Returning of the written off # 92 Invited only - Page 60

Created

Last reply

Replies

710

Views

38.9k

Users

7

604

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 5 years ago

Originally posted by: tijara

Evo samo da čestitam praznik...juče mi mamina prijateljica šalje fotografiju Džana iz teretane, a Ruskinje na onom IG erkencikus.sofa opasnice po telefonu sa kog je slikano provalile da ga je slikala Demo

Hvala ti draga moja. Srećan praznik i tebi 🤗

Happy Womens Day Hd Pictures For Facebook

Ja pratim taj IG profil. Videla sam tu objavu na njenom profilu. Ovaj put nisam čitala komentare i nemam pojma za to u vezi telefona. A videla sam negde komentar da Demo ponovo ima ajfon. Kako su to skontale pojma nemam. Samo sam razumela da se raduju da su joj fotografije ponovo dobre 😆

Ima još dve stvari koje sam primetila. Prvo, posle dužeg vremena Canov menadžer joj je lajkovao objavu i drugo, kao u najbolja vremena , u razmaku od jednog minuta objavili su story svako na svom profilu. Mislim da je bas bila u pitanju ta njegova slika iz teretane. 😃

Edited by nn027 - 5 years ago
tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: nn027

Hvala ti draga moja. Srećan praznik i tebi 🤗

Happy Womens Day Hd Pictures For Facebook

Ja pratim taj IG profil. Videla sam tu objavu na njenom profilu. Ovaj put nisam čitala komentare i nemam pojma za to u vezi telefona. A videla sam negde komentar da Demo ponovo ima ajfon. Kako su to skontale pojma nemam. Samo sam razumela da se raduju da su joj fotografije ponovo dobre 😆

Ima još dve stvari koje sam primetila. Prvo, posle dužeg vremena Canov menadžer joj je lajkovao objavu i drugo, kao u najbolja vremena , u razmaku od jednog minuta objavili su story svako na svom profilu. Mislim da je bas bila u pitanju ta njegova slika iz teretane. 😃

ma Ruskinje su opasne...imaju odliče izvor informacije, kako to stvarno ne znam...uglavnom mamina prijateljica kaže da je Džan svaki dan na setu kod Demo, da je on dobar prijatelj sa Čelikolom...da je Demo u pregovorima za reklamu sa nekom modnom kućom i da je i Džan počeo da pregovoara sa njima, ali su ti pregovori bili zaleđeni zbog one gluposti, ali sada su ponovo aktivirani...a on podnosi tužbu protiv Gupse ne toliko zbog toga što su njeni novinari proganjali njega, nego zbog toga što je ona opet nešto blatila i maltretirala demo, kaže da je rekao i da će ići do međunarodnog suda ako treba...

nn027 thumbnail

ma Ruskinje su opasne...imaju odliče izvor informacije, kako to stvarno ne znam...uglavnom mamina prijateljica kaže da je Džan svaki dan na setu kod Demo, da je on dobar prijatelj sa Čelikolom...da je Demo u pregovorima za reklamu sa nekom modnom kućom i da je i Džan počeo da pregovoara sa njima, ali su ti pregovori bili zaleđeni zbog one gluposti, ali sada su ponovo aktivirani...a on podnosi tužbu protiv Gupse ne toliko zbog toga što su njeni novinari proganjali njega, nego zbog toga što je ona opet nešto blatila i maltretirala demo, kaže da je rekao i da će ići do međunarodnog suda ako treba...

Sećam se da mu je neka reklama otkazana. I ja sam čitala na ig da se šuška da je u pregovorima za reklamu.

Neko zatišje je kod njih oboje. Nema nikakvih događanja koliko vidim. Ništa ne objavljuju. Ona bila sa drugaricama na nekom rođ a ostalo joj je sve sa seta uglavnom.

I treba da je tuži. Stvarno ima bolesnog sveta

nn027 thumbnail

Evo sad naleteh na inst na ovo.

https://www.instagram.com/p/B9kFSPWIOnO/?igshid=o56ndqdg2t44

Kažu, ako dobro kapiram, da će mu ovo biti nova partnerka. Šta ti kažeš? Kako ti se čini?

nn027 thumbnail

Asli Zengin, scenaristkinja Ptičica i Can. Italijanke i Ruskinje sumnjaju da će uskoro njegova nova serija 😊

Inače koliko znam Asli i Demet su jako dobre drugarice. Bar su to bile kad se Ranoranilica snimala. Nisam čula da se nešto loše desilo između njih tako da mislim da su i dalje OK.

https://www.instagram.com/p/B9mGzJVoU20/?igshid=1ea8nfup59gvl

nn027 thumbnail

Bomba vest. Can i Ozge u novoj seriji ponovo zajedno.

Vest je objavila novinarka koja slovi za jednu od najpouzdanijih.

https://www.instagram.com/p/B9mZHSRIy_S/?igshid=1nh66v5bkezgj

Serija navodno počinje sa snimanjem u maju a prikazivaće se od juna.

Evo šta sam još našla

tijara thumbnail

Bomba vest. Can i Ozge u novoj seriji ponovo zajedno.

Vest je objavila novinarka koja slovi za jednu od najpouzdanijih.

https://www.instagram.com/p/B9mZHSRIy_S/?igshid=1nh66v5bkezgj

Serija navodno počinje sa snimanjem u maju a prikazivaće se od juna.

Evo šta sam još našla

da, kažu biće kratko i posle toga projekat sa Demo, a one ruskinje što ih pratiš nagađaju da je Demo trudna sa njim i da se uskoro očekuje veridba, znaš li nešto o tome

nn027 thumbnail

da, kažu biće kratko i posle toga projekat sa Demo, a one ruskinje što ih pratiš nagađaju da je Demo trudna sa njim i da se uskoro očekuje veridba, znaš li nešto o tome

Ne, prvi put to čujem. Mislim za trudnoću. Nisam čitala komentare. Pretpostavljam da misliš na Sofy. Za to "čitanje" moram biti specijalno raspoložena 😂

Kako može i serija i trudnoća? Ako je trudna na jesen će imati veliki stomak i neće ništa snimati. Da se nisu zaigrale malo. 😆

Nego sam razmišlja o nečem. Obrati pažnju ko su im partneri u novim serijama. Njoj Ibro, taze oženjen i novopečeni tata. Njemu partnerka iz stare serije koja ima dugogodišnju vezu. I kad su snimali prethodnu seriju nit su se muvali nit su ih povezivali. A i Demo i Can je bio glas da ulaze u veze sa partnerima sa kojima rade.

A danas čiko joj objavi sliku i nazva je ćerkom. I Canov tata je tako zove. 😃

Uslikala sam kad je gugl već preveo 😊

tijara thumbnail

Ne, prvi put to čujem. Mislim za trudnoću. Nisam čitala komentare. Pretpostavljam da misliš na Sofy. Za to "čitanje" moram biti specijalno raspoložena 😂

Kako može i serija i trudnoća? Ako je trudna na jesen će imati veliki stomak i neće ništa snimati. Da se nisu zaigrale malo. 😆

Nego sam razmišlja o nečem. Obrati pažnju ko su im partneri u novim serijama. Njoj Ibro, taze oženjen i novopečeni tata. Njemu partnerka iz stare serije koja ima dugogodišnju vezu. I kad su snimali prethodnu seriju nit su se muvali nit su ih povezivali. A i Demo i Can je bio glas da ulaze u veze sa partnerima sa kojima rade.

A danas čiko joj objavi sliku i nazva je ćerkom. I Canov tata je tako zove. 😃

Uslikala sam kad je gugl već preveo 😊

fenomenalno, a izgleda da neće biti serija već film...

nn027 thumbnail

fenomenalno, a izgleda da neće biti serija već film...

Ozge i Can? Oni će snimati film? Ja sam stekla utisak da je serija. "Gospodin pogrešni", tako se zove. I tu vest je objavila Italijanska, Španska Slovenačka, Albanska.... štampa.

https://www.instagram.com/p/B9pdF4qIHqb/?igshid=1fcn5w6yjeja5

https://www.instagram.com/p/B9pb2zTpPuk/?igshid=12urjngoj3n6a