Originally posted by: Daltoni
Ovo su slike sa Dsenine rodjendanske proslave. Cini mi se da smo skoro komentarisali da njegova supruga lepo izgleda.
a vidi Sanaye ko mrvica 😆 puno se druze u posljednje vrijeme,znaci moglo bi biti istina da ona i Dsena rade skupa sljedecu seriju
a Dsenina izgleda opet nabacila koji kg 😃 ali sta nju briga,ona izgleda bas,bas sretno pored njega.Za razliku od drugih ona ne skida osmijeh sa lica,vidi se da je zena sretna.
Meni ne izgleda lose, ne sudim o ljudima prema njihovoj kilazi,nikada nisam i nikada necu, kod nje mi se ne dopada to sto je VD zena a ne prilici mu mentalno a ni fizicki..nekako mi nisu par,pogotovu sto ona kontrolise svaki njegov pokret i njegovu karijeru..kad bi barem pazila sta prica i umesto da se cereka rekla nesto vredno divljenja, shvatila bih da je to video u njoj..ovako mi deluje em suplje em uobrazeno..😕Ne dopada mi se kompletno njen izgled. Kao kad bih ja obukla bikini, a stoji mi u 3 pm. A sto se tice svega ostalog potpuno se slazem. Neverovatno je koliko zena nema meru. 😕
Pa meni se dopalo sta je obukla, zato sam i rekla..spram njezinog fizickog izgleda mislim da je odabrala odlicnu haljinu,a uz to i u trendu..ona ima lepe noge i to je istakla dubokim slicem, istakla je grudi koje su joj takodje adut.. Sta se tebi konkretno nije dopalo ?
Bogami se dopalo i Dseni to sto je istakla,gle kako se oblizuje na trecoj slici 😆😆
😆 😆 😆
Setio se kako ce imati pune ruke posla. Koju li oni seriju gledaju? 😆 😆 😆
50 nijansi..s tim sto je ona Kristijan..🤣