Returning of the written off # 87 Invited only - Page 109

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

40.9k

Users

6

3.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 9 years ago

Originally posted by: Kety76

hvala Dal Ja isto tako radim,samo sto ja kuham jaja u toj boji Ko ce to drzati u frizideru i da ovo sa paprikom,samom ne pali,tj jaja ne prime boju Ali moze se dodati paprika u lucevinu pa onda dobijes jednu vrstu narandzaste boje 😳

Ja se tek spremam da eksperimentisem..svaki savet mi je dobrodosao..

PS Zapisala ovo za lukovinu i alevu..😉

PSS Da li se sve to odnosi samo na bela jaja?

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Ma da ih mi saljemo jos bi se i vratili. Oni sami odlaze jer ne trebaju . A ne trebaju jer imamo "pametnjakovica" koliko hoces. E od takvih oni ne mogu doci do izrazaja
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Disciplinovano si sedela i cekala 😆

Da,bila sam disciplinovana i na odlasku je uslijedilo a ja
nn027 thumbnail

Skockali smo ga 😉 a znas sve je to zahvaljujuci jednom gradonacelniku koji je imao viziju da stvori sportski grad sa puno zelenih povrsina Ali u to vrijeme su pljuvali po njemu vise nego vi sad po Vucku 😉 tako da,mozda i Vucko nesto napravi 😉

Daj Boze da tako bude. Bilo bi lepo da se nesto pomeri na bolje.😕
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ja se tek spremam da eksperimentisem..svaki savet mi je dobrodosao..

PS Zapisala ovo za lukovinu i alevu..😉

PSS Da li se sve to odnosi samo na bela jaja?

Ako su ti jaja tamnija onda i boja bude takva,nece ni skroz bijela bas da prime boju Izbjegavas ona hrapava i pirgava
Ja to radim ovako Jaja obavezno izvadim iz frizidera,moraju biti sobne temperature Uvijek sva jaja operem u toploj vodi sa par kapi deterdzenta za sudje Tako im skinem onu masnocu,koju jaja imaju da bi se stitila od ulaska bakterija Tako bolje primaju boju Nekada jaja kuham u boji A cesce prvo iskuham boju pa procjedim i opet stavim da lagano kljuca A u drugoj serpi u toplu vodu polako spustam jaja i kuham 4 min Onda ta jaja prebacujem u serpu sa bojom i kuham dok ne poprime zeljenu boju A mozes i u skuhanu boju koja je kljucala sa povrcem 20 min,procjediti i odmah dodati oprana,sirova jaja i kuhas lagano jos 10-15 min Skratis postupak Izvadis i kad se sama osuse lijepis slicice i onda premazes ili uljem ili slaninom 😉
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Ma da ih mi saljemo jos bi se i vratili. Oni sami odlaze jer ne trebaju . A ne trebaju jer imamo "pametnjakovica" koliko hoces. E od takvih oni ne mogu doci do izrazaja

ne mogu doci na red od tatinih i maminih sinova ...
nn027 thumbnail
nn027 thumbnail

http://www.24sata.rs/zodijak-krije-tajne-zenske-zelje-riba-na-zivot-gleda-kroz-ruzicaste-naocare-ne-iskusavajte-lavicu/29962

Ribe

Ribe su tajanstvene i osetljive. One provode veci deo svog zivota birajuci... Uglavnom izmedu dve staze. One imaju tendenciju da zive u fantaziji i vide stvari kako zele da ih vide, pre nego kao sto zaista jesu. Kada je rec o ljubavi devojke u znaku Ribe, vazno je da je podrzite u svim njenim nastojanjima, ma koliko beskorisni mogu biti. Potrebno je da budete osetljivi i romanticni. Riba ce vas nauciti sta je ljubav kao nijedan drugi znak, sve dok joj uzvracate ljubav

Rak

Zena Rak je obicno hodajuca kontradikcija - srdacna i hladna. Ona odise jakim drzanjem, ali je meka kao svila iznutra. Dakle, kada volite devojku rodjenu u znaku Raka, vazno je da znate da "oljustite" te slojeve. Kada vas ona konacno pusti u svoj svet, shvaticete da, iako su njena osecanja promenljiva, ona naglasava ljubav i romantiku pre svega.

nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/501/zanimljivosti/2298213/zubaru-iz-pakla-osam-godina-zatvora.html

Au, sad imam i opravdanje sto ne idem kod cika zube 😕😆

Ovaj je prevazisao mog zubara . Moj zubar je meni, kad sam bila u sedmom razredu, opalio samarcinu 😕

😲 😲

😡 Kreten..

Moji su radili, nisu imali vremena da idu samnom ni kod dr ni kod zubara. Od petog razreda sam isla svuda sama. Zato se to i desilo
Edited by nn027 - 9 years ago