Returning of the written off # 90 Invited only - Page 107

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.2k

Users

7

1.4k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 8 years ago
neke epizode nemaju prevod,nekih u opste nema uhhhja sam sad 268 i Git je izgubila bebeu
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Sid glumi u novoj seriji na Colors-u.

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=R7ovLVA76ew&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

Nesto mi se on ne gleda 🥱
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

neke epizode nemaju prevod,nekih u opste nema uhhhja sam sad 268 i Git je izgubila bebeu

Svaka cast Smeki. Ja sam celo popodne i vece imala goste.
Pa sta da se radi. Znas kako je bilo sa IPKKND. Jedva sam uspela da je odgledam.
Kako je izgubila bebu? Jel rospija nesto uradila?
A na onoj slici on drzi bebu. Verovatno ce ostati trudna sa Manom i tu bebu roditi.
nn027 thumbnail

Nesto mi se on ne gleda 🥱

Ni meni. A ne dopada mi se ni prica. Seriju snimaju po poznatom Indijskom filmu. On je ozenjen i nemaju decu. Nalaze devojku sa kojom on treba da spava i da im ona rodi dete.😕
U ovoj najavi se vide njih troje.
smeker thumbnail

Svaka cast Smeki. Ja sam celo popodne i vece imala goste.
Pa sta da se radi. Znas kako je bilo sa IPKKND. Jedva sam uspela da je odgledam.
Kako je izgubila bebu? Jel rospija nesto uradila?
A na onoj slici on drzi bebu. Verovatno ce ostati trudna sa Manom i tu bebu roditi.

pala je niz stepenice kad je cula da je man povredjen tokom strajka,dev se vratio u kucu,rospija je umrla pala je kad je htela da ubije git.git i man su se vencali ali jos nije bila prva bracna videces zbog cega,trenutno je git napustla mana zato sto se man naljutio na nju jer je oprostila devu,
nn027 thumbnail

pala je niz stepenice kad je cula da je man povredjen tokom strajka,dev se vratio u kucu,rospija je umrla pala je kad je htela da ubije git.git i man su se vencali ali jos nije bila prva bracna videces zbog cega,trenutno je git napustla mana zato sto se man naljutio na nju jer je oprostila devu,

Pa ja sam stekla utisak da Dev nije toliko los. Pokajao se zbog onog sto je uradio. Rospija je imala veliki uticaj na njega. On je beskicmenjak koji je isao linijom manjeg otpora. A u svemu tome Geet je najvise nastradala. Meera voli Deva, ne znam hoce li biti nesto izmedju nih dvoje.

Ja sam sad odgledala 170 epizodu. Davno nisam videla tako jaku scenu, Man krvavim dlanom stavlja Geet sindur na celo.
Edited by nn027 - 8 years ago
smeker thumbnail

Pa ja sam stekla utisak da Dev nije toliko los. Pokajao se zbog onog sto je uradio. Rospija je imala veliki uticaj na njega. On je beskicmenjak koji je isao linijom manjeg otpora. A u svemu tome Geet je najvise nastradala. Meera voli Deva, ne znam hoce li biti nesto izmedju nih dvoje.

Ja sam sad odgledala 170 epizodu. Davno nisam videla tako jaku scenu, Man krvavim dlanom stavlja Geet sindur na celo.

Da dev jeste dobar ,nece biti nista izmedju njega i Meer nje sad nema u seriji,A da ta scena sa sindurom je vrh i meni najaca scena,nene epizode nisam mogla da odgledam jer nije ih bilo nigde
nn027 thumbnail

Da dev jeste dobar ,nece biti nista izmedju njega i Meer nje sad nema u seriji,A da ta scena sa sindurom je vrh i meni najaca scena,nene epizode nisam mogla da odgledam jer nije ih bilo nigde

Ako ih nigde nema onda nije ni cudo da ni na sajtu nisu uspeli da kompletiraju sve epizode.
E steta sto su Meera lik izbacili. Meni se bas dopadala.
nn027 thumbnail