Originally posted by: Kety76
E da zaboravila sam vam reci jos pre par dana saznala sam da gostuje Miligram,na skveru ovde kod nas. A moj dragi ih ne voli kaze jezi se od glasa ne znam zasto,a ja ih volim😳 Povescu ti ga Kety samo ako uspem da kindapujem😆
Blago tebi Biki. Ako imas sansu da odes da ih cujes iskoristi to. Ja sve iscekujem da vidim kad ce svirati kod nas ali za sad od toga nista 😕
ma bit ce,pratit cemo 😉
krenuli u osvajanje bratskih gradova,mislim na one sto pricaju indijanskim jezikom 🤣
Sad cekam da prodje Nova godina da vidim gde ce dalje 😊
pazi sad ovo 😃 ubacili su 26-og koncert u gradicu koji je 30km od nas 😃
idem da ga kidnapujem 🤣
🤣
Ocekujem u stampi naslov "Turneja iznenada prekinuta" 😆nestao Deda Mraz i propada docek NG 🤣🤣
sinu sam vec rekla da gostuju,cijeli dan skakuce da ce ici 😉 jos sam mu rekla da povedemo i striku i strinu 😆😆 kad swami sutra dodje ima da ga srce strefi 😆😆
Da, "kidnapovan" ... posle ce da peva "Voljen i iskoriscen" 😆Znaci idete na koncert. Lako je tebi. Sad swami sve i da hoce da ne ide nema sanse. Sinak je taj koji odlucuje. 😉. A kako strina i striko stoje sa Miligramom? vidjet cemo 😃 ja sam maloprije vidjela da su ubacili 26-i,valjda se nece rasprodati 😔
u ovom mjestu slave Bozic 26-og pa vjerujem da ce diskoteka biti prepuna
A i striko i strina su naprasno zavolili Miligram 😆😆