EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #2 - Page 3

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

88.7k

Users

21

2.9k

Frequent Posters

Taty thumbnail
Posted: 12 years ago
evo ga prevod sa teme "toi-jagyia asks dadisa for ananadi"
Jagi se menja,ponovo ima promene u srcu i da desavanjima u kuci ,odliucuje da napusti Dzaitsar.U narednim epizodama J shvata da se izlecio i da nema smisla ostati u kuci.Izvori govore da ce ovo biti prekretnica u zivotu J ,ako mu A oprosti.Sve to ga je pogodilo tesko i njegov lik ponovo postaje pozitivan."jagdis je shvatio da sve sto je radio Anandi nije u redu,i da nije radio stvari na pravi nacin.Dalje,baba ce ga zaustaviti ,reci ce mu da ostane u kuci,ali Jag je zao kada vidi da je njegov otac protiv toga i on ne zeli da se svadja i da se razdor u porodici nastavi zbog njega i zato odlucuje otici .Takodje kada ga baba upita da ostane u kuci ,on ce babu upitati da li mu moze to vratiti Anandi nazad.sada zaista i najiskrenije
Ja mislim da je to tacno jer im je i sam glumac (Jag) potvrdio ove navode

: "When dadisa asks me to stay back, on a parting note I ask dadisa to give Anandi back to me. I feel people never forget what happens in their childhood and Anandi spent her childhood with Jagya"

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Taty

evo ga prevod sa teme "toi-jagyia asks dadisa for ananadi"

Jagi se menja,ponovo ima promene u srcu i da desavanjima u kuci ,odliucuje da napusti Dzaitsar.U narednim epizodama J shvata da se izlecio i da nema smisla ostati u kuci.Izvori govore da ce ovo biti prekretnica u zivotu J ,ako mu A oprosti.Sve to ga je pogodilo tesko i njegov lik ponovo postaje pozitivan."jagdis je shvatio da sve sto je radio Anandi nije u redu,i da nije radio stvari na pravi nacin.Dalje,baba ce ga zaustaviti ,reci ce mu da ostane u kuci,ali Jag je zao kada vidi da je njegov otac protiv toga i on ne zeli da se svadja i da se razdor u porodici nastavi zbog njega i zato odlucuje otici .Takodje kada ga baba upita da ostane u kuci ,on ce babu upitati da li mu moze to vratiti Anandi nazad.sada zaista i najiskrenije
Ja mislim da je to tacno jer im je i sam glumac (Jag) potvrdio ove navode

: "When dadisa asks me to stay back, on a parting note I ask dadisa to give Anandi back to me. I feel people never forget what happens in their childhood and Anandi spent her childhood with Jagya"

I kao sto sam rekla...baba najvise od svega zeli da Jag i An budu zajedno..ali kako ce da izbrise proslost ? Baba ce verovatno pitati An sta da radi, reci ce joj koliko ona voli svog unuka, ali i nju, i kako bi bila najsrecnija da njih dvoje ponovo budu zajedno i An ostane da zivi sa njima i Jag do kraja zivota..Verovatno ce da kaze kako se Jag promenio i kako ce ovoga puta 100 % da odrzi brak..😡 😡 😡 Mrzim i samu pomisao na to 🤢
Taty thumbnail
I ja isto. Stvarno bi bilo grozno i da se desi. Da se svi prave kao da Jag nije uradio to sto je uradio i da mu oproste samo jer se promenio, a Sh da otpisu. Milsim da bi An, i da je baba to pita, trebala odlucno da kaze da nema nameru da se pomiri sa Jag, da moze da ostane u kuci, jer se ona ionako udaje za Sh i ide da zivi kod njega..
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Taty

I ja isto. Stvarno bi bilo grozno i da se desi. Da se svi prave kao da Jag nije uradio to sto je uradio i da mu oproste samo jer se promenio, a Sh da otpisu. Milsim da bi An, i da je baba to pita, trebala odlucno da kaze da nema nameru da se pomiri sa Jag, da moze da ostane u kuci, jer se ona ionako udaje za Sh i ide da zivi kod njega..

Eh An i odlucnost,dva nespojiva pojma!! Druga stvar kad je baba pitala koga za misljenje?? Nikad!! Uradi,sta naumi,pa pasalo ti, nepasalo,nije ju briga.Za nju je vazno da njoj pase!!😡 Nekako to meni smrdi,da ce 🐷 sam htijeti otici,prije bih rekla da ce mu Sh otkriti da zna njegove namjere,a on ce lijepo svoje prnje morat pokupit,pa pravac put pod noge,da nebi nadrljo od svih!!
Daltoni thumbnail
I eto, Shiv je pokazao zube Jag, UF sto mi je drago..da sam na njegovom mestu ja bih ga izula od batina ali on nece zbog Jag porodice i An..
Plasi me to sto Siv namerava da kaze otvoreno An sta oseca prema njoj, sta li ce lose da se desi to jutro..😭 Mozda ce da ga uhapse zbog Jag manipulacija 😭 Mrzim ovu seriju ponekad..😡 😡 😡
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
😕😕kad je J🐷 Sh stavio ruku na rame, ma sto ga nije makar ustinuo, ili je, a ne vidi se😆 J🐷je odbojan je maximalno, povraca mi se od muke🤢a kobajagi u bozijoj kuci🤢
Prerano je da se radujemo. Taman sto se opustimo, CV ce nas lupiti necim, da nam tlak ode u nebeske visine.😲
Vuk dlaku mijenja, cud nikada😕 Vidi 🐷 da se Sh ne odvaja od An, i nema priliku. Ne zaboravite njegovu zakletvu da se on zeli osvetiti i Sh zbog onih batina😕.Mozda promijeni lokaciju ali ne i namjeru😡

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Shiv me je odusevio danas!! 👏 U njemu kljuca vulkan,ali samokontrolu ima svaka cast!! Onoga Pacova je izujedo sa svake strane a razgovaro je s njim kao da nema amneziju!! Tim mu je dao do znanja da ga cita. Babu danas kad sam vidjela,glava joj je izgledala kao od Dinosaurusa!!🤢 🤪 Bajron ga je isto prokuzio,a za ostale ukucane mogu samo da kazem,glupaci !! U hramu kad sam vidjela Sh pogled,ma nisam disala,samo sam ocekivala kad ce 🐷 onaj tanjur nabit na glavu 😆!! Sh ce mozda zaglavit u zatvoru zbog,🐷 "ispravki" u vezi onih planova,ali mislim da ce to sve biti dio Sh plana u otkrivanju 🐷. A poslije zna se sta mu se pise"svinjokolja"😈😆.Naravno prvo ce nas da izlude,ali nema veze vrijedi cekat.😉
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Sad sam ubedjena da Anandi ostaje sa Shivom 😃 Kako mu je odrzao lekciju,svaka cast!!!! 👏 Ali,sta li ce se desiti do sutra,kada Shiv hoce da izjavi Anandi ljubav?
Daltoni thumbnail
Bojim se samo da ih Shiv ne uhvati na gomili 😡 On poso da joj izjavi ljubav a Jag je bas tad stisne..ili mozda ce Jag da je napada jer glumi gubitak pamcenja. Kako ce jadan Shiv da se oseca ako vidi to,misleci da An to odobrava,a on posao da joj izjavi ljubav..ili da slucajno cuje kako An govori Jag koliko ga je volela i obozavala..😭😡sav njegov entuzijazam oko izjave ljubavi ce da potone..ako bude prvi scenario-gomila, mozda ce Shiv da je zamrzi i ozeni iz mrznje,kao sto kazu u onom clanku (da ce da maltretira An).Mozda ce An da se uspava pored kreveta pa je svinja prenese u krevet do njega i zagrli a Shiv bas tad upadne i pomisli kako je An spavala sa njim...Ako bude tako ja batalim seriju..😭
Edited by Daltoni - 12 years ago