EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #2 - Page 5

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

88.7k

Users

21

2.9k

Frequent Posters

dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago
Mota joj se sto i nama😆 Colectore, obuci se brzo, ubit ce te propuh, a ja cu ti pomoci🤣
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
ovi snimci Sh kupanja su im najvedriji snimci u cijeloj seriji👍🏼
Bebana0403 thumbnail
Pa kad nijedno drugo musko(osim mozda Bajrona)ne lici ni na sta,moramo da balavimo za kolektorom!!!!Iju mene grdna!!!!🤣
doka1709 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Bebana0403

Pa kad nijedno drugo musko(osim mozda Bajrona)ne lici ni na sta,moramo da balavimo za kolektorom!!!!Iju mene grdna!!!!🤣

Lepo receno👏!
Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Ovo je ostalo na prethodnoj str. EX YU # 1

Ponovo sam napisala da je tamo
zavrseno. Javljala se Goca i jos po neko

Evo me ovde sa vama. Nisam znala da ste otvorile novu stranicu dok nisam procitala na str.147. OK... nastavljamo ovde. Kao sto si Kabakice primetila, bas sam i ja to prokomentarisala na strani 146 kako nasa uspavana lepotica urlala na babu i na sve ukucane u ovim epizodama koje idu kod nas na pinku. Nije uvek bila ovako "nemusta" kao u ovih nekoliko zadnjih epizoda kad je ova 🐷 hvata za ruku i glumi idiota prvog reda, toboz izgubio pamcenje, pa se ne se seca sta joj je sve radio u proteklih 7-8 godina.Ako je on "izgubio" pamcenje (njemu to i odgovara, jer koliko je zla naneo svima, najbolje je da glumi amaneziju !) ali sta je sa An pamcenjenjem - da li je i ona dozivela amneziju - jok breee, ona je pod anestezijom, drogirana i osamucena - leluja se po kuci i nezna kuda udara - jos joj baba pripomaze, pa je ponovo potura da bude 🐷 sluskinja. Ali, ako je tacno ovo sto najavljaju, da ce se 🐷 dozvati pameti, te da ce da donese odluku da napusti Jaistar i da konacno ostavi AnSh na miru - u sta ja iskreno sumnjam ! U svakom slucaju CV mora da izmisli neki novi zaplet, u vidu sestre, strine i njenog sina i ko zna koga jos !! CV se nameracio da ova serija potraje bar dok se moja mala unuka ne uda... jos jedno 10-tak godina...😆😆😉
Procita la sam da Gauri definitivno istekao ugovor sredinom oktobra i da je napustila seriju, vec je uveliko na brodu sa buducim muzem, za koga se udaje u decembru. Ako se bude jos pojavljivala, to su epizode koje je sigurno snimila pred sam odlazak iz BV.
Edited by Gocilija - 12 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Jos uvek nema titlovane epizode..nesto nece da ucita..Ako nekome uspe neka javi..
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Jos uvek nema titlovane epizode..nesto nece da ucita..Ako nekome uspe neka javi..

Juce su se pojavili tek oko 16h, pa sam i mislila da se ni danas nece zuriti.
Ja cu osvezavati stranicu, pa kad dodje...
Bebana0403 thumbnail
Izasla epizoda sa titlom samo meni nije dozvoljeno da stavim link.😃
Na desirippers.com.
Edited by Bebana0403 - 12 years ago
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bebana0403

Izasla epizoda sa titlom samo meni nije dozvoljeno da stavim link.😃

Na desirippers.com.

Bebana0403 thumbnail
Konacno nesto zanimljivo!!!!Nadam se samo da sad nece da uspore i opet smore sa glupostima.Klupko se konacno odmotava.
🐷 gleda Shiva kao svinja sataru.🤣