Returning of the written off #75 Invited only - Page 52

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

41.3k

Users

7

2.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Daltoni

Jos nema vijesti o Smeki 😕 Dal jesi isla danas

Usla sam samo da provjerim kako je Smekerica
Danas me razum ne slusa a srce place 😭

Pa poslala sam vam svima poruke..😲 Od jutros je bolje, javila mi se..Imam utisak da sam joj napo*na jer je stalno zovem i saljem poruke.. Nadam se da mi nece zameriti previse jer se brinem a ne mogu do nje ne pustaju.. Probacu ponovo danas kad se vratim od ginekologa, pa vam javljam..

meni nisi poslala poruku
a nemoj dzaba ici jer dok ne predje na intenzivnu nema posjeta
vjerovatno zena ima bolove,tako je poslije svake operacije i onda joj smeta kad je uznemiravaju
sad su joj bolovi najjaci pa nemoj da je zoves i saljes poruke
u nedjelju ce joj vec biti bolje a mozda bude spremna i za posjetu,sad se mora odmarati i sto vise spavati

Poslala sam i tebi i Bikici..i ne znam zasto vam nije stigla..😕 Verovatno vam je Nadica prenela ali ako nije, evo izvestaja od jutros..Smeki je juce operisana..od jutros se oseca bolje..Probacu da je vidim na minut danas, ako ne,barem cu se raspitati kod setara za nju..
Ja ne zelim da je uznemiravam,znam da jojje sada tesko..ali opet, mislim, ona u ovom gradu nema nikoga, njeni nisu sa njom stalno,ali ja sam tu blizu, i nekako se osecam odgovornom za nju i njeno dobro..A s druge strane, mnogo je volim i zato brinem..znam da sam napo*na, ali tako se osecam..😭 😭 😭

Ako je vidis podravi je i pozeli joj brz oporavak. ❤️

Nisam je videla ali sam je obisla..Izasla je sestra i medicinski brat..Kazu da je pitala ko je dosao 😃..Kazu da je dobro ..da je nece jos pustiti iz bolnice..mozda u nedelju..U svakom slucaju rekla sam im da je puno pozdrave i da cu sutra opet da svratim..Verujem da bi me pustili i da virnem ali sam bila sa detetom pa nisam htela da se istraumira prizorima ili da me ceka, da je bila u sobi videli bi je sigurno..ovako barem znamo da je dobro..da se oporavlja i da sve ide kao sto treba..

Hvala ti. ❤️ Drago mi je da je dobro i da se oporavlja. Sigurna sam da i njoj znaci to sto se raspitujes za nju. Ako uspes da je vidis prenesi joj nase pozdrave. 😊

Nesto ne verujem da joj sada znaci, pre bih rekla da je gusim svojom preteranom brigom..ali trudim se..kad god pozelim da je pozovem ili pustim poruku ,zaustavim se jer znam da je ona sada u boli i da nije raspolozena za caskanje ili druzenje...a sve me to jos vise boli pa moram nekako sebi da olaksam..ovako se lepo raspitam a ne uznemiravam je..

Ako te neko razume, ja te razumem. Ista sam. 😆
nn027 thumbnail

Kako napredujes sa serijom? Ja evo citam vec sedmu knjigu 😃
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ako te neko razume, ja te razumem. Ista sam. 😆

I volim te zbog toga.🤗...😆
Daltoni thumbnail

Ja sam upravo procitala "slatku bol" ..ne verujem da nema nastavak..verovatno ce ga napisati..ima toliko toga sto moze nadovezati na pricu...Jedino me nervirao hrvatski sleng prevod..😕
Videcu da sutra procitam onu sa mejlovima..gde se on i ona zaljube dopisujuci se , ona je u braku,a on u vezi i onda rese da se sretnu...zanimljivo zvuci..videcemo sta je..😉

nn027 thumbnail

Ja sam upravo procitala "slatku bol" ..ne verujem da nema nastavak..verovatno ce ga napisati..ima toliko toga sto moze nadovezati na pricu...Jedino me nervirao hrvatski sleng prevod..😕
Videcu da sutra procitam onu sa mejlovima..gde se on i ona zaljube dopisujuci se , ona je u braku,a on u vezi i onda rese da se sretnu...zanimljivo zvuci..videcemo sta je..😉

Ja obelezavam svaku koju procitam. Drugacije nema sanse da znam .😆
nn027 thumbnail
Biki je zaradila virozu. Sve vas pozdravlja i nada se da ce joj sutra biti bolje i da ce se javiti na topik.
Edited by nn027 - 10 years ago
Daltoni thumbnail

Ja ih stavljam u fajl "Procitano" 😆 U njemu je jos malo pa 100..😃 i to od kad brojim..
Daltoni thumbnail

Biki je zaradila virozu. Sve vas pozdravlja i nada se da ce joj sutra biti bolje i da ce se javiti na topik.

Pozdravi je puno..Nadam se da ce joj brzo proci viroza..🤗
Daltoni thumbnail
http://tedxinnovations.ted.com/2015/03/13/spotlight-tedx-talk-how-to-sound-smart/

Podseca li vas ovo na nekoga..mozda politicara..🤓
nn027 thumbnail

Ja ih stavljam u fajl "Procitano" 😆 U njemu je jos malo pa 100..😃 i to od kad brojim..

😲 Le, le!!! Lepo si ih "nasl*gala" 😊