Originally posted by: Daltoni
Jos nema vijesti o Smeki 😕 Dal jesi isla danas
Usla sam samo da provjerim kako je Smekerica
Danas me razum ne slusa a srce place 😭
Pa poslala sam vam svima poruke..😲 Od jutros je bolje, javila mi se..Imam utisak da sam joj napo*na jer je stalno zovem i saljem poruke.. Nadam se da mi nece zameriti previse jer se brinem a ne mogu do nje ne pustaju.. Probacu ponovo danas kad se vratim od ginekologa, pa vam javljam..meni nisi poslala poruku
a nemoj dzaba ici jer dok ne predje na intenzivnu nema posjeta
vjerovatno zena ima bolove,tako je poslije svake operacije i onda joj smeta kad je uznemiravaju
sad su joj bolovi najjaci pa nemoj da je zoves i saljes poruke
u nedjelju ce joj vec biti bolje a mozda bude spremna i za posjetu,sad se mora odmarati i sto vise spavati
Poslala sam i tebi i Bikici..i ne znam zasto vam nije stigla..😕 Verovatno vam je Nadica prenela ali ako nije, evo izvestaja od jutros..Smeki je juce operisana..od jutros se oseca bolje..Probacu da je vidim na minut danas, ako ne,barem cu se raspitati kod setara za nju..
Ja ne zelim da je uznemiravam,znam da jojje sada tesko..ali opet, mislim, ona u ovom gradu nema nikoga, njeni nisu sa njom stalno,ali ja sam tu blizu, i nekako se osecam odgovornom za nju i njeno dobro..A s druge strane, mnogo je volim i zato brinem..znam da sam napo*na, ali tako se osecam..😭 😭 😭