EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #2 - Page 4

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

88.7k

Users

21

2.9k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Ako je taj clanak tacan,nadam se sa ga nece tek tako pustiti da ode,pa kakva je poruka onda,unisti svima pa i sebi zivot pokaj se i sve uredu...ne ne ne ja hocu da ta 🐷 plati za sve!!

Malo mi je nejasan precap 😕,posle svega izrecenog i pretnji J on sedi u kolima sav srecan i ushicen kao da par minuta pre toga nije goreo od besa,valjda ce mi sutra biti jasnije.🤔
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Pa dobro drage Forumasice,sto takvo crno misljenje imate za sutranju epizodu???😲😕 Molicu lijepo malo poziviteta!!😃😆 Evo ja imam drugacije misljenje: Mislim da ce na Sh izjavu ljubavi ,An uzvratiti s ljubavlju ❤️!! Normalno,posto 🐷 voli da gica svuda i on ce ovo da cuje,ima da mu od vrucih izjava ovih dvoje, svinjac srusi na glavu 😈😆!!

dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Moja Kopice, ovi su nas toliko puta nasukali😕da je nade za dobro malo ostalo, isto kao An prema braku😕
dadisabih thumbnail
Jedva cekam da vidim kako Sh izjavljuje ljubav An, a i vrijeme je. Kao u filmu Oficir s ruzom❤️
Kakvu si nam slicicu priredila za mirno spvanje😉
kop93 thumbnail
Evo nasla sam "podobnog prosca" za babu a, i muziku sam narucilapaaa ko voli nek izvoli na veselje!! 😃😆😆
Bebana0403 thumbnail
Samo se nadam da im nece trebati da prevedu kao danas.Po onome sto sam procitala za vecerasnju epizodu,bice socno😈.
kop93 thumbnail
Izgleda da nam se depresija ulogovala u forum!! 😕😆
kop93 thumbnail

Eh sta li se ovoj An mota po mislima, pa ima ovakav osmijeh???

kop93 thumbnail
dadisabih thumbnail
ma neko zatisje pred buru😆 Razmisljam o strini. Nije neki lik a ni uloga jasna, ali se i ona mota svaki dan😕Ovo je prvi put ne nazivam aspidom. Mislim da ce ona biti Bajronu utjeha. iako bi tu zamjenu tesko prihvatili poslije onakve Sumitre.😊 Ovo njeno petljanje u Sh zivot mi nije prihvatljivo a i povrsno je, iako sam veceras tragala o njihovim obicajima.ali o tom po tom😊 Valja onu J🐷 gledati jos🤢
slicica je super.An se raduje kao djevojcica, a ona je imala tako malo radosti u zivotu, tuga da te svlada.I ne zna za djetinjstvo😭