To bre ja cekam Gurmeta ovaj mi je odvratan haha idem da gledam,ima da osvanem znas da to tako radim ako mi nije jasno pisem,a do koje epizode si ti stigla
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 19th Oct 2025 - WKV
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 20th Oct 2025
SECRET OUTT 20.10
🪔🎆Glow Forth and Prosper: Happy Diwali🎆🪔 + Game Sign-up
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 20 Oct 2025 EDT
Are they Ram Sita ? I am a Christian so ? tell
🎬 Khan-tastic Stories – A 90s Bollywood Writing & Graphics Contest
DO PHOOL DO MALA 21.10
Parineeti and Raghav blessed with a baby boy!
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct. 21, 2025 Episode Discussion Thread
Should Sidharth Malhotra just quit acting?
Anupamaa 20 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo, November '25 || Sign-up OPEN
Diwali Dhamaka: Why does Vicky look so much like Nawazuddin Siddiqui?
It's A Boy To Parineeti Chopra Raghav
Ibrahim Ali Khan Admits Nadaaniyan Was A Bad Film
13 years Student of the year
Veteran Actor Asrani Passes Away
Mihir is a loser
Indian tv Blockbuster ! Parvati & Tulsi : The OG Bahus Mahasangam Epi
To bre ja cekam Gurmeta ovaj mi je odvratan haha idem da gledam,ima da osvanem znas da to tako radim ako mi nije jasno pisem,a do koje epizode si ti stigla
Ja sam stala kod 166 epizode. Uopste me nece zacuditi ako osvanes, Em je Gurmet glavni lik em je serija super. 😃
Nado na 8 epizodi sam,sta mulja ovaj Dev jos koliko pa se Gurmet pojavljuje,sad cu da te smorim 😆😆😆
Aaa mulja, mulja i to mnogo gadno, Pa neznam tacno kad se Gurmet pojavljuje al neces dugo cekati 😃Vitez Kojo 😉 😆To bre ja cekam Gurmeta ovaj mi je odvratan haha idem da gledam,ima da osvanem znas da to tako radim ako mi nije jasno pisem,a do koje epizode si ti stiglaJa sam stala kod 166 epizode. Uopste me nece zacuditi ako osvanes, Em je Gurmet glavni lik em je serija super. 😃Auuu ti si dobro odmakla,super kad zaglavim pitam te ,ja volim da znam unapred da se ne nerviram
Odmakla i stala. Neko vreme nisam pogledala ni jednu epizodu.Pitaj i ja sam ista kao i ti. Volim da znam unapred. Recicu ti sve sto te zanima, 😃
Nado,Dal pomagajte oce li da rodi dete onog kretena ne mogu da cekam
Da, abortus nije za nju opcija. E jedio da se ne desi spontani, a ovako, ona je resila da ga rodi.
znaci do 166 jos ce da bude trudna auuu,i onaj dev je manu brat haoss bre ,kako cu ja sve to da odgledam daj bar neki pozitivan nagovestaj,kad ce ona da sazna da je on devov brat,kad ce man da sazna sta je dev sve uradio git,napisi mi sve to a jojjj bre