: "When dadisa asks me to stay back, on a parting note I ask dadisa to give Anandi back to me. I feel people never forget what happens in their childhood and Anandi spent her childhood with Jagya"
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 19th Sept, 2025
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
HEALING SHUROO 18.9
Deepika Removed From Kalki 2
VICTIM KAUN 🤧 19.9
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
Buddhiya ki Nautanki
How quickly time changes
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Anupamaa 18 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Armaan has always been the victim
Pari's hate for Tulsi
Alia bhatt special topic
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Baseer rental house
Appreciation Post for Ruheen
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
: "When dadisa asks me to stay back, on a parting note I ask dadisa to give Anandi back to me. I feel people never forget what happens in their childhood and Anandi spent her childhood with Jagya"
evo ga prevod sa teme "toi-jagyia asks dadisa for ananadi"
Jagi se menja,ponovo ima promene u srcu i da desavanjima u kuci ,odliucuje da napusti Dzaitsar.U narednim epizodama J shvata da se izlecio i da nema smisla ostati u kuci.Izvori govore da ce ovo biti prekretnica u zivotu J ,ako mu A oprosti.Sve to ga je pogodilo tesko i njegov lik ponovo postaje pozitivan."jagdis je shvatio da sve sto je radio Anandi nije u redu,i da nije radio stvari na pravi nacin.Dalje,baba ce ga zaustaviti ,reci ce mu da ostane u kuci,ali Jag je zao kada vidi da je njegov otac protiv toga i on ne zeli da se svadja i da se razdor u porodici nastavi zbog njega i zato odlucuje otici .Takodje kada ga baba upita da ostane u kuci ,on ce babu upitati da li mu moze to vratiti Anandi nazad.sada zaista i najiskrenijeJa mislim da je to tacno jer im je i sam glumac (Jag) potvrdio ove navode: "When dadisa asks me to stay back, on a parting note I ask dadisa to give Anandi back to me. I feel people never forget what happens in their childhood and Anandi spent her childhood with Jagya"
Eh An i odlucnost,dva nespojiva pojma!! Druga stvar kad je baba pitala koga za misljenje?? Nikad!! Uradi,sta naumi,pa pasalo ti, nepasalo,nije ju briga.Za nju je vazno da njoj pase!!😡 Nekako to meni smrdi,da ce 🐷 sam htijeti otici,prije bih rekla da ce mu Sh otkriti da zna njegove namjere,a on ce lijepo svoje prnje morat pokupit,pa pravac put pod noge,da nebi nadrljo od svih!!I ja isto. Stvarno bi bilo grozno i da se desi. Da se svi prave kao da Jag nije uradio to sto je uradio i da mu oproste samo jer se promenio, a Sh da otpisu. Milsim da bi An, i da je baba to pita, trebala odlucno da kaze da nema nameru da se pomiri sa Jag, da moze da ostane u kuci, jer se ona ionako udaje za Sh i ide da zivi kod njega..