Returning of the written off #76 Invited only - Page 6

Created

Last reply

Replies

1k

Views

45k

Users

7

2.9k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Bikica

Dobar dan moji dragi drugari🤗
Na danasnji dan pre 17 godina,rodjen je jedan mali decak ❤️kojeg smo docekali nakon 7 god braka samim tim od srece i radosti nazvali smo ga Slaven-asocirajuci se na slavlje,slavu,srecu❤️
Taj dan jeste licno za mene najradosniji,najsrecniji dan u mom zivotu,dragi BOG mi darovao sve tog dana!Za svaku majku jeste njeno dete izvor srece,tako treba da bude,to je Boziji dar.❤️
Bog me blagoslovio tog dana,darivao me najlepsim poklonom i dao mi jak razlog da se nastavim boriti sa teskocama koje su me pratile ceo zivot.Sa tim jakim razlogom ja sam postala hrabrija,jaca uprkos raznim vetrenjacama na koje nailazim kroz zivotna iskusenja.
Moj sin je moje najvece bogastvo,moj razlog za srecu,radost,ljubav -on je sunce koje me obasjava,on je moja ljubav najveca-jednostavno jednom recju -moje sve,moj zivot!❤️

ps.Hvala vam puno drage devojcice❤️ moje na lepim zeljama i cestitkama upucenim mom Saletu-hvala vam od mene i njega.veliki zagrljaj i poljubci za vas

srecan rodjendan i najljepse zelje za velikog djecaka ❤️
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Kao sto sam obecala sinoc Kety❤️ ,uradila sam avise,nekako usput,posto sam imala obaveza danas.Nadam se da ce se neki od ponudjenih svideti.😳

Ovo je prvi deo,razlika je u bojama i nekim dodatcima.😉
Potom ce uslediti jos,sa nekim prelivom,upravo na tome radim.😉

2
3
4

Biki,svi su prelijepi ⭐️ hvala draga 🤗
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

I ova dva avisa sa prelivom -razlika u boji i dodatku...
ps.ja nikad nisam bas zadovoljna mojim ucinkom u ovom svemu sto radim.
Nekad mi ide ok a nekad i ne...😕

ps.Drya,Nasmejala si me😆 Uglavnom je Barun i Sanaya editorijal😊
Jao kada ce srediti epizode tamo,taman sam bila krenula ispocetka lagano da gledam i cvrc sad cekam.. do kada ne znamo

Divni Avisi Biki. 😊
Rekoh ti ja. Izgleda da nema druge nego krenuti i gledati sa ruskim prevodom.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Dal, drago mi je da je snaja malo bolje. Nadam se da ce joj stanje nastaviti da se poboljsava.

Kety, nadam se da ce sad vise nece ponoviti i da ce sinak biti dobro. Ko zna zasto mu bas mleko smeta i izaziva povracanje.😕

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

nemam pojma Dal 😕 oko podne se opet ponovio scenario od sinoc ali ja sam pogrijesila,zanovijetiao mi je da mu dam mlijeko,jer ga nista ne boli,nije mu muka,i cim ga popio opet sve ispovracao
sad jede samo stapice i kifle,i vise nema problema,pije i zasladen caj,pa mislim da se sad sredilo 😕
javljaj nam kako je snaha,koji je mjesec trudnoce

Hocu, javljacu vam...Sada je pred kraj estog..termin joj je pocetkom juna..

Ja bih ovako laicki rekla da je tvoj sinak , ili navatao stomacni virus, ili gurnuo nesto usta, neku igracku na primer..ili je od grla...Kazes da je ovako dobro..da je zastoj creva bio bi zelen u licu, uopste ne bi izgledao dobro i natekao bi..ovako samo mozes da nagadjas ili da ga odvedes kod dr ako se nastavi..
Edited by Daltoni - 10 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail