Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BHAJAN & DANCE 16.9
Welcome Baby Boy ❤️🧿
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
BACK TO MUSSORIE 17.9
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Kajalmaya - sp's new thriller show
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
Bipasha Basu and Neha linked to Raj Kundra’s 60 crore fraud case
Is Janhvi Kapoor going to be known as a one-hit wonder?
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
neće pa neće
e, sad se setih da napišem ime profila giovanna_feehily_canyaman a pogledaj i canyamanfansitaly, kažu mogao bi od marta tamo da snima ples sa zvezdama...
ma nešto je do mog računara definitivno, ovih dana moram da vidim sa kolegom sa posla šta ću...poludeo mi je računar načisto, imam dobar antivirus, nego mi je operativni sistem iz praistorije...
ne znam zašto su povukli te slike gde se Demo vidi lice na svadbi, ali i sa leđa se prepoznaje da je to ona...možda neki fanovi nisu obratili pažnju, pa nije bilo komentara...da, film bi zapalio net, definitivno, mislim da je to video i menadžer i zato se predomislio...inače vidim da je ona Gupse napala Džana preko svojih kanala kako je nailnik i tako...pa ima i on pravo na privatan život, ako čovek izađe sa prijateljima da popije kafu i želi malo mira, ne znam šta je tu problem...nekada moraš biti i grub da bi oterao nasrtljive fanove, mislim odakle devojci hrabrost da priđe i sedne sa njima?
Ali drugi kanali ga i nisu toliko napadali, glavni su oni u kojima je Gupse Ozay većinski vlasnik...moja mama i ove njene kažu da to radi zbog Demo, jer joj zavidi na popularnosti, na tome što je zvezda i što joj sve ide od ruke, i posao i ljubav, sve cveta...a njoj ništa...a kažu usput ne propušta priliku da blati Demo kako nema fakultet, kako je polupismena i tako...nego nema osnova da napadne nju pa je iskoristila priliku da udari na Džana...
Elčin i Bariš su se tajno venčali 2017, to je rekla njegova rođaka, Albanka koja je ostala u Švajcarskoj, i on je tamo rođen ali su se doselili u Tursku kad je imao 8 ili 10 godina...Elčin je tada bila trudna, to se desilo pred kraj snimanja njihovog filma, imaju čak i slike u trudničkoj odeći koje jruže među poverljivim grupama...porodila se na Kipru, oni tamo imaju nekog prijatelja hotelijera, ona i Bariš, čovek im je omogućio da sve bude u strogoj tajnosti, pare mogu sve...ali eto ipak nekako istina uvek polako ispliva...
nadam se da će se Hazal razvesti i da će majka prestati da je kažnjava, to je glavni problem, kada se ona opameti sve će ići lako...
i ja se nadam da će se Sid dići, i u karijeri i u životu...meni je on drag bez obzira na sve
Može samo da se puši od muke. Demo serija odlično prolazi, ima dobar ugovor s Pantenom. Nema školu ali je talentovana i vredna i dobre izbore je pravila u karijeri. A film bi bio pun pogodak. Bio bi fazon da se venčaju njih dvoje. Neki bi odlepili😆
Mogu oni kriti i brak i dete ali ne za uvek. Kad tad sve izađe na videlo. Meni su oni lep par i u seriji i privatno. 😊
Sid je sa Prats bio najbolji. Nje nema, život se nastavio ali nekako se on u svemu tome pogubio. Srećno mu bilo.
e, sad se setih da napišem ime profila giovanna_feehily_canyaman a pogledaj i canyamanfansitaly, kažu mogao bi od marta tamo da snima ples sa zvezdama...
Baš mi žao. Ne znam što ti neda slike da postaviš. 😔
Super si se setila to za profile. Valjda su na instagramu. 😆
Ako nađem pokušaću ja da ih postavimo.
Može samo da se puši od muke. Demo serija odlično prolazi, ima dobar ugovor s Pantenom. Nema školu ali je talentovana i vredna i dobre izbore je pravila u karijeri. A film bi bio pun pogodak. Bio bi fazon da se venčaju njih dvoje. Neki bi odlepili😆
Mogu oni kriti i brak i dete ali ne za uvek. Kad tad sve izađe na videlo. Meni su oni lep par i u seriji i privatno. 😊
Sid je sa Prats bio najbolji. Nje nema, život se nastavio ali nekako se on u svemu tome pogubio. Srećno mu bilo.
I meni su Sid i Prats bili dobitna kombinacija i videlo se da je posle njene smrti bio uništen, nije ni morao da priča, videlo se po očima i ponašanju...sad sam maminoj prijateljici poslala njegovu sliku, pošto obe izgleda padamo na mišićave divljake, tako moja mama kaže
ma svi veruju u Džana i Demo, a danas vidim da je jedan od najuticajnijih turskih novinara stao u Džanovu odbranu i rekao kako je to neprofesionalno da se ti koje Gupse plaća prodaju za šaku lira i godinama plasiraju laži i dezinformacije...kaže podržaće ga kako god odluči da se bori...
20. počinje prikazivanje novog filma u kome glumi Elčin i mama i ove njene su ubeđene da će Bariš doći na premijeru, neke misle da će doći i Gupse...ja sam otvorila kladionicu 🤣
za Hazal je nove vest da kupuje sebi kuću na obali mora i da joj je Čagataj našao dobrog advokata koji nije iz Turske, jer se onaj kriminalac zainatio...a njena majka je bila velika zverka i očigledno i dalje ima veze i preko njih utiče i na njene advokate i koči taj razvod, ali oni su je pročitali...
I meni su Sid i Prats bili dobitna kombinacija i videlo se da je posle njene smrti bio uništen, nije ni morao da priča, videlo se po očima i ponašanju...sad sam maminoj prijateljici poslala njegovu sliku, pošto obe izgleda padamo na mišićave divljake, tako moja mama kaže
ma svi veruju u Džana i Demo, a danas vidim da je jedan od najuticajnijih turskih novinara stao u Džanovu odbranu i rekao kako je to neprofesionalno da se ti koje Gupse plaća prodaju za šaku lira i godinama plasiraju laži i dezinformacije...kaže podržaće ga kako god odluči da se bori...
20. počinje prikazivanje novog filma u kome glumi Elčin i mama i ove njene su ubeđene da će Bariš doći na premijeru, neke misle da će doći i Gupse...ja sam otvorila kladionicu 🤣
za Hazal je nove vest da kupuje sebi kuću na obali mora i da joj je Čagataj našao dobrog advokata koji nije iz Turske, jer se onaj kriminalac zainatio...a njena majka je bila velika zverka i očigledno i dalje ima veze i preko njih utiče i na njene advokate i koči taj razvod, ali oni su je pročitali...
Našla sam ona dva profila na inst. Sve slike sa svadbe sam već videla i ne vidim nigde Demo ☹️
Da, sećam se kako je Sid bio u top formi kad se pojavio. Baš je bio baja 😅
Ne znam da li si videla, na inst sam pročitala da su Cana privodili u policijsku stanicu da da izjavu. Navodno ga neka prijavila, neki fan. Valjda je bila navalentna a on je otkačio. Koliko sam ja razumela on rekao da ženu ne pozna. To se desilo u Lucca. E sad, da li je to istina ili ne i da li je stara vest ne znam. Evo baci pogled
https://www.instagram.com/p/B9W6_D2p2l8/?igshid=8ehhq6u12itt
Ide 8 mart vodećemo da li će biti nešto s njim i Demo.
Javi mi kad bude premijera, baš me zanima ko će biti 😄
Dobro da je uzela novog advokata. Očigledno da se ceo slučaj rastegao. Možda će u toj kuči živeti zajedno ona Čagataj 😊
Našla sam ona dva profila na inst. Sve slike sa svadbe sam već videla i ne vidim nigde Demo ☹️
Da, sećam se kako je Sid bio u top formi kad se pojavio. Baš je bio baja 😅
Ne znam da li si videla, na inst sam pročitala da su Cana privodili u policijsku stanicu da da izjavu. Navodno ga neka prijavila, neki fan. Valjda je bila navalentna a on je otkačio. Koliko sam ja razumela on rekao da ženu ne pozna. To se desilo u Lucca. E sad, da li je to istina ili ne i da li je stara vest ne znam. Evo baci pogled
https://www.instagram.com/p/B9W6_D2p2l8/?igshid=8ehhq6u12itt
Ide 8 mart vodećemo da li će biti nešto s njim i Demo.
Javi mi kad bude premijera, baš me zanima ko će biti 😄
Dobro da je uzela novog advokata. Očigledno da se ceo slučaj rastegao. Možda će u toj kuči živeti zajedno ona Čagataj 😊
da, to je ta nemštaljka o kojoj sam ti pisala, sinoć drugarica moje mame čak pronašla da je to nešto iskopano od pre 2 godine uglanom ima veliku podršku ako nešto čuješ javi, ja čekam da vidim kakve su vesti
da, to je ta nemštaljka o kojoj sam ti pisala, sinoć drugarica moje mame čak pronašla da je to nešto iskopano od pre 2 godine uglanom ima veliku podršku ako nešto čuješ javi, ja čekam da vidim kakve su vesti
Evo gledam ceo dan, ništa se više o tom slučaju ne piše. Ma novinari ko novinari, sad traže novu senzaciju.
Sutra 8 mart, videćemo hoće li biti nešto novo. Javi i ti ako na twiteru bude nešto.
Evo gledam ceo dan, ništa se više o tom slučaju ne piše. Ma novinari ko novinari, sad traže novu senzaciju.
Sutra 8 mart, videćemo hoće li biti nešto novo. Javi i ti ako na twiteru bude nešto.
Važi, pratim i javljam...ako bude bilo kakvih obajva proslediću...nego nešto sam se danas smorila zbog Hazal jer je podržala film onog kriminalca, ali valjda je morala otkud znam...jedino mi je krivo što ne mogu da vidim da li je podržala Čagataja i Protector, Argentinka mi kaže da na njegovom ličnom IG nije, ali ona zna nekad da ga podrži na profilu menadžera ili agencije, rekla sam joj da pogleda tamo...twitter ljudi nešto baš u zadnje vreme izbegavaju jer su oni ionako bili strogi što se tiče pravila, a od 01.12. prošle godine su još pooštrili...bukvalno napišeš nešto malo oštrije oni gase profil...a znaš kakav je narod
Važi, pratim i javljam...ako bude bilo kakvih obajva proslediću...nego nešto sam se danas smorila zbog Hazal jer je podržala film onog kriminalca, ali valjda je morala otkud znam...jedino mi je krivo što ne mogu da vidim da li je podržala Čagataja i Protector, Argentinka mi kaže da na njegovom ličnom IG nije, ali ona zna nekad da ga podrži na profilu menadžera ili agencije, rekla sam joj da pogleda tamo...twitter ljudi nešto baš u zadnje vreme izbegavaju jer su oni ionako bili strogi što se tiče pravila, a od 01.12. prošle godine su još pooštrili...bukvalno napišeš nešto malo oštrije oni gase profil...a znaš kakav je narod
Evo samo da čestitam praznik...juče mi mamina prijateljica šalje fotografiju Džana iz teretane, a Ruskinje na onom IG erkencikus.sofa opasnice po telefonu sa kog je slikano provalile da ga je slikala Demo