Returning of the written off # 90 Invited only - Page 104

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.2k

Users

7

1.4k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 8 years ago

Originally posted by: smeker

Daj bar nesto poludecu 😡

On je voli i on je pun razumevanja. Njemu to dete ne smeta 😃
Gledaj i uzivaj,😃

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Gledaj i uzivaj,😃

samo jos ovo u kojoj epizodi saznaje za dete i jel saznaje da je devovo u kojoj epizodi je to
nn027 thumbnail

geet picture

😃
Daj bar nesto poludecu 😡
Gledaj i uzivaj,😃

samo jos ovo u kojoj epizodi saznaje za dete i jel saznaje da je devovo u kojoj epizodi je to

Imas jos da gledas do toga. Mislim da ni ona ne zna jos da su njih dvojica braca.
Edited by nn027 - 8 years ago
smeker thumbnail

Imas jos da gledas do toga. Mislim da ni ona ne zna jos da su njih dvojica braca.

aaa mnogo epizoda ima,sve se sporo desava,odvikla sam se od toga moracu malo da preskacem onda
😆
Edited by smeker - 8 years ago
nn027 thumbnail

aaa mnogo epizoda ima,sve se sporo desava,odvikla sam se od toga moracu malo da preskacem onda
😆

Pa jos se radnja u Geet i brzo odvija kako se zna vuci u Indijskim serijama 😆

Opusti se i uzivaj.
smeker thumbnail
Vrh serija,i opet kao u stara vremena nema rucka,dorucka i tako.Samo mnogo epizoda pa ne mogu da iscekam kad ce sve da se sazna.Devova zena kucketina prava uhh Nado pisi mi sta se desava inace cu da izludim stigla sam do 116 epizode
nn027 thumbnail

Vrh serija,i opet kao u stara vremena nema rucka,dorucka i tako.Samo mnogo epizoda pa ne mogu da iscekam kad ce sve da se sazna.Devova zena kucketina prava uhh Nado pisi mi sta se desava inace cu da izludim stigla sam do 116 epizode

😲 116 epizoda!!! OMG!

Smeki pa ti si oborila sve svetske i olimpijske rekorde 🤣
Uspes li malo odspavati? 😆

Ja sad ne znam ni sta da ti pisem jer si me, dok pisem ovo, verovatno vec prestigla 😆

Drago mi je da ti se serija dopada. IPKKND je od njih maznuo pojedine fazone. Verovatno ih i ti primecujes. 😃
smeker thumbnail

😲 116 epizoda!!! OMG!

Smeki pa ti si oborila sve svetske i olimpijske rekorde 🤣
Uspes li malo odspavati? 😆

Ja sad ne znam ni sta da ti pisem jer si me, dok pisem ovo, verovatno vec prestigla 😆

Drago mi je da ti se serija dopada. IPKKND je od njih maznuo pojedine fazone. Verovatno ih i ti primecujes. 😃

Ne spavam,ne jedem samo gledam hhaha preko dana odspavam po dva tri sata inastavljam opet ce da me teraju iz kuce kazu pocelo je ponovo 😆 pisi mi bre ,trenutno gledam kad je dev saznao da Git radi kod Mana u firmi,rospija od njegove zene je otisla,da li se ona vraca i kakve smicalice ce da pravi jer predpostavljam da hoce,oce li neko da poremeti odnos Mana i Git sve me to zanima
nn027 thumbnail

Ne spavam,ne jedem samo gledam hhaha preko dana odspavam po dva tri sata inastavljam opet ce da me teraju iz kuce kazu pocelo je ponovo 😆 pisi mi bre ,trenutno gledam kad je dev saznao da Git radi kod Mana u firmi,rospija od njegove zene je otisla,da li se ona vraca i kakve smicalice ce da pravi jer predpostavljam da hoce,oce li neko da poremeti odnos Mana i Git sve me to zanima

😆 jaooo mogu da zamislim 😆
Rospija ce se vratiti, naravno. ali sve nesuglasici koje se budu pojavile njih ce dvoje prevazici. Ne sekiraj se. Bice jedna propala veridba ali ce sve biti OK.
Do koje epizode si dosla?
smeker thumbnail

😆 jaooo mogu da zamislim 😆
Rospija ce se vratiti, naravno. ali sve nesuglasici koje se budu pojavile njih ce dvoje prevazici. Ne sekiraj se. Bice jedna propala veridba ali ce sve biti OK.
Do koje epizode si dosla?

do 129 i sprema se veridba oce li ta da propadne i zbog cega