Returning of the written off # 90 Invited only - Page 103

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.2k

Users

7

1.4k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 8 years ago

Originally posted by: smeker

To bre ja cekam Gurmeta ovaj mi je odvratan haha idem da gledam,ima da osvanem znas da to tako radim ako mi nije jasno pisem,a do koje epizode si ti stigla

Ja sam stala kod 166 epizode. Uopste me nece zacuditi ako osvanes, Em je Gurmet glavni lik em je serija super. 😃
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ja sam stala kod 166 epizode. Uopste me nece zacuditi ako osvanes, Em je Gurmet glavni lik em je serija super. 😃

Auuu ti si dobro odmakla,super kad zaglavim pitam te ,ja volim da znam unapred da se ne nerviram
nn027 thumbnail

Nado na 8 epizodi sam,sta mulja ovaj Dev jos koliko pa se Gurmet pojavljuje,sad cu da te smorim 😆😆😆

Aaa mulja, mulja i to mnogo gadno, Pa neznam tacno kad se Gurmet pojavljuje al neces dugo cekati 😃
Vitez Kojo 😉 😆
To bre ja cekam Gurmeta ovaj mi je odvratan haha idem da gledam,ima da osvanem znas da to tako radim ako mi nije jasno pisem,a do koje epizode si ti stigla
Auuu ti si dobro odmakla,super kad zaglavim pitam te ,ja volim da znam unapred da se ne nerviram

Odmakla i stala. Neko vreme nisam pogledala ni jednu epizodu.
Pitaj i ja sam ista kao i ti. Volim da znam unapred. Recicu ti sve sto te zanima, 😃
Edited by nn027 - 8 years ago
smeker thumbnail

Odmakla i stala. Neko vreme nisam pogledala ni jednu epizodu.
Pitaj i ja sam ista kao i ti. Volim da znam unapred. Recicu ti sve sto te zanima, 😃

AUUU kakav prevarant ovaj Dev,20 epizoda tu sam stigla sad idem da spavam
smeker thumbnail
Nado,Dal pomagajte oce li da rodi dete onog kretena ne mogu da cekam
nn027 thumbnail

Nado,Dal pomagajte oce li da rodi dete onog kretena ne mogu da cekam

Da, abortus nije za nju opcija. E jedino da se ne desi spontani, a ovako, ona je resila da ga rodi.
smeker thumbnail

Da, abortus nije za nju opcija. E jedio da se ne desi spontani, a ovako, ona je resila da ga rodi.

znaci do 166 jos ce da bude trudna auuu,i onaj dev je manu brat haoss bre ,kako cu ja sve to da odgledam daj bar neki pozitivan nagovestaj,kad ce ona da sazna da je on devov brat,kad ce man da sazna sta je dev sve uradio git,napisi mi sve to a jojjj bre
nn027 thumbnail

znaci do 166 jos ce da bude trudna auuu,i onaj dev je manu brat haoss bre ,kako cu ja sve to da odgledam daj bar neki pozitivan nagovestaj,kad ce ona da sazna da je on devov brat,kad ce man da sazna sta je dev sve uradio git,napisi mi sve to a jojjj bre

Jeste al se stomak uopste ne vidi 😆 Ma brat Dev je mala maca kakva mu je zena. Rospija. A Manu je skroz OK lik. Nemoj nista da se sekiras. Samo gledaj i uzivaj 😃
nn027 thumbnail
..geet picture
😃
smeker thumbnail

Daj bar nesto poludecu 😡