Returning of the written off #75 Invited only - Page 49

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

41.3k

Users

7

2.8k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Kritika Kamra opposite Rajeev Khandelwal in a TV show!

The latest development following our report on Rajeev Khandelwal's comeback to the small screen after seven years with Shrishti Arya's show is that they have finalised the actress who'll play his love interest. It's none other than Kritika Kamra, whose last fiction outing Kuchh Toh Log Kahenge ended in March, 2013. This show is a newsroom drama, with Kritika playing one of the reporters in Rajeev's team. Says a source associated with the project, "The show will go on floors by the end of this month and is expected to hit the tube in mid-April."

je li ovo ona vasa glumica

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Pronadji i zaokruzi uljeza..😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Drago mi je da je bolje. Sad si kao ja Dal 😆
Secam se da si se i meni javljala porukama. Meni je bilo drago i mnogo mi je znacilo. ❤️

Kety nije dobila nikakvu poruku a mislim da nije ni Biki. Drya i ja jesmo.

A ne, Nado, da bih bila kao ti, treba mi jos dosta..😉😆 ali sa Smeki sam krenula u tom pravcu ali te razumem sada...iskidah se ziva od sekiracije...ej bre, nisam normalna..
Daltoni thumbnail

Imala sam tesku noc i naporan dan.
Zato me sad glava boli.

I ja sam se probudila s glavoboljom jutros i da nisam popila tabletu crkla bih..Ne mogu jos da legnem, imam jos trista obaveza a ni posao nisam zavrsila ...sve u svemu, od onog sto te interesuje,novo je to da u 3 idem na one dugo cekane analize o kojima sam ti pricala..😕
Daltoni thumbnail

Ako ti je za utehu, sutra je subota. Razmisljaj o tome kako sutra ne moras nos promoliti iz kuce. 😊

Eh kamo lepe srece da tako mogu, ali na zalost i sutra radim,a mozda i prekosutra..u ponedeljak 16. je zadnji dan da se preda zavrsni za neke preduzetnike..🤢

Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

meni nisi poslala poruku
a nemoj dzaba ici jer dok ne predje na intenzivnu nema posjeta
vjerovatno zena ima bolove,tako je poslije svake operacije i onda joj smeta kad je uznemiravaju
sad su joj bolovi najjaci pa nemoj da je zoves i saljes poruke
u nedjelju ce joj vec biti bolje a mozda bude spremna i za posjetu,sad se mora odmarati i sto vise spavati

Poslala sam i tebi i Bikici..i ne znam zasto vam nije stigla..😕 Verovatno vam je Nadica prenela ali ako nije, evo izvestaja od jutros..Smeki je juce operisana..od jutros se oseca bolje..Probacu da je vidim na minut danas, ako ne,barem cu se raspitati kod setara za nju..
Ja ne zelim da je uznemiravam,znam da jojje sada tesko..ali opet, mislim, ona u ovom gradu nema nikoga, njeni nisu sa njom stalno,ali ja sam tu blizu, i nekako se osecam odgovornom za nju i njeno dobro..A s druge strane, mnogo je volim i zato brinem..znam da sam napo*na, ali tako se osecam..😭 😭 😭

Edited by Daltoni - 10 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Kritika Kamra opposite Rajeev Khandelwal in a TV show!

The latest development following our report on Rajeev Khandelwal's comeback to the small screen after seven years with Shrishti Arya's show is that they have finalised the actress who'll play his love interest. It's none other than Kritika Kamra, whose last fiction outing Kuchh Toh Log Kahenge ended in March, 2013. This show is a newsroom drama, with Kritika playing one of the reporters in Rajeev's team. Says a source associated with the project, "The show will go on floors by the end of this month and is expected to hit the tube in mid-April."

je li ovo ona vasa glumica

Jeste 😃

Da li je to u pitanju nova serija?
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Pronadji i zaokruzi uljeza..😆

😲 😆 😆

nn027 thumbnail

Jos nema vijesti o Smeki 😕 Dal jesi isla danas

Usla sam samo da provjerim kako je Smekerica
Danas me razum ne slusa a srce place 😭

Pa poslala sam vam svima poruke..😲 Od jutros je bolje, javila mi se..Imam utisak da sam joj napo*na jer je stalno zovem i saljem poruke.. Nadam se da mi nece zameriti previse jer se brinem a ne mogu do nje ne pustaju.. Probacu ponovo danas kad se vratim od ginekologa, pa vam javljam..

Drago mi je da je bolje. Sad si kao ja Dal 😆
Secam se da si se i meni javljala porukama. Meni je bilo drago i mnogo mi je znacilo. ❤️

Kety nije dobila nikakvu poruku a mislim da nije ni Biki. Drya i ja jesmo.

A ne, Nado, da bih bila kao ti, treba mi jos dosta..😉😆 ali sa Smeki sam krenula u tom pravcu ali te razumem sada...iskidah se ziva od sekiracije...ej bre, nisam normalna..

Dobro dosla u klub. 😊
nn027 thumbnail

Dobro vece, dobro jutro. Zaspala sam veceras

Ako si..neka si se ti meni odmorila..😃

Imala sam tesku noc i naporan dan.
Zato me sad glava boli.

I ja sam se probudila s glavoboljom jutros i da nisam popila tabletu crkla bih..Ne mogu jos da legnem, imam jos trista obaveza a ni posao nisam zavrsila ...sve u svemu, od onog sto te interesuje,novo je to da u 3 idem na one dugo cekane analize o kojima sam ti pricala..😕

Treba da vodis racuna o svom zdravlju i dobro je sto si preduzela nesto. Cekam da mi javis kako je bilo.