Returning of the written off #71 Invited only - Page 106

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.6k

Users

7

3.1k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: tijara

Bolji poklon nismo mogli da dobijemo od Sidovog odlaska😊😊😊 Inace, Hristos se rodi i sve najbolje, neka vam se sve zelje ispune. Da, stvarno mi neki ljudi nisu jasni, na primer ja nisam redovan gledalac Odbacene, ali su mi dragi Mukta i Visnu, i naravno Mr Rator. Povremeno procitam sta se desava i primetila sam da neke dve ili tri devojke tako mrze lik Mukte i nazivaju je svakakvim imenima, to je stvarno strasno. Postavila sam par komentara, ali sa nekim ljudima ne vredi raspravljati. Onda sam dobila PM od neke fine devojke koja mi je rekla kako je jedna od tih opsednuta glumcem koji glumi Visnua i kako je njegovoj zeni slala pretece mailove i kako je proklinjala itd. Mislim stvarno, neki ljudi ocigledno nemaju zivot. Tako sam odustala da branim jadnu Muktu i pustila ih da pisu da je najgora majka, da je jeftina i sve ostalo, a inace to je ta grupa koja najvise brani Tanandi, sta reci.😊😊😊

Vaistinu se rodi!
Hvala Bogu pa se Odbacena konacno zavrsava,ja silom prilike otpratim po neku epizodu posto mama gleda,ali meni se recimo ne dopadaju ni Mukta ni Visnu,jbg volim Akasa tj tog glumca jos iz doba Bandini...Sto se tice tih devojaka o kojima pricas,sta da ti kazem osim da nas u Bozijoj basti imas svakakvih 😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Najjaci su mi komentari tipa: Toliko smo cekali da tansh dobije bebu ,a sada ovo 🤣

e pa i mi smo cekali da se Anandi konacno zaljubi i docekali i kad je trebalo da mu prizna ljubav i da uzivamo u svemu tome,desilo se cao nema vise ...Eto vam sad NA 😆

🤣 e bas eto im NA jojjj 🤗

🤣

a vidi srceparajuce peticije 😭 🤣

Cekaj jel' bese ono zabi trebalo 57 glasova? Sad ce Colors ponovo biti pod opsadom.
nn027 thumbnail

Bolji poklon nismo mogli da dobijemo od Sidovog odlaska😊😊😊 Inace, Hristos se rodi i sve najbolje, neka vam se sve zelje ispune. Da, stvarno mi neki ljudi nisu jasni, na primer ja nisam redovan gledalac Odbacene, ali su mi dragi Mukta i Visnu, i naravno Mr Rator. Povremeno procitam sta se desava i primetila sam da neke dve ili tri devojke tako mrze lik Mukte i nazivaju je svakakvim imenima, to je stvarno strasno. Postavila sam par komentara, ali sa nekim ljudima ne vredi raspravljati. Onda sam dobila PM od neke fine devojke koja mi je rekla kako je jedna od tih opsednuta glumcem koji glumi Visnua i kako je njegovoj zeni slala pretece mailove i kako je proklinjala itd. Mislim stvarno, neki ljudi ocigledno nemaju zivot. Tako sam odustala da branim jadnu Muktu i pustila ih da pisu da je najgora majka, da je jeftina i sve ostalo, a inace to je ta grupa koja najvise brani Tanandi, sta reci.😊😊😊

VAISTINU SE RODI!
Nadam se da cemo Sida uskoro ponovo gledati u nekoj seriji. 😃
Ima ovde svakojakog sveta. Neki ljudi su pomesali fikciju i stvarnost. Pametno je sto si se sklonila, Sta ti treba da ti se neka lujka nakaci na grbacu.
nn027 thumbnail

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Drya

Toliko o tome da je bitan karakter,satro traze Siva,ali podvuceno Siddhart Shukla,koji dupli standardi kako ih bre nije sramota...ako im ova peticija uspe,pa Colorsu se necu skinuti sa vrata dok sam ziva 😈

ma ubise se koliko im je do karaktera i price,da vidis komentara na fb stranici BV 😆
a sumnjam da ce da im upali,nemaju dovoljno glasova 😉

Kety76 thumbnail

Vaistinu se rodi 😊
pa cim brane Tandi sve ti je jasno 😉 😆
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Cekaj jel' bese ono zabi trebalo 57 glasova? Sad ce Colors ponovo biti pod opsadom.

njoj ne treba nista,ona ima dobru stelu 😡
Kety76 thumbnail

Biki,ovo je stvarno predobro 😳
Kety76 thumbnail
ne znam za vas ali ja sve vise uzivam u ovoj seriji 😃
Saguncici su preslatki ❤️ a Amma mi se basa svidja u ovoj ulozi 😆 Papu i Babuji su prica za sebe 😆
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

ne znam za vas ali ja sve vise uzivam u ovoj seriji 😃

Saguncici su preslatki ❤️ a Amma mi se basa svidja u ovoj ulozi 😆 Papu i Babuji su prica za sebe 😆

Serija se posle dugo vremena vratila na pravi kolosek...Amma je ubitacna 😆