedno."Na setu se gotovo uopste ne skrivaju.Svi znaju da su zajedno i da im je lepo.Zbog toga su njihove scene onako uverljive,takvi pogledi i emocije ne mogu da se odglume.Pogledajte scene Anandi i Siva,a onda ih uporedite sa onima u kojima su Nevesta i Jagdis,sve ce vam biti jasno",rekla je jedna od glumica iz sapunice,koja nije zelela da otkriva svoj identitet,dodajuci da su Pratisa i Sidrat nedavno uzivali snimajuci Anandino i Sivovo vencanje,kao da se radi o njihovoj pravoj svadbi."Trebalo je to da vidite.Bili su tako srecni i nasmejani,njihova veza simpaticna je celoj ekipi",kaze ona.
Uprkos tome sto je svima sve jasno,glavni akteri price i dalje cute.
Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: shmeker

they said that shiv had a stomach ache so anandi goes to kitchen to make him adrak juice
but shiv enters kitchen not to help her but to romance
he pulls er close & she is shaking & very scared she gets shocked n drops the adrak
sidyusha intv
reporter asked are u hesitating bec of jagiya
sid said if this is bec of jagiya i will put u in the mixie |i tried for SR twice but she slept😆
prats no its just hesitation n fear not due to J
Sid said its nayi nayi shaadi so jab bhi milegi romance karoonga all stomach ache is bahaana
prats said before marriage all we said was hi hello so comfortable hone me tym lagega
i am happily married but still Shiv is frustrated as 2 SR went waste

Moze li neko ovo ukratko da prevede,pokusala sam ali sve mi je nakako zbrkano,nista ne razumem.Hvala unapred😃😉

Evo prevoda:

Kazu da Shiv ima stomacne tegobe pa je Anandi otisla u kuhinju da mu napravi sok , ali Shiv je usao za njom u kuhinju, ne da joj pomogne, vec zbog zelje da provede sa njom romanticne trenutke. On je privukao k sebi, dok se ona sva tresla od straha, i tako sokirana je ispustila i prosula sok.

Reporter je postavio pitanje da li ona okleva zbog Jagadisha ?

Sid (glumac) je odgovorio ako je to zbog Jagija, stavicu vas u moju situaciju, pokusao sam dva puta da ostvarim sa njom kontakt, ali je ona zaspala !

Prats (glumica) komentarise da njeno oklevanje nije zbog Jagija, vecu pitanju samo njen strah.

Sid je na to nesto kazoo na indijskom, sto bi se moglo protumaciti kao daaa, sve je to samo izgovor da izbegne svaki romanticni kontakt, kao sto je izgovor i njegove stomacne tegobe.

Prats na to kaze, da pre braka sve o cemu su njih dvoje razgovarali bilo je Hello , tako da se ona jos ne oseca komotno kad je sama sa njim, iako smatra da je srecno udata, ipak se Shiv oseca frustrirano posto je protracio dve noci ( dva pokusaja) da ostvari sa njom kontakt.

(Ovo bi bio smisao ovog nekog intervjua sa glumcima – bar sam ja tako razumela, posto mesaju engleski i hindu jezik)