Originally posted by: tijara
Ma nisam ni ja bila jasna, od toliko informacija u vezi Hazal i Čagataja, Bariša i elčin, Džana i Demo...jednostavno nekad zaboravim da naglasim o čemu se radi...
Mamina drugarica kaže da bi oni do sad već objavili da su zajedno, ali projekat ih koči...ma oni su pravi antidepresiv, 😊nema nikakvih problema igrica, trećih osoba...ja od ovih hoću da poludim...znam da su Hazal i Čagataj zajedno i da čekaju taj razvod, njoj se majka zbog nečega sveti i kažnjava je i onaj kriminalac je to iskoristio i pridobio je na svoju stranu...ali neće im to proći...Hazal se do sada trudila da ga ispoštuje i lepo govorila o njemu u medijima...ali sad je oslučna ako se advokati ne dogovore do maja, pored te tužbe za psihičko i fizičko nasilje objaviće intervju u kome će reći sve i otkriti svima njegovo pravo lice...i da je diler i zavisnik, e onda će morati da se razvede...
što se tiče Bariša i Elčin situacija još gora, Bariš je bio pre neko veče u policiji to je čovek 100% potvrdio, Gupse je zvala i pretila Elčin i detetu, ona je već pokušala da kolima pregazi Elčin, spasio je onaj glumac što je glumio Isu u seriji...davila je i Bariševu majku jer nije htela da je prihvati...ona je spremna na sve a ima papir sa dijagnozom šizofrenije, i baš je briga, nije odgovorna za svoje postupke...užas, šta da ti pričam kad je posle raskida objavila njen i Barišev sado mazo klip na YT...to je bilo pre 2 godine, fanovi još uvek pričaju o tome...moja mama sinoć popila na rođendanu kuma 3 dunjevače i donela litru kajsijevače i višnjevače kući umesto bromazepana (a pomaže i protiv korone-dezinfekcija iznutra...) kaže sad joj Gupse ništa ne može, ne nervira se zbog nje, kad je propušila zbog ElBara može da počne i da pije...kuku meni 🤣
javljam ako saznam nešto u vezi Džana i Demo,javi, i ja javljam