Originally posted by: Bebana0403
Konacno nesto zanimljivo!!!!Nadam se samo da sad nece da uspore i opet smore sa glupostima.Klupko se konacno odmotava.
🐷 gleda Shiva kao svinja sataru.🤣
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
HEALING SHUROO 18.9
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 19th Sept, 2025
Deepika Removed From Kalki 2
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
Buddhiya ki Nautanki
How quickly time changes
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Anupamaa 18 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Pari's hate for Tulsi
Armaan has always been the victim
Alia bhatt special topic
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Baseer rental house
Appreciation Post for Ruheen
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
Konacno nesto zanimljivo!!!!Nadam se samo da sad nece da uspore i opet smore sa glupostima.Klupko se konacno odmotava.
🐷 gleda Shiva kao svinja sataru.🤣
Originally posted by: kabakaba4
Juce su se pojavili tek oko 16h, pa sam i mislila da se ni danas nece zuriti.Ja cu osvezavati stranicu, pa kad dodje...
Originally posted by: kabakaba4
Ova epi je najbolja za citanje, do sada, jer je pozadina bila tamna i sve se lepo videlo.😊Na IF ima puno vise forumasa, pa i vise zakljucaka u vezi epi.Spomenucu neke, za one koji ne mogu da procitaju...U pocetku baba hvali 🐷 kako je pametan i strpljiv i "gde je taj Jagdish bio do sada", jer hoce i on u hram da se moli za ostale.Cudno da se 🐷 seca da je An njegova zena, seca se oca a i ne pita za svoju majku.Neko se pita da li je DS slepa, ili u sumraku svoga zivota zeli da vidi samo ono sto ona zeli da vidi?🐷 "ima selektivnu amneziju"😆 uz pomoc Lal Singa.Misle da je Sh cuo razgovor izmedju "J i J2" 😊"Sh nije trebalo da kaze 🐷 da postuje Singove i da ga nece odati, jer 🐷 moze to da iskoristi na neki nacin kasnije"."Da li je bilo potrebno da Sh oda svoje osecaje ovoj 🐷 "Ha ha, meni je bilo milo sto je Sh 2x naglo zakocio i drmnuo "ovoga"Videlo se na Sh licu da ironise kad razgovara sa 🐷 o zdravlju, osobito kada je rekao da izgleda zdrav i svez, a ovaj poceo da kaslje.Onaj ispruzeni prst pokazuje sta Sh misli, jer obecava da ce uciniti SVE da bi zastitio svoju Anandi. ❤️❤️
🐷 je znao da je nadrljao onog trenutka kad se Shiv ponudio da ga poveze.🐷 koja nikada u svom zivotu nije mislio svojom glavom ili licno odgovarao za svoje postupke misli da ce da nadmudri nekog kome je posao da sredjuje prevarante.Baba mi je bila ljigava kao i obicno.Ta zena nikada se nece promeniti.Nazalost u haveli samo Bajron ima malo mozga,mada mi se cini da je ubacio zrno sumnje u Vasanta i Genu sto se tice 🐷.Drago mi je da je Shiv(za koga moramo da smislimo ikonicu kao za 🐷)konacno pokazo zube.Jedva cekam rasplet i da vidim kako ce 🐷 sam sebe da zezne.A hoce jer to je on.
Originally posted by: Jeca1997
Bas me zanima sta ce biti,posto sam ubedjena da Shiv nece izjaviti Anandi ljubav