EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #1 - Page 114

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

101.1k

Users

29

3.4k

Frequent Posters

Taty thumbnail
Posted: 12 years ago
E ljudi,ja svaki dan citam na nasem,neko postavlja svaku epizodu,samo ne znam sto sinoc nisu napisali sta je bilo u jucerasnjoj epi. A ispod u komentarima je neka zenska napisala:
"najnovnije vesti stizu iz Indije :) Jagi se menja,ponovo ima promene u srcu i da desavanjima u kuci ,odliucuje da napusti Dzaitsar.U narednim epizodama J shvata da se izlecio i da nema smisla ostati u kuci.Izvori govore da ce ovo biti prekretnica u zivotu J ,ako u A oprosti.SSve to ga je pogodilo tesko i njegov lik ponovo postaje pozitivan."
e sad, koliko je istina..
Taty thumbnail
i još sam našla kaže devojka
" jagdis je shvatio da sve sto je radio Anandi nije u redu,i da nije radio stvari na pravi nacin.Dalje,baba ce ga zaustaviti ,reci ce mu da ostane u kuci,ali Jaiju je zao kada vidi da je njegovo otac protiv toga i on ne zeli da se svadja i razdor u porodici nastavi zbog njega i zato odlucuje otici .Takodje kada ga baba upita da ostane u kuci ,on ce babu upitati da li mu moze to vratiti Anandi nazad.sada zaista i najiskrenije. E ljudi ovo je ono o cemu je neko pisaoUdace se ona ,ali drama tek pocinje i kao sto sam rekla ne od Jagija,jer je on samo muskarac cija je sujeta povredjena bila i on se povratio.Nego nek se cuva ona tetka i sestre Shiva.Tu zaplet tek pocinje.gledajte"
Sad sam je pitala odakle joj sve to??
Taty thumbnail
Aha, evo našla sam ovaj tekst i na engleskom,tu na forumu tema se zove "Toi:Jagiya asks dadisa for Anandi" Neko je dosao do toga sta ce se desavati pa im je Shashank (Jagya) to i potvrdio: "When dadisa asks me to stay back, on a parting note I ask dadisa to give Anandi back to me. I feel people never forget what happens in their childhood and Anandi spent her childhood with Jagya"
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Drage moje, vi ovde pricate "same sa sobom" 😆

Ocigledno da niste videle da je Daltoni otvorila novu stranicu br 2

Videcete nas tamo, a ovde je KRAJ.