Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
Bigg Boss 19-Daily Discussion Thread- 30th September, 2025
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 30, 2025 Episode Discussion Thread
101 ways to patau your pati
Trump's 100% tariff on Bollywood films
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
What's next? (Multiple votes allowed)
The Pilot Pirates | Book Talk Reading Challenge 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 1, 2025 Episode Discussion Thread
Which faces u r fed up of watching
My Box Office Prediction for Sunny Ki....jo bhi hai.
Budget Single Digit : 7 cameo openings.
Swara Bhaskar..someone who dared to say it out loud #respect
True Face of BIAS & NEPOTISM!
👻 The Manuscript Marauders 👻 BookTalk Reading Challenge October 2025
DADI AS BOOTH 1.10
Originally posted by: Jeca1997
Mene Anandi uzasno nervira. 😡
Kako da stavim sliku?Kada izaberem i stisnem da se stavi,pise "Please login to access this page.
" 😕
Originally posted by: kabakaba4
E, cao Jeco, dobrodosla ovde 🤗 medju nas. Svi se nerviramo sa Anandi i njenim ponasanjem. Nije bilo lepo ni od Singovih sto su dozvolili da Nandu onako prica, ali ce iz toga mozda izaci nesto dobro.Jeli to tvoje godiste uz ime? Ako je tako, onda si najmladja cini mi se.
Jeco ako sii zasla iz foruma moras se opet ulogirat,pa onda tek sliku da stavis.ako nebude islo javi😊Originally posted by: Jeca1997
Kako da stavim sliku?Kada izaberem i stisnem da se stavi,pise "Please login to access this page.
" 😕
Jeco ako sii zasla iz foruma moras se opet ulogirat,pa onda tek sliku da stavis.ako nebude islo javi😊
Ovako skidam slike: Otvorim stranicu gdje mi je slika i lijevim klikom stisne1 put na web-gore u lijevom uglu da ostane plavo.Zatim desnim klikom 1 put kliknem na sliku i otvori mi se kvadratic gdje stoji kopirati,opet desnim klikom stisnem na kopirati,zatim udem u forum ,moram biti ulogirana vec,prvo lijevim klikom stiskas na kvadratic gdje su komentari pa onda desnim klikom i otvoriti se kvadratic gdje stoji preslikati-na eng nezam kako se kaze i posaljes komentar i to je to.
Ovako skidam slike: Otvorim stranicu gdje mi je slika i lijevim klikom stisne1 put na web-gore u lijevom uglu da ostane plavo.Zatim desnim klikom 1 put kliknem na sliku i otvori mi se kvadratic gdje stoji kopirati,opet desnim klikom stisnem na kopirati,zatim udem u forum ,moram biti ulogirana vec,prvo lijevim klikom stiskas na kvadratic gdje su komentari pa onda desnim klikom i otvoriti se kvadratic gdje stoji preslikati-na eng nezam kako se kaze i posaljes komentar i to je to.
Mene Anandi uzasno nervira. 😡