EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #1 - Page 102

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

101.2k

Users

29

3.4k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago
Kako da stavim sliku?Kada izaberem i stisnem da se stavi,pise "Please login to access this page. " 😕
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Mene Anandi uzasno nervira. 😡

E, cao Jeco, dobrodosla ovde 🤗 medju nas. Svi se nerviramo sa Anandi i njenim ponasanjem. Nije bilo lepo ni od Singovih sto su dozvolili da Nandu onako prica, ali ce iz toga mozda izaci nesto dobro.

Jeli to tvoje godiste uz ime? Ako je tako, onda si najmladja cini mi se.
kabakaba4 thumbnail

Kako da stavim sliku?Kada izaberem i stisnem da se stavi,pise "Please login to access this page. " 😕

Kopice, ovo ti mozes da objasnis, ja ne znam.
Jeca thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

E, cao Jeco, dobrodosla ovde 🤗 medju nas. Svi se nerviramo sa Anandi i njenim ponasanjem. Nije bilo lepo ni od Singovih sto su dozvolili da Nandu onako prica, ali ce iz toga mozda izaci nesto dobro.

Jeli to tvoje godiste uz ime? Ako je tako, onda si najmladja cini mi se.

Jeste,ja sam 97,imam 15 godina 😊 Mada,ionako cu osedeti zbog ove serije 😆
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Jeco ako sii zasla iz foruma moras se opet ulogirat,pa onda tek sliku da stavis.ako nebude islo javi😊
Jeca thumbnail

Originally posted by: kop93

Jeco ako sii zasla iz foruma moras se opet ulogirat,pa onda tek sliku da stavis.ako nebude islo javi😊

Ali ja sam ulogovana,zato mi nije jasno
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Ovako skidam slike: Otvorim stranicu gdje mi je slika i lijevim klikom stisne1 put na web-gore u lijevom uglu da ostane plavo.Zatim desnim klikom 1 put kliknem na sliku i otvori mi se kvadratic gdje stoji kopirati,opet desnim klikom stisnem na kopirati,zatim udem u forum ,moram biti ulogirana vec,prvo lijevim klikom stiskas na kvadratic gdje su komentari pa onda desnim klikom i otvoriti se kvadratic gdje stoji preslikati-na eng nezam kako se kaze i posaljes komentar i to je to.
kabakaba4 thumbnail

Ovako skidam slike: Otvorim stranicu gdje mi je slika i lijevim klikom stisne1 put na web-gore u lijevom uglu da ostane plavo.Zatim desnim klikom 1 put kliknem na sliku i otvori mi se kvadratic gdje stoji kopirati,opet desnim klikom stisnem na kopirati,zatim udem u forum ,moram biti ulogirana vec,prvo lijevim klikom stiskas na kvadratic gdje su komentari pa onda desnim klikom i otvoriti se kvadratic gdje stoji preslikati-na eng nezam kako se kaze i posaljes komentar i to je to.

U stvari, sinulo mi je da ne znam KOJU sliku hoce da stavi?? Ove kao sto ti radis, ili hoce ovu licnu sto nam je predlozila Liki?
Jeca thumbnail

A kako za profilnu? 😊
Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Mene Anandi uzasno nervira. 😡

I mene Jeco ! Ako se secas, jos kao mala, kad je dosla u palatu, ona je jedina umela i znala da odbrusi babi, pa je posle toga uvek bivala kaznjavana, ali nije odustajala od nekih njenih principa. I to nam se tada toliko svidjalo - zaista iz tog peroda sam mrzela babu kao nemca ( sto kaze nas narod!) Bila je toliko okrutna i nepravedna, ali je malecka sve izdrzala stoicki. I kasnije je An umela svakome da odbrusi i da se bori za prava drugih - ali ocigledno je Jagi njena slaba tacka. Ne vredi, moze da joj radi sta god hoce, ona mu je uvek sva prastala, sve trpela, sklanjala se, cutala... mislim za da ne poverujes koliko je samo prema njemu bila slaba ... I posle svega sta joj je uradio, pored svih ponizenja koje je dozivela, ona sad izigrava samaricanku - OK, kaze se bolesnom coveku treba pomoci, bez obzira na sve - ali, mislim da ga bar ona dobro poznaje, njegove glume i smicalice, pa lago je i varao i kao klinac, a ona ga je uvek pokrivala i stitila.. Neznam samo kako nema osecaja prema Shivu, to mi nikako ne ide uz njen karakter. Ima za svakoga lapu rec i razumevanje, ali ovo sto se sad desava nije fer prema Shivu.

Bas volim sto ce strina da pokrene pricu o raskidanju veze .. mozda ce se An opametiti !! Da vidim sta ce baba da kaze - hoce li da stavi unuka pod suknju, - ljubi ga baba, ko sme njega da dira... ??