Returning of the written off #76 Invited only - Page 5

Created

Last reply

Replies

1k

Views

45k

Users

7

2.9k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Biki, srecan rodjendan tvom sinku. Pre svega da bude zdrav a svega ostalog ce biti. 🥳

Edited by nn027 - 10 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

jest nas krenulo 😕 Znas i sama da u visokorizicnu grupu spadaju djeca,trudnice i starije osobe Nadam se da ce biti dobro ❤️
Moj sinak prespavao mirno,jutros izgleda dobro,veseo je,nema temperature,bolova,...a ja oka nisam sklopila

Krenulo nas u pm..😭 Bolje je sada, ponovo dise, daju joj kiseonik, tami flu, vitamine..neke lekove joj ubacuju sutra..
Sta je bilo tvom maleckom..da nije grlo ?

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Pa stvarno... Nemam reci. Zao mi je Dal. Nadam se da ce sve biti u redu. Kuma se lepo oporavila nadam se da ce i ona tako.

Nadamo se..evo seo dan sam provilenila tamo..pomislili da sam pacijent , brat je takodje ovde..svi smo ko na siljcima..
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Biki, srecan rodjendan tvom sinku. Pre svega da bude zdrav a svega ostalog ce biti. 🥳

Pridruzujem se cestitkama..

Biki, neka je ziv i zdrav jos 100 godina..
😃

https://img.photobucket.com/albums/v738/LadyFire/Happy%20Birthday%20Gifs/ThebdcakebyYankee.gif
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Pridruzujem se cestitkama..

Biki, neka je ziv i zdrav jos 100 godina..
😃

https://img.photobucket.com/albums/v738/LadyFire/Happy%20Birthday%20Gifs/ThebdcakebyYankee.gif

Me too 🥳

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

@Kety❤️Poljubi mi sinka,nadam se da ce biti dobro,mozda mu nije nesto odgovaralo sto je pojeo.Javi danas kako je nas pametni decko ❤️
A sad od mene za laku noc i lepe snove ovo dvoje❤️
ps.Drya-ovo nije ASR i Khusi😆 ovo je Barun Sobti & Sanaya Irani😉

Ne vazi se,ovde ipak promovisu ASR-a i Kusi 😛
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobar dan moji dragi drugari🤗
Na danasnji dan pre 17 godina,rodjen je jedan mali decak ❤️kojeg smo docekali nakon 7 god braka samim tim od srece i radosti nazvali smo ga Slaven-asocirajuci se na slavlje,slavu,srecu❤️
Taj dan jeste licno za mene najradosniji,najsrecniji dan u mom zivotu,dragi BOG mi darovao sve tog dana!Za svaku majku jeste njeno dete izvor srece,tako treba da bude,to je Boziji dar.❤️
Bog me blagoslovio tog dana,darivao me najlepsim poklonom i dao mi jak razlog da se nastavim boriti sa teskocama koje su me pratile ceo zivot.Sa tim jakim razlogom ja sam postala hrabrija,jaca uprkos raznim vetrenjacama na koje nailazim kroz zivotna iskusenja.
Moj sin je moje najvece bogastvo,moj razlog za srecu,radost,ljubav -on je sunce koje me obasjava,on je moja ljubav najveca-jednostavno jednom recju -moje sve,moj zivot!❤️

ps.Hvala vam puno drage devojcice❤️ moje na lepim zeljama i cestitkama upucenim mom Saletu-hvala vam od mene i njega.veliki zagrljaj i poljubci za vas

Bikica_Biki thumbnail
Kao sto sam obecala sinoc Kety❤️ ,uradila sam avise,nekako usput,posto sam imala obaveza danas.Nadam se da ce se neki od ponudjenih svideti.😳
Ovo je prvi deo,razlika je u bojama i nekim dodatcima.😉
Potom ce uslediti jos,sa nekim prelivom,upravo na tome radim.😉

2
3
4
Bikica_Biki thumbnail
I ova dva avisa sa prelivom -razlika u boji i dodatku...
ps.ja nikad nisam bas zadovoljna mojim ucinkom u ovom svemu sto radim.
Nekad mi ide ok a nekad i ne...😕

ps.Drya,Nasmejala si me😆 Uglavnom je Barun i Sanaya editorijal😊
Jao kada ce srediti epizode tamo,taman sam bila krenula ispocetka lagano da gledam i cvrc sad cekam.. do kada ne znamo
Edited by Bikica - 10 years ago
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Krenulo nas u pm..😭 Bolje je sada, ponovo dise, daju joj kiseonik, tami flu, vitamine..neke lekove joj ubacuju sutra..
Sta je bilo tvom maleckom..da nije grlo ?

nemam pojma Dal 😕 oko podne se opet ponovio scenario od sinoc ali ja sam pogrijesila,zanovijetiao mi je da mu dam mlijeko,jer ga nista ne boli,nije mu muka,i cim ga popio opet sve ispovracao
sad jede samo stapice i kifle,i vise nema problema,pije i zasladen caj,pa mislim da se sad sredilo 😕
javljaj nam kako je snaha,koji je mjesec trudnoce