Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 19th Sept, 2025
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Deepika Removed From Kalki 2
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
How quickly time changes
Armaan has always been the victim
Alia bhatt special topic
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Baseer rental house
Appreciation Post for Ruheen
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 28
New pic of Katrina who is very pregnant
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
Aneet replaces Kiara in Shakti Salini
Deepika starts shooting for King
Favorite alternate actress casting in a Yash Chopra movie
Originally posted by: kabakaba4
E Dal, bravo, pogodila si da je ono bila JAVA😊Jedino me plasi da se ne ostvare oni TVOJI STRAHOVI...To bi bilo UZAS! Iskocili bismo svi iz koze!PS Nisam znala ovu rec WHILE, Interesovalo me je, jer je 🐷 rekao da nema posao, pa..."While is a transitive verb in this case, meaning to pass time in a pleasant and relaxed way."Nema posao? Da li misli na vreme od pre 6 godina, ili sada? Sada IMA posao, ⭐️ mu je dao.A svidja mi se ovo.."pleasant and relaxed way"! TO JE JAGDIS! Tako on ceo zivot!
Verovatno je jos uvek glumio amneziju kada je to rekao..Sada kada ga je ⭐️ razotkrio, 🐷 mora da menja taktiku..Sada ce navodno da kaze kako zeli da napusti Jetsar, jer ne zeli da se njegov stric i baba svadjaju sa ocem..i trazice od babe da mu da An za zenu,inace nema smisla da ostaje u Jetsaru i haveli...Sta mislis ,sta ce baba reci na taj zahtev ?
Originally posted by: kabakaba4
Uf ovo u vezi zahteva??? Nisam od druge guzve o ovome mnogo razmisljala. Nekako mi je od pocetka to bilo neshvatljivo, jer nisam znala da li se sali, ili sta.Znajuci da hoce da naskodi Anandi, valjda nije ozbiljan, ali nesto ne verujem da bi baba pristala, zbog svih obecanja, ma da bi u srcu mozda zelela.Ipak nije naredila An da ostane sa njim kod kuce i izvukla je An ruku iz njegove.
Originally posted by: Jeca1997
Sta tacno pise u onom clanku da ce se 🐷 promeniti?Sorry ako smaram,ali ja ne znam bas engleski pa ne razumem