EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #1 - Page 104

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

101.2k

Users

29

3.4k

Frequent Posters

Taty thumbnail
Posted: 12 years ago
obisla i ja "sumitrin" tviter nalog..definitivno je lazan,neko se dobro zabavlja.. napisala je nekome-No welcome,I will be back in BV 12th October. Sto naravno nije istina,jos se nije pojavila..
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Gocilija

Kabice, imam predlog kako da resimo detetu ovaj problem. Neka kaze naprimer koji je njen password kod logovanja, pa neka se kopica uloguje na njen profil i postavi joj neku lepu slicicu - samo neka nam Jeca kaze sta bi volela... Eto, da se dete ne muci, ima vremena naucice... kad smo mi ovako "mlade" naucile, naucice i ona.

Sto se mene tice, ja imam jednu slatku sliku devojcice koja mirise poljsko cvece - pa mogu da je postavim ako hoce... samo neka mi kaze koji ja je njena lozinka.

Pa eno, rekla je da bi volela bilo koju sliku Anandi i Shiva.
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Ja bih ako moze bilo koja slika Anandi i Shiva 😊 Da ovde napisem pass?

Nemoj ovde, posalji na kop93 privatno poruku...PM
Edited by kabakaba4 - 12 years ago
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Taty

obisla i ja "sumitrin" tviter nalog..definitivno je lazan,neko se dobro zabavlja.. napisala je nekome-No welcome,I will be back in BV 12th October. Sto naravno nije istina,jos se nije pojavila..

Pa izgleda da se "ova Sumitra" umorila od smisljanja novih "scena"😆
Nedavno smo citali o onima sto pisu scene i oni bas kazu da nekada danasnji scenario. snimaju odmah sutra, tako da je sve "sveze", te ni sami jos ne znaju kako ce se zavrsiti, a kako bi Sumitra znala? 😉
Zato Milice, nemoj se zamarati vise trazeci "novosti" na Twiteru.
dadisabih thumbnail
Sad Shiva imamo s prijeda do pojasa i noge, s ledja skoro cijela figura, znaci fali jos mali dio pa da bude cio i sprijeda i s ledja😉. Ko pogodi koji dio fali neka trazi😆.
Ovog Shiva kao da je otac pravio po Mikeladjelovom nacrtu.
Siddharth je pravo ime Bude😊.
Vidim ja da tu ima veza sa bozanskim.
Bebana0403 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Sad Shiva imamo s prijeda do pojasa i noge, s ledja skoro cijela figura, znaci fali jos mali dio pa da bude cio i sprijeda i s ledja😉. Ko pogodi koji dio fali neka trazi😆.
Ovog Shiva kao da je otac pravio po Mikeladjelovom nacrtu.
Siddharth je pravo ime Bude😊.
Vidim ja da tu ima veza sa bozanskim.

Ja sam vec najavila cerkama da im je to novi tata.A nisam nesto primetila da se i moj muzic buni kad to kazem.🤣
Pustila bih ga da udje u stan,e vec oko izlaska bi morao zestoko da me ''ubedjuje''.😆
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Drage moje ,Dal nam se nejavlja pa me brine 😔!! Nadam se daje sve u redu s njenom nanom. Dal, kad mognes javi nam se.🤗
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Joj cure moje evo videao gdje je nas Shiv odlucno brani svoju ljubav!! Obozajem ga cuti onakvog,ohhh !!http://www.youtube.com/watch?v=0lbmotxp6Q0&feature=g-all-u
dadisabih thumbnail
Sh kratko jasno rece sta ima👏👍🏼 Samo da je jos to potvrdio pecatom, pa J🐷 aperkat, pa direkt i nokautom zavrsiti 🥳🥳