Vec imam Deda Mraza, sada bih jednog Greja za promenu..😆
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 1st Nov 2025 - WKV
Bigg Boss 19 - Daily Discusdion Topic - 2nd Nov 2025 - WKV
🏏ICC Women's World Cup 2025: South Africa W vs India W, FINAL🏏
BILLI IN BASKET 2.11
BEIJJATI AT PEAKS 1.11
🏏India tour of Australia, 2025: AUS vs IND,3rd T20I, Oval🏏
🏏A Nation With Billion Dreams, Best Wishes to Our Women in Blue🏏
Angad marries Vrinda ; Mihir & Tulsi ka rishta khatam!
Sushant’s sister has lost her mind completely!
Should Salman Khan finally find a girl to marry on his 60th birthday?
˗ˏˋ ★ Pick Your Team! (Teams Feature) ★ ˎˊ˗
What if............Arjun
Favourite couple : Nov.1, 2025.Best epi. HD Clip. 😆😆
Aishwarya Rai at fault for ruining Salman's life?
Vec imam Deda Mraza, sada bih jednog Greja za promenu..😆
Ovo su slike sa Dsenine rodjendanske proslave. Cini mi se da smo skoro komentarisali da njegova supruga lepo izgleda.
a vidi Sanaye ko mrvica 😆 puno se druze u posljednje vrijeme,znaci moglo bi biti istina da ona i Dsena rade skupa sljedecu serijua Dsenina izgleda opet nabacila koji kg 😃 ali sta nju briga,ona izgleda bas,bas sretno pored njega.Za razliku od drugih ona ne skida osmijeh sa lica,vidi se da je zena sretna.
Meni ne izgleda lose, ne sudim o ljudima prema njihovoj kilazi,nikada nisam i nikada necu, kod nje mi se ne dopada to sto je VD zena a ne prilici mu mentalno a ni fizicki..nekako mi nisu par,pogotovu sto ona kontrolise svaki njegov pokret i njegovu karijeru..kad bi barem pazila sta prica i umesto da se cereka rekla nesto vredno divljenja, shvatila bih da je to video u njoj..ovako mi deluje em suplje em uobrazeno..😕
Ne dopada mi se kompletno njen izgled. Kao kad bih ja obukla bikini, a stoji mi u 3 pm. A sto se tice svega ostalog potpuno se slazem. Neverovatno je koliko zena nema meru. 😕
Pa meni se dopalo sta je obukla, zato sam i rekla..spram njezinog fizickog izgleda mislim da je odabrala odlicnu haljinu,a uz to i u trendu..ona ima lepe noge i to je istakla dubokim slicem, istakla je grudi koje su joj takodje adut.. Sta se tebi konkretno nije dopalo ?Bogami se dopalo i Dseni to sto je istakla,gle kako se oblizuje na trecoj slici 😆😆
😆 😆 😆
Setio se kako ce imati pune ruke posla. Koju li oni seriju gledaju? 😆 😆 😆
50 nijansi..s tim sto je ona Kristijan..🤣
😲 🤣
On bas i deluje nekako nezasticeno i krhko pored nje. A ona i bic 👍🏼... kao da je gledam 🤣
Bas ima potencijala..☢️
Svaki od horoskopskih znakova ima poneku slabu tacku. Saznajte koji horoskopski znak ne voli da prica o novcu o finansijama, a koji znak se lako iznervira.
Ponekad ce vam ovo saznanje koristiti ako zelite da odrzite dobar odnos sa pripadnicima razlicitih zodijackih znakova.
Ovan
Ovnovi ne vole naredbe. Svako ko pokusa da im naredjuje ili da im govori kako nesto da urade, nece se vise druziti sa tom osobom. Retki su Ovnovi koji vole vole nadre'ene. I jo jedna stvar koju treba izbegavati kod Ovnova je ta da ne voli da slusa o svojim manama.
Bik
Bikovi ne vole kada im neko remeti odmor, kada ih ometate u jelu ili dirate njihove stvari. Ako ih u tim stvarima prekinete, oni postaju jako nervozni i tada je najbolje da ih izbegavate. Cesto stavljaju nematerijalne stvari na mesto pre materijalnih.
Blizanci
Blizanci se vema brzo i lako uvrede ako im kazete da cute, da su dosadni ili da ne rade neku stvar dobro. To moze da bude uzrok da Blizanac prestane da prica sa vama. Blizanci najvise mrze da im neko govori kako treba da voze u toku voznje.
Rak
Rakove je vrlo lako iznervirati ako im date da rade poslove koji nisu vezani za porodicu, kucu ili dvoriste. Ne vole da rade samostalno, uvek vise vole da rade timski. Takodje, jako tesko menjaju svoje navike i ako im pokusate promeniti to, sukobicete se sa njima.
Lav
Lavovi ne vole naredbe. Ne pricaju o svom finansijskom stanju, dakle sa njima nikako o novcu i finansijama. Ne vole ni ljude koji su hvalisavci. Stara narodna izreka kaze, ne diraj Lava dok spava, tako da izbegavajte da ih budite.
Devica
Device su najosetljivije za modu i za stil oblacenja, isti je slucaj sa rasporedom namestaja i stvari u kuci. Tako da ako ne zelite svadju sa Devicama, izbegavajte to. Device vole same da organizuju svoje mesto i vreme i nemojte im vi to nametati.
Vaga
Vagama ne namecite svoje misljenje, oni sami kazu i potvrde kada je pravo vreme. Vage ne vole da se svadjaju, tako ako dodje do neke svadje one ce je jednostavno napusititi i povuci se.
Skorpija
Skorpije ne podnose naredbe. Ma sta radili one vas nece posluati i vrlo cesto ce uraditi bas suprotno od onoga sto vi kaete. Ako Skorpije povredite, to je opasna zona, jer one nikad ne zaboravljaju i nece vam oprostiti to.
Strelac
Strelci mrze sve vrste obaveza. Vole da rade stvari kada oni misle da treba i nikako im ne treba nametati stavove. Najbolje se osecaju napolje ili u prirodi i ne vole osobe koje su cutljive i zatvoren prostor.
Jarac
Jarcevi su veoma ozbiljne licnosti i zato ne vole neozbiljnost kod ljudi. Uvek i svuda kasne i ne vole pozurivanje. Ne vole kada im se nesto namece i kada neko hoce nesto tacno u odredjeno vreme.
Vodolija
Vodolije ne vole odlaganje i spore i lenje ljude. Vodolije uvek vole da se posao zavrsi na vreme i ne vole da im ostaje posao nedovrsen. Vole brzinu, stres i dinamicnost. Uvek vole da su okruzeni prijateljima i bliskim ljudima.
Ribe
Ribe ne vole izbegavanje i ignorisanje. Ribe ne ponose kada nekome pomognu, a ta osoba ne zna da im pokae zahvalnost za to. Vole da sebi zacrtaju cilj ili neku misiju i tako bolje funkcionisu. Izbegavajte da im smetate ako nesto rade.