Returning of the written off # 87 Invited only - Page 113

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

40.8k

Users

6

3.5k

Frequent Posters

Ivone12 thumbnail
11th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 9 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Dobro vece 😊

Edited by nn027 - 9 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Od pocetka nisam verovala da se sama ubila..Eto, sad su i rekli zasto tvrde da je bilo ubistvo..Zasto policija ignorise dokaze..zasto...😡

Onaj javni tuzilac tvrdi da postoji solidni dokazi da bi se Rahul Raj Sing uhapsio za ubistvo Pratise Benerdzi. Takodje tvrdi da mu nije jasno zasto ga policija nije uhapsila za sakrivanje i unistavanje dokaza.Sada cu da vam prevedem sta je on rekao:

Da li je Pratisa Benerdzi ubijena. ako jeste onda je rahul raj sing unistio krucijalni dokaz i da li je policija zanemarila njegovu ulogu u svemu? Prvog aprila Pratisa je pronadjena obesena o svoju maramu (dupatu).Ali 1# KO JE UKLONIO MARAMU SA NJENOG VRATA?

-Kada je istazivacki tim policije usao u stan nakon prijave ubistva, zatekao je neobicnu scenu.Zapravo , ocekivano je da deo marame koji je bio oko vrata lezi na zemlji a drugi deo visi sa ventilatora.Ali ovde to nije bio slucaj, oba delova marame su bila na zemlji. Sad, to je nesto veoma cudno!

2# Misterija nestanka zene koja je cistila i kuvala u njihovom stanu?

Kljucni svedok je zena koja redovno dolazi da cisti i kuva , a sada je nestala sa lica zemlje!

-Ono sto je od kljucnog znacaja za mene je -zasto je ta zena toga dana bila odsutna?
Po Rahulovim recima, ona je dosla da radi ali joj je Pratisa rekla da ode jer ce naruciti rucak napolju. Ako je zaista tako, ta cinjenica se moze potvrditi samo sa njene strane, ali ta sluzavka nama nije dala nikakvu izjavu.

3# Kako objasniti razlicite izjave komsijinog kuvara i domara-bravara iz zgrade?

Kada je Rahul prvi put dao izjavu on je rekao da je predhodne noci bio sa Pratisom, kako je istraga proticala, rekao je da je zapravo bio sa nekom drugom devojkom , na nekom drugom mestu do 2:30 ujutru i tek se onda vratio kuci.

#4 Ko je sa kim partijao te noci ?

Sta se zaista desilo u noci pre Pratisine smrti? Ko je partijao i sa kime?

-Zanima nas gde je nestao novac koji je imao kod sebe, jednog dana je imao 1.5 laka rupija kod sebe , vec sledeceg samo 100 000Rs kad je isao da vidi Saloni Sarmu. Gde je nestao preostali novac ?

#5 Rahulova veza sa drogom ?

Jos jedno veliko pitanje-da li je Rahul zloupotrebljavao drogu ?
-Imamo izjavu da je bas tog dana on narucio drogu. Sad zelimo da znamo da li je on uzeo, da li je dao Pratisi , da li je on zavisnik ili je on diler droge, sta je on ?

#6 Da li je Pratisa naterana na abortus?

Vazno je da li Pratisa otisla na abortus svojom voljom ili je pritiskom naterana na tu odluku?
-Izvestaj obdukcije kaze da je Pratisa abortirala dete. Sada mi ne znamo da li je taj abortus bio prisilan ili je bio dobrovoljan , doktori ne znaju koji je bio razlog,tako da jedino Rahul moze da nam kaze .

Reporterka: Rahul tvrdi da je nevin. Da je voleo svoju verenicu .
Rahul: Uvek je bilo pokazivanja osecanja medju nama, rekla bi mi da me voli i ja bih joj uzvratio.

Reporterka: Onda ispada da Rahulova ljubav nije bila dovoljna da bi Pratisa ostala ziva i danas.On je osigurao oslobodjenje uz kauciju ali to ce ponovo biti preispitano na sudu.

Reporterka : Ima jos toliko izjava i dokaza koje treba prikupiti protiv Rahul Raj Singa. I zato se i predlaze da se on stavi pod nadzor i da se rasprava o dokazima nastavi na visem sudu..

Hvala Dragice ❤️ za link i tebi Dal za prevod. ❤️
Ne razumem, kako je moguce da, posle mesec dana, ovakve stvari nisu istrazene i razjasnjene?Kako je moguce da spremacicu ne mogu naci?
Edited by nn027 - 9 years ago
nn027 thumbnail
Ona je bila previse naivna i lakoverna.
nn027 thumbnail

Divan gif Dragice, Da se podsetimo da je prolece.😊
Kod mene danas ceo dan oblacno. 😕
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Da li neko gleda 2. sezonu Male neveste?

http://turske-serije.net/mala-nevesta-druga-sezona-mala-nevesta-1-epizoda/

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=AOhSQcLgoWw[/YOUTUBE]

Dobra je glumacka ekipa, Anandina cerka je glavni lik, ona postaje doktorka ..Nju glumi glumica koja je igrala Nakusu.
Edited by Daltoni - 9 years ago
Daltoni thumbnail
http://turske-serije.net/mala-nevesta-26-04-20162-sezona-2-epizoda/

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Epjk4Q4HU_U[/YOUTUBE]

Usvojitelji je obozavaju ali je sestra mrzi jer joj krade ljubav pravih roditelja..
Edited by Daltoni - 9 years ago
Daltoni thumbnail
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da li neko gleda 2. sezonu Male neveste?

http://turske-serije.net/mala-nevesta-druga-sezona-mala-nevesta-1-epizoda/

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=AOhSQcLgoWw[/YOUTUBE]

Dobra je glumacka ekipa, Anandina cerka je glavni lik, ona postaje doktorka ..Nju glumi glumica koja je igrala Nakusu.

To je sad potpuno nova serija, sa novim glumcima i novom pricom. Ostao je samo naziv isti.
Ne, ne gledam. Ne znam kako bih stigla. Ni Madhubalu jos nisam zavrsila. 😕Mozda kasnije i pogledam. Bice i prevedena pretpostavljam, na onom sajtu.
A ti? Ti si pocela gledati?
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

To je sad potpuno nova serija, sa novim glumcima i novom pricom. Ostao je samo naziv isti.
Ne, ne gledam. Ne znam kako bih stigla. Ni Madhubalu jos nisam zavrsila. 😕Mozda kasnije i pogledam. Bice i prevedena pretpostavljam, na onom sajtu.
A ti? Ti si pocela gledati?

Ja nisam ni prestajala od kako je pocela prica sa Nandini, ne bas gledala ali sam citala sta se desava..Ovo sam i odgledala. Nova glavna glumica je zaista dobra. I partneri su joj ok..Sad ce svi redom da padaju na nju, a ona se boji braka jer je bila mala nevesta..