EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #2 - Page 7

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

88.7k

Users

21

2.9k

Frequent Posters

kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Drustvo, da li se slazete, po Bebaninoj ideji, da umesto SHIV stavljamo ⭐️

Za onoga 🐷 vec imamo lepu ikonicu😆

Ako se slazete, samo kliknite dole LIKE😊
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

@ Dal
Nadam se da si imala vremena da pronadjes epi i procitas

E da znas da imam, doktorka koja je operisala nanu je juce odlucila da je pusti, tako da vise nemam obaveza oko nje do petka,kada dolazi na kontrolu..
kabakaba4 thumbnail

E Dal, bravo, pogodila si da je ono bila JAVA😊

Jedino me plasi da se ne ostvare oni TVOJI STRAHOVI...
To bi bilo UZAS! Iskocili bismo svi iz koze!

PS Nisam znala ovu rec WHILE, Interesovalo me je, jer je 🐷 rekao da nema posao, pa...
"While is a transitive verb in this case, meaning to pass time in a pleasant and relaxed way."

Nema posao? Da li misli na vreme od pre 6 godina, ili sada? Sada IMA posao, ⭐️ mu je dao.
A svidja mi se ovo.."pleasant and relaxed way"! TO JE JAGDIS! Tako on ceo zivot!
Edited by kabakaba4 - 12 years ago
Daltoni thumbnail

E Dal, bravo, pogodila si da je ono bila JAVA😊

Jedino me plasi da se ne ostvare oni TVOJI STRAHOVI...
To bi bilo UZAS! Iskocili bismo svi iz koze!

PS Nisam znala ovu rec WHILE, Interesovalo me je, jer je 🐷 rekao da nema posao, pa...
"While is a transitive verb in this case, meaning to pass time in a pleasant and relaxed way."

Nema posao? Da li misli na vreme od pre 6 godina, ili sada? Sada IMA posao, ⭐️ mu je dao.
A svidja mi se ovo.."pleasant and relaxed way"! TO JE JAGDIS! Tako on ceo zivot!

Verovatno je jos uvek glumio amneziju kada je to rekao..Sada kada ga je ⭐️ razotkrio, 🐷 mora da menja taktiku..Sada ce navodno da kaze kako zeli da napusti Jetsar, jer ne zeli da se njegov stric i baba svadjaju sa ocem..i trazice od babe da mu da An za zenu,inace nema smisla da ostaje u Jetsaru i haveli...Sta mislis ,sta ce baba reci na taj zahtev ?
Edited by Daltoni - 12 years ago
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Verovatno je jos uvek glumio amneziju kada je to rekao..Sada kada ga je ⭐️ razotkrio, 🐷 mora da menja taktiku..Sada ce navodno da kaze kako zeli da napusti Jetsar, jer ne zeli da se njegov stric i baba svadjaju sa ocem..i trazice od babe da mu da An za zenu,inace nema smisla da ostaje u Jetsaru i haveli...Sta mislis ,sta ce baba reci na taj zahtev ?

Uf ovo u vezi zahteva??? Nisam od druge guzve o ovome mnogo razmisljala. Nekako mi je od pocetka to bilo neshvatljivo, jer nisam znala da li se sali, ili sta.

Znajuci da hoce da naskodi Anandi, valjda nije ozbiljan, ali nesto ne verujem da bi baba pristala, zbog svih obecanja, ma da bi u srcu mozda zelela.
Ipak nije naredila An da ostane sa njim kod kuce i izvukla je An ruku iz njegove.
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Uf ovo u vezi zahteva??? Nisam od druge guzve o ovome mnogo razmisljala. Nekako mi je od pocetka to bilo neshvatljivo, jer nisam znala da li se sali, ili sta.

Znajuci da hoce da naskodi Anandi, valjda nije ozbiljan, ali nesto ne verujem da bi baba pristala, zbog svih obecanja, ma da bi u srcu mozda zelela.
Ipak nije naredila An da ostane sa njim kod kuce i izvukla je An ruku iz njegove.

Kako da mu da za zenu An?Da spava sa njim ili? 😕
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Sta tacno pise u onom clanku da ce se 🐷 promeniti?Sorry ako smaram,ali ja ne znam bas engleski pa ne razumem
Edited by Jeca1997 - 12 years ago
Daltoni thumbnail
🐷 ce navodno da uvidi svoje greske onda kada mu An oprosti, i postace opet dobar...Trazice od babe da se ponovo ozeni sa An ...🐷 ce da kaze da napusta haveli.Jetsar i njihove zivote jer ne zeli da se njegova porodica raspadne zbog njega (sukob izmedju Bajrona i Vasanta) ,baba ce reci da ne zeli da on ponovo ode i da zeli da ostane u haveli., a on ce je na to pitati da li ce An da mu bude zena ako to uradi, jer on zeli da bude sa An, ovako nema svrhe da ostane...
To ti je ukratko to, barem kako sam ja shvatila iz tog clanka...
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Sta tacno pise u onom clanku da ce se 🐷 promeniti?Sorry ako smaram,ali ja ne znam bas engleski pa ne razumem

Jeco, sto se tice njihovog "spavanja" 😆 ja mislim da ih nikad nisu ni pokazali zajedno u krevetu, a ja gledam od pocetka. Secam se samo kako ju je polozio u krevet, onako obucenu, sa sve
maramom😆. Mozda se neko seca njih dvoje u krevetu?
Sa Gauri vec jesu pokazivali i to cak posle teskih svadja.😲
Bebana0403 thumbnail
Ma kakv crni krevet kad ni poljubac nismo videli.Mada, ne bi nam strasno smetalo da ubace malo'mesa'''u scene ⭐️ i Anandi.😆