EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #1 - Page 100

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

101.3k

Users

29

3.4k

Frequent Posters

kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Samo da vas sve potsetim da na jedan post smemo da se zakacimo samo 3x, po pravilima IF. Nemojte da nas za to opominju.
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: milica_pjc

Ne pise zasto je Anandi u Bilariji, uglavnom bice pravo rasulo u porodici posle Sumitrine smrti, Vasant ce ponovo poceti da pije, Bajron ce upasti u depresiju, opisuje scenu gde Gena sedi u njenoj sobi i pocinje da prica sama sa sobom, to su sve bili postovi od Avgusta do sad, danas je glumica napisala na Twitteru da njeno dete mora da ide na operaciju, mislim da je u pitanju beba, jer je u nekom twitu ranije napisala da beba ima problema sa plucima, pa mozda nece toliko twitovati, al ja cu pratiti pa cu vam javljati novosti 😃

Milice izvini, na koju glumicu mislis kada je rec o detetu i operaciji... Gena ili Sumitra?
A kada vec dodje do takvog rasula, to ce biti i kraj serije, jer sta moze pijani Vasant da kaze, jer ni sada ne govori mnogo, steta za Bajrona i Genu, tako da samo mogu da zakljuce seriju. Sta li ce sa babom da bude? I nju ce unuk da sahrani.

Edited by kabakaba4 - 12 years ago
kaliopa thumbnail
Ljudi!! Izasao promo za utorak (ali samo kod njih izgleda) 😃

Shiv kaze 🐷: "Znam da si dosao ovde s ciljem." Jagdis mu kaze da je Anandi njegova zena. Shiv: "Ne pominji Anandino ime, ja cu je ozeniti. Ja volim Anandi." 😃 😃 👏

Uh, samo se nadam da ovo opet neko ne sanja! 🤢

milica_pjc thumbnail
kabakaba4 mislila sam na Sumitru, ona se nedavno porodila, to sam procitala na njenom Twitter profilu
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: milica_pjc

kabakaba4 mislila sam na Sumitru, ona se nedavno porodila, to sam procitala na njenom Twitter profilu

Uh kako je to velika sekiracija, da se tako malo dete operise.
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Ljudi!! Izasao promo za utorak (ali samo kod njih izgleda) 😃

Shiv kaze 🐷: "Znam da si dosao ovde s ciljem." Jagdis mu kaze da je Anandi njegova zena. Shiv: "Ne pominji Anandino ime, ja cu je ozeniti. Ja volim Anandi." 😃 😃 👏

Uh, samo se nadam da ovo opet neko ne sanja! 🤢

Ma kakav san,pokipio nam Sh,napokon !!Jos da ga hoce se namlatit da mu "pamcenje vrati" ima da otvorim sampanjac i slavim 🥳Nadam se da ce baba da cuje taj razgovor da i njoj Sh,utera strah u kosti,da nepomislja vise da zaj...e An da sluzi njenog 🐷.
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Nije mi jasno zasto je otvorena jos jedna stranica , EX YU scenarijo male nevjeste a sa ovom nismo jos zavrsili'????????????😕 😕 Kabice,posto Dal nije tu mozes li ti pogledat??? Osoba pod "JECA" ju je otvorila. Da necemo imat poslije problema s domacima

kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: kop93

Nije mi jasno zasto je otvorena jos jedna stranica , EX YU scenarijo male nevjeste a sa ovom nismo jos zavrsili'????????????😕 😕 Kabice,posto Dal nije tu mozes li ti pogledat??? Osoba pod "JECA" ju je otvorila. Da necemo imat poslije problema s domacima

Hvala sto si mi javila, isla sam da vidim i nova je, To joj je prvi post, pa se izgleda nije snasla.
Objasnila sam joj kako se radi, pa se nadam da ce me razumeti.
Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: kop93

Pozdravljam te Kopice - Sto se tice ovoga da je neko otvorio novu stranicu - to nam se i ranije jednom dogodilo da je neko iz neznanja i mehotice uradio... valjda je Jeca htela da potrazi nas forum, pa je greskom otvorila novi. Treba ga pod hitno ugasiti, ali ja neznam kako se to radi. Nema Dal, ona bi to znala. Nista ostaje nam samo da vidimo da li ce se neko javiti - mozda nam nece zameriti.

Inace, nisam se ukljucivala u vase diskusije posto sam bila bolesna. Smalatio me neki virus, visoka temperatura, glavobolja i sve ono sto ide uz to - pa sam bas odlezla i nije bilo do racunara.
Sad sam procitala prevod ove danasnje epizode i ja sam se razocara kao i vi. Zaista je pisac scenarija prevrsio svaku meru - mislim sto je mnogo, mnogo je . Sto kazes da hoce ovaj Shiv da razbije njusku onom 🐷 pa da se pusi. Neka ga njegova baba gleda i mazi, a Shiv neka pokupi An i odvede je kod njega, pa neka se svi puse !! A i ona An me vise nervira - postala je prava placi-p...cka, Kako je sad mutava kad je Jagi u pitanju, a umela je onako da odbrusi Shiv ( bas danas gledam na Pinku onu epizodu kad je szanla da je Dadisa ugovarala brak, a da je Shiv pristao da je ozeni!) Njemu je umela onako svasta da kaze, zapanila je bre kao prava aspida, a ovom 🐷 neume da zucne ! Gleda ga blagotelecim pogledom, da mi se stomak prevrce. Mnogo se nerviram i necu vise da ih gledam ! Upropastili su onako divnu seriju !!

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Hvala sto si mi javila, isla sam da vidim i nova je, To joj je prvi post, pa se izgleda nije snasla.
Objasnila sam joj kako se radi, pa se nadam da ce me razumeti.

Ja se izvinjavam,nisam umela da se snadjem posto sam nova