EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #4 - Page 108

Created

Last reply

Replies

1k

Views

88.3k

Users

22

3.8k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: dadisabih

Prije ce biti da se PTSanchi vratila,😔jer odavno nije palacala jezikom😔a stalno fokusira An😔
Nije Asima valjda nekulturna pa da se ne najavi,jer su se ovi tek uzeli🤢

Mozda ce da ubace asimu,da bi An bila ljubomorna ali bice mi zao da prolazi kroz ono kroz sta je prosla sa gauri,😔
smeker thumbnail
Po prevodu koji sam procitala,on zna da se ona plasi e sad nije mi jasno sta pokusava šŸ˜•da li hoce da mu ona sama kaze ?I nadam se da nije Asima na vratima.😔Onda nema nista od nastavka ni razgovora ni romantike.Vase misljnje?
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
posto CV izvaljuje gluposti, vjerovali ili ne, moguce da J🐷 trazi Sh kao colectora, a An kao starjesinu da prijavi slucaj one zlostavljane zene( ne znam joj jos ime)a povjerljivo je, posto je muz od te neka velika bitanga i kriminalac,,jer svi pacijenti zaziru od njega i pokazuju veliki strah.Sad kad sam odgledala pazljivije, moguce je i to, a sansa da se J🐷 transformise u pozitivnu licnost😊
smeker thumbnail
🤣🤣Znate sta primetila sam da samo ja pisem.Nema veze pisacu do 150 da bi dal mogla da otvori novi🄳
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

posto CV izvaljuje gluposti, vjerovali ili ne, moguce da J🐷 trazi Sh kao colectora, a An kao starjesinu da prijavi slucaj one zlostavljane zene( ne znam joj jos ime)a povjerljivo je, posto je muz od te neka velika bitanga i kriminalac,,jer svi pacijenti zaziru od njega i pokazuju veliki strah.Sad kad sam odgledala pazljivije, moguce je i to, a sansa da se J🐷 transformise u pozitivnu licnost😊

Mozda bi Sh i mogao da pomogne kao colector,al An je staresina Jaitsara ,a koliko ja kontam Jag je u nekom drugom selu,a svako selo ima svog staresinu,mada i do sada je bilo puno nelogicnosti pa sto sad ne bi An bila zaduzena i za to selo ...
P.S. Jel neko primetio kako nam je An sredila nokte ,to mora da se doterala za novu godinu šŸ˜†
smeker thumbnail
Mozda se mahi vratio 🤣namerno kao zaboravio nestošŸ˜†samo da ih provocirašŸ˜‰
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Jeca1997

Zbog Siva ostavila MILIONERA

Kada se hrabri Siv pojavio u uzbudljivoj sceni najgledanije indijske sapunice i spasao Anandi,odusevljeni gledaoci navijali su da upravo on osvoji srce napacene male neveste.Glumac Sidrat Sukla svojom harizmom i izgledom prikovao je publiku za male ekrane,bacivsi Sasanka Vijasa u drugi plan.Tada su i prestale visemesecne spekulacije da je simpaticna Pratisa Banerdzi u vezi sa Vijasom,a na internetu je osvanulo hiljade fan klubova posvecenih Anandi i Sivu.Obozavaoci su neprestano izrazavali nadu da ce zgodni Sidart uspeti da i u privatnom zivotu osvoji srce ljupke Pratise,sto se na kraju i desilo!

Tajna romansa

Iako je vest o Pratisinoj i Sidratovoj vezi naisla na ogromnu podrsku fanova,njih dvoje se plase da priznaju da su zajedno."Na setu se gotovo uopste ne skrivaju.Svi znaju da su zajedno i da im je lepo.Zbog toga su njihove scene onako uverljive,takvi pogledi i emocije ne mogu da se odglume.Pogledajte scene Anandi i Siva,a onda ih uporedite sa onima u kojima su Nevesta i Jagdis,sve ce vam biti jasno",rekla je jedna od glumica iz sapunice,koja nije zelela da otkriva svoj identitet,dodajuci da su Pratisa i Sidrat nedavno uzivali snimajuci Anandino i Sivovo vencanje,kao da se radi o njihovoj pravoj svadbi."Trebalo je to da vidite.Bili su tako srecni i nasmejani,njihova veza simpaticna je celoj ekipi",kaze ona.
Uprkos tome sto je svima sve jasno,glavni akteri price i dalje cute.

Hvala ti puno! šŸ¤—
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Hvala ti puno! šŸ¤—

Nista šŸ˜‰
kaliopa thumbnail

EX YU Scenario Male neveste

Andv.,Annamarija,Bikica,Cardigan,Cpbuja,Daltoni,

Drya,doka1709,Gocilija,Indy29,Jeca1977,Kabakaba4,

Kaliopa,Kop93,Kelly12,Lady_L,Lidoni,Loveansh,

Mirona,Medena,milica_pjc,Neelaalikhan,Serviana,

Shmecker,Taty,Tinica,tijara,Yasna,

Neka vam zivot samo lijepe stvari donese, a dusa vjecno ostane njezna i mlada, i sve sto pozelite neka bude , a suze da pustite samo od srece. Sretna vam Nova godina 2013.

dadisabih

31.12.2012. u 12,00

šŸ¤—

Evo i mene napokon na forumu posle duzeg vremena. Hvala na lepim zeljama, Dadisa! šŸ¤— I ja tebi, a naravno i ostalim forumasicama zelim SRECNU NOVU GODINU I SVE NAJLEPSE! Jeste malo sa zakasnjenjem, ali nema veze 😊 Taman bi da o istom "trosku" tj. postu pozdravim i forumasice koje su od skoro sa nama, dobrodosle šŸ¤— Mogu vam reci da nam je forum bas zivahan i prelep sa svim onim vasim slikama, hvala vam na tome, a komentari... sta reci, vrh ste!! 😊
kaliopa thumbnail
Jedno pitanjce: da li je neko primetio da na Wikipediji pise da serija ima 1200 epizoda? I do koje su oni ovo ep. u Indiji stigli?

Takodje se na Wikipediji na spisku glumaca nalazi i ime Geeta Tyagi koja navodno tumaci lik Jamana Basant Singh, pa se pitam ko je to, da nisam nesto propustila?? šŸ¤“ Da nije to mozda Vasantova usvojena cerka, njeno ime takodje stoji odmah ispod Nanduovog?? šŸ¤“ šŸ˜•