Returning of the written off #75 Invited only - Page 51

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

41.3k

Users

7

2.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Svaka vam cast Nale..👏Dodje mi da se preselim kod vas 😃👏
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Kod mene je osvanuo, otprilike, ovakav dan.

I kod mene..plus ledeno..pustila sam i klimu u kancelariji,eto koliko sam se namrzla..Sad krecem u banke..kako li cu Dan je dao dusu da ne ustajes iz kreveta..eh, te puste srece..😭

Ako ti je za utehu, sutra je subota. Razmisljaj o tome kako sutra ne moras nos promoliti iz kuce. 😊

Eh kamo lepe srece da tako mogu, ali na zalost i sutra radim,a mozda i prekosutra..u ponedeljak 16. je zadnji dan da se preda zavrsni za neke preduzetnike..🤢

Znaci gusto je. Imam u familiji troje knjigovodja i znam kako je to pred predaju zavrsnog racuna.

Da..gusto..a bice jos gusce do kraja meseca..😕

Hebiga, to je sudbina svih knjigovodja pred predaju zavrsnog racuna. Jos malo. Kad to prodje bice ti lakse.
nn027 thumbnail

Jos nema vijesti o Smeki 😕 Dal jesi isla danas

Usla sam samo da provjerim kako je Smekerica
Danas me razum ne slusa a srce place 😭

Pa poslala sam vam svima poruke..😲 Od jutros je bolje, javila mi se..Imam utisak da sam joj napo*na jer je stalno zovem i saljem poruke.. Nadam se da mi nece zameriti previse jer se brinem a ne mogu do nje ne pustaju.. Probacu ponovo danas kad se vratim od ginekologa, pa vam javljam..

meni nisi poslala poruku
a nemoj dzaba ici jer dok ne predje na intenzivnu nema posjeta
vjerovatno zena ima bolove,tako je poslije svake operacije i onda joj smeta kad je uznemiravaju
sad su joj bolovi najjaci pa nemoj da je zoves i saljes poruke
u nedjelju ce joj vec biti bolje a mozda bude spremna i za posjetu,sad se mora odmarati i sto vise spavati

Poslala sam i tebi i Bikici..i ne znam zasto vam nije stigla..😕 Verovatno vam je Nadica prenela ali ako nije, evo izvestaja od jutros..Smeki je juce operisana..od jutros se oseca bolje..Probacu da je vidim na minut danas, ako ne,barem cu se raspitati kod setara za nju..
Ja ne zelim da je uznemiravam,znam da jojje sada tesko..ali opet, mislim, ona u ovom gradu nema nikoga, njeni nisu sa njom stalno,ali ja sam tu blizu, i nekako se osecam odgovornom za nju i njeno dobro..A s druge strane, mnogo je volim i zato brinem..znam da sam napo*na, ali tako se osecam..😭 😭 😭

Ako je vidis podravi je i pozeli joj brz oporavak. ❤️

Nisam je videla ali sam je obisla..Izasla je sestra i medicinski brat..Kazu da je pitala ko je dosao 😃..Kazu da je dobro ..da je nece jos pustiti iz bolnice..mozda u nedelju..U svakom slucaju rekla sam im da je puno pozdrave i da cu sutra opet da svratim..Verujem da bi me pustili i da virnem ali sam bila sa detetom pa nisam htela da se istraumira prizorima ili da me ceka, da je bila u sobi videli bi je sigurno..ovako barem znamo da je dobro..da se oporavlja i da sve ide kao sto treba..

Hvala ti. ❤️ Drago mi je da je dobro i da se oporavlja. Sigurna sam da i njoj znaci to sto se raspitujes za nju. Ako uspes da je vidis prenesi joj nase pozdrave. 😊
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Odlicno. Ne sumnjam da ce tako biti i sa ostalim rezultatima 😃

Nadam se da hoce...videcemo..
Daltoni thumbnail

Hebiga, to je sudbina svih knjigovodja pred predaju zavrsnog racuna. Jos malo. Kad to prodje bice ti lakse.

Hvala ti...🤗ali...
Ja ne zelim da mi bude lakse..ja samo zelim da imam vise posla , a samim tim i vise para..ako se ovako nastavi, moracu da trazim jos jedan posao za poslepodne..😕
nn027 thumbnail

Svaka vam cast Nale..👏Dodje mi da se preselim kod vas 😃👏

Oni su kupili kucu u nasoj ulici. Jos otplacuju kredit, Inace su izbeglice. Ona radi a muz samo povremeno. Bikici sam pricala o ovom dogadjaju. Neverovatno je kako su se ponele moje komsije i ponosna sam sto su i moj otac i stric mnogo uradili za ove ljude.
Daltoni thumbnail

Hvala ti. ❤️ Drago mi je da je dobro i da se oporavlja. Sigurna sam da i njoj znaci to sto se raspitujes za nju. Ako uspes da je vidis prenesi joj nase pozdrave. 😊

Nesto ne verujem da joj sada znaci, pre bih rekla da je gusim svojom preteranom brigom..ali trudim se..kad god pozelim da je pozovem ili pustim poruku ,zaustavim se jer znam da je ona sada u boli i da nije raspolozena za caskanje ili druzenje...a sve me to jos vise boli pa moram nekako sebi da olaksam..ovako se lepo raspitam a ne uznemiravam je..
nn027 thumbnail

Hvala ti...🤗ali...
Ja ne zelim da mi bude lakse..ja samo zelim da imam vise posla , a samim tim i vise para..ako se ovako nastavi, moracu da trazim jos jedan posao za poslepodne..😕

Bice posla. Tek si pocela. Nemoj da klones duhom.
Daltoni thumbnail

Oni su kupili kucu u nasoj ulici. Jos otplacuju kredit, Inace su izbeglice. Ona radi a muz samo povremeno. Bikici sam pricala o ovom dogadjaju. Neverovatno je kako su se ponele moje komsije i ponosna sam sto su i moj otac i stric mnogo uradili za ove ljude.

Svaka im cast na gesti..👏zaista neobican i nesebican cin komsijske solidarnosti..Mi smo poznati po onoj " da komsiji crkne krava pa makar tebi crkle i dve" ali ovo je porusilo te predrasude i unelo malo topline u svakoga ko za ovo cuje...Krajnje je vreme da se udruzimo,da napokon shvatimo da niko nema puno ali da ima ljudi kojima se i sa malim moze pomoci ako svako ucestvuje koliko moze..Ja na svakom koraku primecujem da se taj trend siri u zemlji i zajednici..polako postajemo svesni koliko malo treba da nekome olaksamo veliku muku i problem..😃
Daltoni thumbnail

Bice posla. Tek si pocela. Nemoj da klones duhom.

Trudim se..sad samo jos Bog moze da umesa prste ako je sudjeno bice dobro, ako ne propasce sve i gotovo..