EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #2 - Page 6

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

88.7k

Users

21

2.9k

Frequent Posters

kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bebana0403

Konacno nesto zanimljivo!!!!Nadam se samo da sad nece da uspore i opet smore sa glupostima.Klupko se konacno odmotava.

🐷 gleda Shiva kao svinja sataru.🤣

🤣
kabakaba4 thumbnail

Ova epi je najbolja za citanje, do sada, jer je pozadina bila tamna i sve se lepo videlo.😊

Na IF ima puno vise forumasa, pa i vise zakljucaka u vezi epi.
Spomenucu neke, za one koji ne mogu da procitaju...

U pocetku baba hvali 🐷 kako je pametan i strpljiv i "gde je taj Jagdish bio do sada", jer hoce i on u hram da se moli za ostale.

Cudno da se 🐷 seca da je An njegova zena, seca se oca a i ne pita za svoju majku.

Neko se pita da li je DS slepa, ili u sumraku svoga zivota zeli da vidi samo ono sto ona zeli da vidi?

🐷 "ima selektivnu amneziju"😆 uz pomoc Lal Singa.

Misle da je Sh cuo razgovor izmedju "J i J2" 😊

"Sh nije trebalo da kaze 🐷 da postuje Singove i da ga nece odati, jer 🐷 moze to da iskoristi na neki nacin kasnije".
"Da li je bilo potrebno da Sh oda svoje osecaje ovoj 🐷 "

Ha ha, meni je bilo milo sto je Sh 2x naglo zakocio i drmnuo "ovoga"

Videlo se na Sh licu da ironise kad razgovara sa 🐷 o zdravlju, osobito kada je rekao da izgleda zdrav i svez, a ovaj poceo da kaslje.

Onaj ispruzeni prst pokazuje sta Sh misli, jer obecava da ce uciniti SVE da bi zastitio svoju Anandi. ❤️❤️

kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Juce su se pojavili tek oko 16h, pa sam i mislila da se ni danas nece zuriti.
Ja cu osvezavati stranicu, pa kad dodje...

@ Dal
Nadam se da si imala vremena da pronadjes epi i procitas
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Ova epi je najbolja za citanje, do sada, jer je pozadina bila tamna i sve se lepo videlo.😊

Na IF ima puno vise forumasa, pa i vise zakljucaka u vezi epi.
Spomenucu neke, za one koji ne mogu da procitaju...

U pocetku baba hvali 🐷 kako je pametan i strpljiv i "gde je taj Jagdish bio do sada", jer hoce i on u hram da se moli za ostale.

Cudno da se 🐷 seca da je An njegova zena, seca se oca a i ne pita za svoju majku.

Neko se pita da li je DS slepa, ili u sumraku svoga zivota zeli da vidi samo ono sto ona zeli da vidi?

🐷 "ima selektivnu amneziju"😆 uz pomoc Lal Singa.

Misle da je Sh cuo razgovor izmedju "J i J2" 😊

"Sh nije trebalo da kaze 🐷 da postuje Singove i da ga nece odati, jer 🐷 moze to da iskoristi na neki nacin kasnije".
"Da li je bilo potrebno da Sh oda svoje osecaje ovoj 🐷 "

Ha ha, meni je bilo milo sto je Sh 2x naglo zakocio i drmnuo "ovoga"

Videlo se na Sh licu da ironise kad razgovara sa 🐷 o zdravlju, osobito kada je rekao da izgleda zdrav i svez, a ovaj poceo da kaslje.

Onaj ispruzeni prst pokazuje sta Sh misli, jer obecava da ce uciniti SVE da bi zastitio svoju Anandi. ❤️❤️

Sta je IF? 😊
Bebana0403 thumbnail
🐷 je znao da je nadrljao onog trenutka kad se Shiv ponudio da ga poveze.🐷 koja nikada u svom zivotu nije mislio svojom glavom ili licno odgovarao za svoje postupke misli da ce da nadmudri nekog kome je posao da sredjuje prevarante.Baba mi je bila ljigava kao i obicno.Ta zena nikada se nece promeniti.Nazalost u haveli samo Bajron ima malo mozga,mada mi se cini da je ubacio zrno sumnje u Vasanta i Genu sto se tice 🐷.Drago mi je da je Shiv(za koga moramo da smislimo ikonicu kao za 🐷)konacno pokazo zube.Jedva cekam rasplet i da vidim kako ce 🐷 sam sebe da zezne.A hoce jer to je on.
kabakaba4 thumbnail

Jeco, to je Indian Forum
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Bebana0403

🐷 je znao da je nadrljao onog trenutka kad se Shiv ponudio da ga poveze.🐷 koja nikada u svom zivotu nije mislio svojom glavom ili licno odgovarao za svoje postupke misli da ce da nadmudri nekog kome je posao da sredjuje prevarante.Baba mi je bila ljigava kao i obicno.Ta zena nikada se nece promeniti.Nazalost u haveli samo Bajron ima malo mozga,mada mi se cini da je ubacio zrno sumnje u Vasanta i Genu sto se tice 🐷.Drago mi je da je Shiv(za koga moramo da smislimo ikonicu kao za 🐷)konacno pokazo zube.Jedva cekam rasplet i da vidim kako ce 🐷 sam sebe da zezne.A hoce jer to je on.

@Bebana, s obzirom da nemamo veliki izbor ikona, sta mislis o ⭐️ , jer je on za nas zvezda?

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Bas me zanima sta ce biti,posto sam ubedjena da Shiv nece izjaviti Anandi ljubav
kabakaba4 thumbnail

"
Bhikari's Amnesia made him forget his divorce with Anandi...He also does not seem to remember his love affair with Gauri . So his amnesia has deleted about 6-8 yrs of his past life app from his memory. Yet, as a few members mentioned, our Jaggu baba does remember the swine flu attacks in the village. He does not ask for his mommy(guess he knows of her US trip). And he never Q's why and how Anandi became the Sarpanch all of a sudden or how Nandu grew up to be a 8 yr old kid! Apart from all this, he probably thinks that he is in 3rd yr of medicine...his age is 21-22 yrs something etc.. 🤪 "

Ha ha, i ova osoba stavlja svoje razmisljanje...( IF)
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Bas me zanima sta ce biti,posto sam ubedjena da Shiv nece izjaviti Anandi ljubav

Da, svi smo nestrpljivi da se i to razresi. 😕
Jedina nada je njihov danasnji praznik.

PS Verovatno da postoji neki razlog zasto je ⭐️ ostavio do ujutru, kao sto je bio razlog za to, da zaboravi mobilni u sobi.❓
Edited by kabakaba4 - 12 years ago