Returning of the written off #76 Invited only - Page 4

Created

Last reply

Replies

1k

Views

45k

Users

7

2.9k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Bikica

Kety ❤️hvala draga🤗 I meni su ta dva bolja ...

Ja se igrala malo pred spavanje na brzinu,nisam se ja trudila nesto puno oko toga😉
Ssad idem jer ni ja nisam najbolje😕

laku noc Biki,lijepo sanjaj 🤗
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

samo ti uzmi nosu i sve sto ima na ovoj slici 😆😆

Fina neka nosa..na zvezdice..
😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

A sad laku noc 😉😳

E ovo je slika za laku noc...😳 😳 😳
Daltoni thumbnail

meni nema spavanja,sinak se u snu ispovracao u krevet sve sam dosad cistila,njega istusirala i presvukla,i odmah je zaspao,niti ga sta boli,nema ni temper.,samo sam ga cula da povraca

Mora da nam je horoskop za nocas bio takav...Moja trudna snaja (zena mog rodjenog brata)iz Vr dobila svinjski grip , nocas hitno prebacena u Nis, ima teskoce u disanju..😭
Kuma taman ozdravela i izasla, sad snaja..sta je bre ovo s trudnicama i gripom..😭 😭

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Mora da nam je horoskop za nocas bio takav...Moja trudna snaja (zena mog rodjenog brata)iz Vr dobila svinjski grip , nocas hitno prebacena u Nis, ima teskoce u disanju..😭
Kuma taman ozdravela i izasla, sad snaja..sta je bre ovo s trudnicama i gripom..😭 😭

jest nas krenulo 😕 Znas i sama da u visokorizicnu grupu spadaju djeca,trudnice i starije osobe Nadam se da ce biti dobro ❤️
Moj sinak prespavao mirno,jutros izgleda dobro,veseo je,nema temperature,bolova,...a ja oka nisam sklopila
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Dobar dan!

Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

meni nema spavanja,sinak se u snu ispovracao u krevet sve sam dosad cistila,njega istusirala i presvukla,i odmah je zaspao,niti ga sta boli,nema ni temper.,samo sam ga cula da povraca

Videla sam da te nema ali nisam ni pomislila da bi njemu nesto moglo da se desi.
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

@Kety❤️Poljubi mi sinka,nadam se da ce biti dobro,mozda mu nije nesto odgovaralo sto je pojeo.Javi danas kako je nas pametni decko ❤️
A sad od mene za laku noc i lepe snove ovo dvoje❤️
ps.Drya-ovo nije ASR i Khusi😆 ovo je Barun Sobti & Sanaya Irani😉

Hvala Biki!
Sinoc si mi sa Prats ulepsala vece a sada , sa njima dvoma, jutro i dan. 😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Pa stvarno... Nemam reci. Zao mi je Dal. Nadam se da ce sve biti u redu. Kuma se lepo oporavila nadam se da ce i ona tako.
nn027 thumbnail

jest nas krenulo 😕 Znas i sama da u visokorizicnu grupu spadaju djeca,trudnice i starije osobe Nadam se da ce biti dobro ❤️
Moj sinak prespavao mirno,jutros izgleda dobro,veseo je,nema temperature,bolova,...a ja oka nisam sklopila

Drago mi je da ti je sinak sada dobro. Ko zna sta je bilo. Mozda mu nije prijalo to sto je pojeo. Ne znam ima li sanse da se ti danas malo odmoris, da odspavas. Celu noc si probdela.
Edited by nn027 - 10 years ago