Kety ❤️hvala draga🤗 I meni su ta dva bolja ...
Ja se igrala malo pred spavanje na brzinu,nisam se ja trudila nesto puno oko toga😉Ssad idem jer ni ja nisam najbolje😕
Bigg Boss 19: daily Discussion Thread- 1st Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 01 Sep 2025 EDT
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 26
UMAR KHAYID 1.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
Why she gets bollywood movies
ABHEERA IN JAIL 2.9
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Happy Birthday wat_up 🎂
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
Mrunal Thakur Called Mean Girl
Celebs pictures during Ganesh Festival
Jee Le Zaraa Is Happening
What’s the upcoming track??
Kety ❤️hvala draga🤗 I meni su ta dva bolja ...
Ja se igrala malo pred spavanje na brzinu,nisam se ja trudila nesto puno oko toga😉Ssad idem jer ni ja nisam najbolje😕
meni nema spavanja,sinak se u snu ispovracao u krevet sve sam dosad cistila,njega istusirala i presvukla,i odmah je zaspao,niti ga sta boli,nema ni temper.,samo sam ga cula da povraca
Mora da nam je horoskop za nocas bio takav...Moja trudna snaja (zena mog rodjenog brata)iz Vr dobila svinjski grip , nocas hitno prebacena u Nis, ima teskoce u disanju..😭
Kuma taman ozdravela i izasla, sad snaja..sta je bre ovo s trudnicama i gripom..😭 😭
meni nema spavanja,sinak se u snu ispovracao u krevet sve sam dosad cistila,njega istusirala i presvukla,i odmah je zaspao,niti ga sta boli,nema ni temper.,samo sam ga cula da povraca
@Kety❤️Poljubi mi sinka,nadam se da ce biti dobro,mozda mu nije nesto odgovaralo sto je pojeo.Javi danas kako je nas pametni decko ❤️A sad od mene za laku noc i lepe snove ovo dvoje❤️ps.Drya-ovo nije ASR i Khusi😆 ovo je Barun Sobti & Sanaya Irani😉
Mora da nam je horoskop za nocas bio takav...Moja trudna snaja (zena mog rodjenog brata)iz Vr dobila svinjski grip , nocas hitno prebacena u Nis, ima teskoce u disanju..😭
Kuma taman ozdravela i izasla, sad snaja..sta je bre ovo s trudnicama i gripom..😭 😭
jest nas krenulo 😕 Znas i sama da u visokorizicnu grupu spadaju djeca,trudnice i starije osobe Nadam se da ce biti dobro ❤️Moj sinak prespavao mirno,jutros izgleda dobro,veseo je,nema temperature,bolova,...a ja oka nisam sklopila