Vrh serija,i opet kao u stara vremena nema rucka,dorucka i tako.Samo mnogo epizoda pa ne mogu da iscekam kad ce sve da se sazna.Devova zena kucketina prava uhh Nado pisi mi sta se desava inace cu da izludim stigla sam do 116 epizode
π² 116 epizoda!!! OMG!Smeki pa ti si oborila sve svetske i olimpijske rekorde π€£Uspes li malo odspavati? πJa sad ne znam ni sta da ti pisem jer si me, dok pisem ovo, verovatno vec prestigla πDrago mi je da ti se serija dopada. IPKKND je od njih maznuo pojedine fazone. Verovatno ih i ti primecujes. πNe spavam,ne jedem samo gledam hhaha preko dana odspavam po dva tri sata inastavljam opet ce da me teraju iz kuce kazu pocelo je ponovo π pisi mi bre ,trenutno gledam kad je dev saznao da Git radi kod Mana u firmi,rospija od njegove zene je otisla,da li se ona vraca i kakve smicalice ce da pravi jer predpostavljam da hoce,oce li neko da poremeti odnos Mana i Git sve me to zanimaπ jaooo mogu da zamislim πRospija ce se vratiti, naravno. ali sve nesuglasici koje se budu pojavile njih ce dvoje prevazici. Ne sekiraj se. Bice jedna propala veridba ali ce sve biti OK.Do koje epizode si dosla?do 129 i sprema se veridba oce li ta da propadne i zbog cega