Returning of the written off #70 Invited only - Page 18

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

61.2k

Users

7

2.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Kety76

esi li gledala danasnju epizodu

nesto mi se ne dopada ono sto sam procitala 😕
Amma je opet zvijezda veceri sa prikolicom Satyom

E bas sam sad napisala. Zavrsila sam gledanje i drago mi jesto se uplasila muzeve reakcije na Sagarikinu tuzbu. Ne znam sta ce Bunty da uradi povodom svega toga i koliko ce sve to da utice na njihov odnos. Sve u svemu nista spektakularno u danasnjoj epizodi. Od sutrasnje ocekujem vise. 😃

idem i ja pogledati, ali mislim da nece biti nista od toga da Sagz svima kaze sta je na stvari

I ja mislim. Ubedice je Bunty. A kad Amma shvati da se izvukla ... bojim se da ce sve biti jos gore😕

ma nee,Bunty je povrijedjen jer ga nije konsultovala 😡 ona je vec rekla advokatici da ih ne zeli povlaciti po sudu,dakle zeli ih samo uplasiti.Nece ona to reci zbog same mamice a ne zbog Buntya.Samo mislim da ce sad i on da izigrava uvrijedjenog muzica 😡
Jedino sam uzivala jer se i g-dja posteno isprepadala 😆

A vidi molim te kako se samo usudila ? A sa kim se on konsultovao kad je dao Ammi obecanje i od njihovog braka napravio spr...cinu? I sad ce ona njemu da se izvinjava je li ?

valjda se to ne racuna 😡 u svojoj glavici to nije ni skontao,sta on ima pitati zenu,zna se ko je musko 😡 a sad kad je ona uzela stvar u svoje ruke to je smak svijeta 😡

Bojim se da ce je ovaj blef skupo kostati .😕
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

jesam 😃 vidjet cemo dokle cu izdrzati 😆

Pa ako se ti osecas dobro i prija ti odlazak na posao bice ti to pozitivna promena, u suprotnom se bojim da ces se morati pricuvati napora i odustati od karijere na jos neko vreme..

Daltoni thumbnail

sve su dobre i drugacije
a jesi vidjela nasu Balkansku romantiku,na temu naziva ove pjesme 😃 vecina je mislila da se pjesma zove ljubav je prase 😆😆

Ne pricaj..😲 🤣
nn027 thumbnail
Daltoni thumbnail

a vidi Sanaye ko mrvica 😆 puno se druze u posljednje vrijeme,znaci moglo bi biti istina da ona i Dsena rade skupa sljedecu seriju
a Dsenina izgleda opet nabacila koji kg 😃 ali sta nju briga,ona izgleda bas,bas sretno pored njega.Za razliku od drugih ona ne skida osmijeh sa lica,vidi se da je zena sretna.

Meni ne izgleda lose, ne sudim o ljudima prema njihovoj kilazi,nikada nisam i nikada necu, kod nje mi se ne dopada to sto je VD zena a ne prilici mu mentalno a ni fizicki..nekako mi nisu par,pogotovu sto ona kontrolise svaki njegov pokret i njegovu karijeru..kad bi barem pazila sta prica i umesto da se cereka rekla nesto vredno divljenja, shvatila bih da je to video u njoj..ovako mi deluje em suplje em uobrazeno..😕
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ja gledala seriju sa svamijem..ne spavam..😉

i kakva je serija 😃 u nastavcima ili jednokratna 😆
Edited by Kety76 - 10 years ago
nn027 thumbnail

Ja gledala seriju sa svamijem..ne spavam..😉

Jel to pala jedna cela sezona? 😆 😆
Daltoni thumbnail

Da nisi bila nevaljala devojcica..🤣
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Bojim se da ce je ovaj blef skupo kostati .😕

i ja tako mislim 😕 tek ce joj se sad mamica navaliti na grbacu
nn027 thumbnail

Ovo su slike sa Dsenine rodjendanske proslave. Cini mi se da smo skoro komentarisali da njegova supruga lepo izgleda.

Slike su sa njenog i Sasankovog rodjendana,a ona izgleda sacuvaj boze 😕
Da, izgleda grozno 😕 Dobro je da sam potrefila da je rodjendan u pitanju.

a vidi Sanaye ko mrvica 😆 puno se druze u posljednje vrijeme,znaci moglo bi biti istina da ona i Dsena rade skupa sljedecu seriju
a Dsenina izgleda opet nabacila koji kg 😃 ali sta nju briga,ona izgleda bas,bas sretno pored njega.Za razliku od drugih ona ne skida osmijeh sa lica,vidi se da je zena sretna.

Meni ne izgleda lose, ne sudim o ljudima prema njihovoj kilazi,nikada nisam i nikada necu, kod nje mi se ne dopada to sto je VD zena a ne prilici mu mentalno a ni fizicki..nekako mi nisu par,pogotovu sto ona kontrolise svaki njegov pokret i njegovu karijeru..kad bi barem pazila sta prica i umesto da se cereka rekla nesto vredno divljenja, shvatila bih da je to video u njoj..ovako mi deluje em suplje em uobrazeno..😕

Ne dopada mi se kompletno njen izgled. Kao kad bih ja obukla bikini, a stoji mi u 3 pm. A sto se tice svega ostalog potpuno se slazem. Neverovatno je koliko zena nema meru. 😕
Edited by nn027 - 10 years ago