Returning of the written off # 87 Invited only - Page 111

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

40.9k

Users

6

3.5k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 9 years ago

Originally posted by: Daltoni

Mene je fotograf zlostavljao kada sam isla da se slikam za licnu kartu , bio manijak, ko da me namesti za fotografisanje on me ispipao , bio pedofil, ja rekla ocu a on nista reko mi da je taj bolestan , nije reagovao..toliko sam bila besna, od tada mrzim fotografe ,i obavezno imam konflikte sa njima na raznim svadbama kad nas namestaju za slikanje..😕

Znas,prije roditelji nisu htjeli sebi da priznaju da postoje ljudi koji zlostavljaju djecu Uvijek je bilo da djeca preuvelicavaju 😭😭 a upravo taj tabu doveo je do toga da monstrumi prolaze nekaznjeno 😡
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Bikica_Biki

Dobra vece devojcice🤗
Nestala danas u vidu magle-do neta,nesto su zabrljali kod gazde kad nesto radili,neke kodove pobrkali pa izgubila se povezanost.
@Kety divan siggies❤️-ja ne mogu nista raditi period takav,ja ovakva,vreme onako i sve tako...
@Dal❤️ Volimo i mi tebe🤗
Sutra je najtuzniji dan,posvecujem se tome i obavljam sto treba,a sad bi vama pozelela ugodnu noc i lepo mi spavajte 🤗

Naucilao sam... da je vaznije biti ljubazan nego biti u pravu .. da je ponekad sve sto je nekome potrebno, necija ruka za drzanje i srce za razumevanje,
da je ispod svacijeg tvrdog oklopa neko ko zeli da je cenjen i voljen.

Biki 🤗 drago mi je da si se uspjela bar na kratko javiti 😊
Laku noc i ugodne snove duso 🤗
Kety76 thumbnail

Hvala, valjda cu uspeti..ako ne, uvek mogu da ubacim u farbu za jaja..😆

Naravno 😉 ako se i koristi farba za jaja bitno je da jaje ne bude predugo u boji A kad ne primaju dobro boju,pa budu blijeda ili prime blagu boju,samo ih sve potrpas u lucevinu i pustis da se u njoj malo kuhaju i da vidis raznih nijansi 😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

A ja , posle toga, godinama nisam otisla kod zubara. Kad sam shvatila kuda to vodi vec je bilo kasno.
I nije se to nekad gledalo kao sad,
Edited by nn027 - 9 years ago

Kety76 thumbnail

Drage moje i ja vam zelim laku noc,sutra se rano ustaje ...
🤗
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Znas,prije roditelji nisu htjeli sebi da priznaju da postoje ljudi koji zlostavljaju djecu Uvijek je bilo da djeca preuvelicavaju 😭😭 a upravo taj tabu doveo je do toga da monstrumi prolaze nekaznjeno 😡

Tada sam se prvi put razocarala u oca, u ljude..onako bas sam potonula, nisam mogla da verujem sta se desilo..prvo sam izbegavala tu radju i bolesnika, a onda sam jednog dana pocela samo da osecam bes..Nikada vise nista nije bilo isto..

nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica_Biki

Dobra vece devojcice🤗
Nestala danas u vidu magle-do neta,nesto su zabrljali kod gazde kad nesto radili,neke kodove pobrkali pa izgubila se povezanost.
@Kety divan siggies❤️-ja ne mogu nista raditi period takav,ja ovakva,vreme onako i sve tako...
@Dal❤️ Volimo i mi tebe🤗
Sutra je najtuzniji dan,posvecujem se tome i obavljam sto treba,a sad bi vama pozelela ugodnu noc i lepo mi spavajte 🤗

Naucilao sam... da je vaznije biti ljubazan nego biti u pravu .. da je ponekad sve sto je nekome potrebno, necija ruka za drzanje i srce za razumevanje,
da je ispod svacijeg tvrdog oklopa neko ko zeli da je cenjen i voljen.

Laku noc Biki ❤️
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Da, to su neke stvari koje se dese u mladosti i odrede ti neke stavove prema zivotu...Sada su deca mnogo zasticenija nego nekada..Sada bi on izgubio posao zbog toga a verovatno bi i platio odstetu za nanesenu dusevnu bol..

nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Drage moje i ja vam zelim laku noc,sutra se rano ustaje ...
🤗

Laku noc Kety 🤗
nn027 thumbnail

http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/501/zanimljivosti/2298213/zubaru-iz-pakla-osam-godina-zatvora.html

Au, sad imam i opravdanje sto ne idem kod cika zube 😕😆

Ovaj je prevazisao mog zubara . Moj zubar je meni, kad sam bila u sedmom razredu, opalio samarcinu 😕

😲 😲

😡 Kreten..
Moji su radili, nisu imali vremena da idu samnom ni kod dr ni kod zubara. Od petog razreda sam isla svuda sama. Zato se to i desilo

Mene je fotograf zlostavljao kada sam isla da se slikam za licnu kartu , bio manijak, ko da me namesti za fotografisanje on me ispipao , bio pedofil, ja rekla ocu a on nista reko mi da je taj bolestan , nije reagovao..toliko sam bila besna, od tada mrzim fotografe ,i obavezno imam konflikte sa njima na raznim svadbama kad nas namestaju za slikanje..😕
A ja , posle toga, godinama nisam otisla kod zubara. Kad sam shvatila kuda to vodi vec je bilo kasno.
I nije se to nekad gledalo kao sad,

Da, to su neke stvari koje se dese u mladosti i odrede ti neke stavove prema zivotu...Sada su deca mnogo zasticenija nego nekada..Sada bi on izgubio posao zbog toga a verovatno bi i platio odstetu za nanesenu dusevnu bol..

Danas se tako nesto uopste ne bi ni desilo. Danas me ne bi roditelji ni pustili samu kod zubara.