Returning of the written off # 90 Invited only - Page 105

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.2k

Users

7

1.4k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 8 years ago

Originally posted by: smeker

Vrh serija,i opet kao u stara vremena nema rucka,dorucka i tako.Samo mnogo epizoda pa ne mogu da iscekam kad ce sve da se sazna.Devova zena kucketina prava uhh Nado pisi mi sta se desava inace cu da izludim stigla sam do 116 epizode

😲 116 epizoda!!! OMG!

Smeki pa ti si oborila sve svetske i olimpijske rekorde 🀣
Uspes li malo odspavati? πŸ˜†

Ja sad ne znam ni sta da ti pisem jer si me, dok pisem ovo, verovatno vec prestigla πŸ˜†

Drago mi je da ti se serija dopada. IPKKND je od njih maznuo pojedine fazone. Verovatno ih i ti primecujes. πŸ˜ƒ
Ne spavam,ne jedem samo gledam hhaha preko dana odspavam po dva tri sata inastavljam opet ce da me teraju iz kuce kazu pocelo je ponovo πŸ˜† pisi mi bre ,trenutno gledam kad je dev saznao da Git radi kod Mana u firmi,rospija od njegove zene je otisla,da li se ona vraca i kakve smicalice ce da pravi jer predpostavljam da hoce,oce li neko da poremeti odnos Mana i Git sve me to zanima
πŸ˜† jaooo mogu da zamislim πŸ˜†
Rospija ce se vratiti, naravno. ali sve nesuglasici koje se budu pojavile njih ce dvoje prevazici. Ne sekiraj se. Bice jedna propala veridba ali ce sve biti OK.
Do koje epizode si dosla?
do 129 i sprema se veridba oce li ta da propadne i zbog cega

Propasce i to zbog nje ali ce to oni izgladiti.
Edited by nn027 - 8 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Saznala je da je dev ,Manov brat zato je prekinula veridbu,i svima u firmi isricala sta su joj rospija i dev uradili,sad cekam dalje

nn027 thumbnail

Saznala je da je dev ,Manov brat zato je prekinula veridbu,i svima u firmi isricala sta su joj rospija i dev uradili,sad cekam dalje

Gledas redom ili preskaces? Sad ce oni u cuzu al ne za dugo. Na zalost.
Jos malo pa ces me presisati πŸ˜ƒ
smeker thumbnail

Ko ce u cuzu,Dev i rospija a kad ce Man da sazna ko ce da mu kaze,posto Git jos uvek cuti 144 epizoda sam gledala sam sve nisam bas preskakala pa epizoda traje 20 minuta nije to mnogo

nn027 thumbnail

Vrh serija,i opet kao u stara vremena nema rucka,dorucka i tako.Samo mnogo epizoda pa ne mogu da iscekam kad ce sve da se sazna.Devova zena kucketina prava uhh Nado pisi mi sta se desava inace cu da izludim stigla sam do 116 epizode

😲 116 epizoda!!! OMG!

Smeki pa ti si oborila sve svetske i olimpijske rekorde 🀣
Uspes li malo odspavati? πŸ˜†

Ja sad ne znam ni sta da ti pisem jer si me, dok pisem ovo, verovatno vec prestigla πŸ˜†

Drago mi je da ti se serija dopada. IPKKND je od njih maznuo pojedine fazone. Verovatno ih i ti primecujes. πŸ˜ƒ
Ne spavam,ne jedem samo gledam hhaha preko dana odspavam po dva tri sata inastavljam opet ce da me teraju iz kuce kazu pocelo je ponovo πŸ˜† pisi mi bre ,trenutno gledam kad je dev saznao da Git radi kod Mana u firmi,rospija od njegove zene je otisla,da li se ona vraca i kakve smicalice ce da pravi jer predpostavljam da hoce,oce li neko da poremeti odnos Mana i Git sve me to zanima
πŸ˜† jaooo mogu da zamislim πŸ˜†
Rospija ce se vratiti, naravno. ali sve nesuglasici koje se budu pojavile njih ce dvoje prevazici. Ne sekiraj se. Bice jedna propala veridba ali ce sve biti OK.
Do koje epizode si dosla?
do 129 i sprema se veridba oce li ta da propadne i zbog cega

Ko ce u cuzu,Dev i rospija a kad ce Man da sazna ko ce da mu kaze,posto Git jos uvek cuti 144 epizoda sam gledala sam sve nisam bas preskakala pa epizoda traje 20 minuta nije to mnogo

Da Dev i Rospija ce u zatvor. Pa posto su svi u firmi saznali sad ce i Man i baba saznati. Ona je pokusala da mu kaze na veridbi al on nije skontao o cemu ona uopste prica.

Jesi li gledala pad lifta?
Evo i ja sam nastavila da gledam. Vratila sam se par epizoda u nazad i sad sam na 165-oj.
smeker thumbnail

Da Dev i Rospija ce u zatvor. Pa posto su svi u firmi saznali sad ce i Man i baba saznati. Ona je pokusala da mu kaze na veridbi al on nije skontao o cemu ona uopste prica.

Jesi li gledala pad lifta?
Evo i ja sam nastavila da gledam. Vratila sam se par epizoda u nazad i sad sam na 165-oj.

Jesam,sad gledam kako idu u zatvor,ova dadi ma mi cudna ona mozda nece da je prihvati
nn027 thumbnail

Jesam,sad gledam kako idu u zatvor,ova dadi ma mi cudna ona mozda nece da je prihvati

Pa tesko ce joj pasti sto je Dev u zatvoru. Samo ni on ni rospija nece tamo dugo ostatti.
Prihvatice je baba.
nn027 thumbnail
geet
smeker thumbnail

znaci rodice dete,a sta je s njenom porodicom jel se pojavljuju ponovo
nn027 thumbnail

znaci rodice dete,a sta je s njenom porodicom jel se pojavljuju ponovo

Ovo dokle sam ja gledala ne pojavljuju se. Dal je odgledala vise epizoda i koliko se ja secam nisu se pojavljivali.

Slucajno sam naletela na ovu sliku πŸ˜ƒ