EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #2 - Page 2

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

88.7k

Users

21

2.9k

Frequent Posters

Bebana0403 thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kop93

Bebana salazem s tobom u svemu . Jos bih dodala,valjda ce se ova "snaja" vec jednom probudit,a ne samo da zijeva ko riba na suvom!! U zadnje vrijeme se ponasa kao bezkicmenjak.🤢

Nazalost mislim da ona bas i nema nekog izbora.Godine "dresiranja'su ucinile svoje.Baba ju je dobro naucila.Mislim da upravo to najvise nervira Bajrona.Sto Anandi stavlja sve i svakog ispred sebe.Uopste ne misli na sebe i svoju buducnost.A od Shiva se ocekuje da bude tu i ceka svoj red.Kao da je neko iz babine kuce nezamenljiv i bez njega nema zivota.Po mom misljenju 100% babina greska.I u proslosti i u buducnosti.Zato 🐷 radi sta hoce.
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

E vala vec je i vreme ako je istina.

Izgleda da su CVs uvideli da se svi bune i nece da gledaju vise ove gluposti, pa resili da promene pricu.
Ako 🐷 stvarno resi da ode, a kuda ce?
Mozda sada stizu scene snimljene sa Gauri ranije.
Ako se vrati u Mumbaj, mozda ce videti i prinovu😊
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
sad gledam sinosnju epizodu, ali mirnijeg pulsa😊 Pa ona aspida strina odvede naseg lava isto pudlicu😲 a nije mu dozvolila ni da progovori😲 Iskoristla situaciju kod Singovih, jer je Sh kod kuce nije bas uvazavao😵 a otrovne strelice su upucene An.Duel Dadisa-Aspida strina =nastavit ce se 🤢 An isto roba na pijaci, gdje je moguce cjenkanje🤢
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

E vala vec je i vreme ako je istina.

Izgleda da su CVs uvideli da se svi bune i nece da gledaju vise ove gluposti, pa resili da promene pricu.
Ako 🐷 stvarno resi da ode, a kuda ce?
Mozda sada stizu scene snimljene sa Gauri ranije.
Ako se vrati u Mumbaj, mozda ce videti i prinovu😊

Kabice zar nije rano da G rodi?? Po mom racunanju ona bi trebala biti oko 5-6 mjeseci trudna. Mada nebi me cudilo da naprave u seriji da je rodila,jer njezine trudnoce su "posebne".Prvo kad je nosila nesto se oduzilo,cak su na IF govorili kao da nosi slona😲😆,a ovo drugo opet prebzo,kao "zenka" od 🐷!!😕😆
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

sad gledam sinosnju epizodu, ali mirnijeg pulsa😊 Pa ona aspida strina odvede naseg lava isto pudlicu😲 a nije mu dozvolila ni da progovori😲 Iskoristla situaciju kod Singovih, jer je Sh kod kuce nije bas uvazavao😵 a otrovne strelice su upucene An.Duel Dadisa-Aspida strina =nastavit ce se 🤢 An isto roba na pijaci, gdje je moguce cjenkanje🤢

Ha ha ha 🤣 "pudlica" al na nevidljivoj uzici. Toga se i bojim da ovaj nas lav-pudlica kad se ozeni s An nepostane "SOM".An je vec "riba na suvom",a Shivovi kad navale "pecat"ko ce to izdrzat!!??Shocked Nadam se da ce im pasti napamet Deviza:Mozes KAKO hoces,al neces DOKLE hoces!!😃
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: kop93

Kabice zar nije rano da G rodi?? Po mom racunanju ona bi trebala biti oko 5-6 mjeseci trudna. Mada nebi me cudilo da naprave u seriji da je rodila,jer njezine trudnoce su "posebne".Prvo kad je nosila nesto se oduzilo,cak su na IF govorili kao da nosi slona😲😆,a ovo drugo opet prebzo,kao "zenka" od 🐷!!😕😆

Meni su devojke iz Indije rekle da je u njihovim serijama sve moguce i da ne vredi racunati onako kako je u stvarnom svetu 😆
kabakaba4 thumbnail

Kao sto se moze videti na ovoj stranici, 22 oktobar sa titlovanim stranicama je na spisku, ali bar meni nece da se otvori.
Da li neko od vas moze da otvori?

Sta je ovo danas??!!
Bebana0403 thumbnail
Ja pokusavam da otvorim od sinoc ali nece.😭
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Bebana0403

Ja pokusavam da otvorim od sinoc ali nece.😭

Ah, isti dan nikad i nije spremno, cini mi se, ali obicno bude sutradan oko 9 ujutru.

Jedino vikendom malo zakasne, ali sta je ovo danas, ne znam! 😡
Bebana0403 thumbnail
Navodno onaj klip oko kojeg vec danima traju polemike san ili java je promo za vecerasnju epizodu.😃