Pa znas ti vec kakve su te bracne serije, nemam sta da ti objasnjavam..poznasti glumci, poznat scenario, isti tekst,scenografija..predvidljiv zavrsetak..a gledamo seriju jer ne traje ni priblizno kao film..🤣
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 31st Oct 2025
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 1st Nov 2025 - WKV
IJJAT PYARI 31.10
🏏India tour of Australia, 2025: AUS vs IND,2nd T20I, Melbourne🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Nov 1, 2025 Episode Discussion Thread
BEIJJATI AT PEAKS 1.11
Deepika Alia Atlee Ranveer Janhvi Aryan-Halloween costume Ambani party
Mitali scene clip : Pret Aatma / Dimaagi bimari
Angad marries Vrinda ; Mihir & Tulsi ka rishta khatam!
Anu maid is back 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃
SRK Film Festival SRK Mania
🏏A Nation With Billion Dreams, Best Wishes to Our Women in Blue🏏
Which November release excites you the most?
Sushant’s sister has lost her mind completely!
♕ Go Go Page Rangers🏆┇Nov BTRC 2K25 ♕
˗ˏˋ ★ Pick Your Team! (Teams Feature) ★ ˎˊ˗
What if............Arjun
| BOOKCHESTER UNITED ⚽️ 📖 | Nov’ 25 BTRC | 🍂🍁
Tottenpage Hotspurs Nov 2025
esi li gledala danasnju epizodu
nesto mi se ne dopada ono sto sam procitala 😕Amma je opet zvijezda veceri sa prikolicom Satyom
E bas sam sad napisala. Zavrsila sam gledanje i drago mi jesto se uplasila muzeve reakcije na Sagarikinu tuzbu. Ne znam sta ce Bunty da uradi povodom svega toga i koliko ce sve to da utice na njihov odnos. Sve u svemu nista spektakularno u danasnjoj epizodi. Od sutrasnje ocekujem vise. 😃idem i ja pogledati, ali mislim da nece biti nista od toga da Sagz svima kaze sta je na stvari
I ja mislim. Ubedice je Bunty. A kad Amma shvati da se izvukla ... bojim se da ce sve biti jos gore😕ma nee,Bunty je povrijedjen jer ga nije konsultovala 😡 ona je vec rekla advokatici da ih ne zeli povlaciti po sudu,dakle zeli ih samo uplasiti.Nece ona to reci zbog same mamice a ne zbog Buntya.Samo mislim da ce sad i on da izigrava uvrijedjenog muzica 😡Jedino sam uzivala jer se i g-dja posteno isprepadala 😆
A vidi molim te kako se samo usudila ? A sa kim se on konsultovao kad je dao Ammi obecanje i od njihovog braka napravio spr...cinu? I sad ce ona njemu da se izvinjava je li ?valjda se to ne racuna 😡 u svojoj glavici to nije ni skontao,sta on ima pitati zenu,zna se ko je musko 😡 a sad kad je ona uzela stvar u svoje ruke to je smak svijeta 😡
Bojim se da ce je ovaj blef skupo kostati .😕i ja tako mislim 😕 tek ce joj se sad mamica navaliti na grbacu
Ne dopada mi se kompletno njen izgled. Kao kad bih ja obukla bikini, a stoji mi u 3 pm. A sto se tice svega ostalog potpuno se slazem. Neverovatno je koliko zena nema meru. 😕
Hi 😛 spavate li 😆
Ja gledala seriju sa svamijem..ne spavam..😉
Jel to pala jedna cela sezona? 😆 😆
Ma jok..😆
Pa znas ti vec kakve su te bracne serije, nemam sta da ti objasnjavam..poznasti glumci, poznat scenario, isti tekst,scenografija..predvidljiv zavrsetak..a gledamo seriju jer ne traje ni priblizno kao film..🤣
Ovo su slike sa Dsenine rodjendanske proslave. Cini mi se da smo skoro komentarisali da njegova supruga lepo izgleda.
Slike su sa njenog i Sasankovog rodjendana,a ona izgleda sacuvaj boze 😕
Da, izgleda grozno 😕 Dobro je da sam potrefila da je rodjendan u pitanju.a vidi Sanaye ko mrvica 😆 puno se druze u posljednje vrijeme,znaci moglo bi biti istina da ona i Dsena rade skupa sljedecu serijua Dsenina izgleda opet nabacila koji kg 😃 ali sta nju briga,ona izgleda bas,bas sretno pored njega.Za razliku od drugih ona ne skida osmijeh sa lica,vidi se da je zena sretna.
Meni ne izgleda lose, ne sudim o ljudima prema njihovoj kilazi,nikada nisam i nikada necu, kod nje mi se ne dopada to sto je VD zena a ne prilici mu mentalno a ni fizicki..nekako mi nisu par,pogotovu sto ona kontrolise svaki njegov pokret i njegovu karijeru..kad bi barem pazila sta prica i umesto da se cereka rekla nesto vredno divljenja, shvatila bih da je to video u njoj..ovako mi deluje em suplje em uobrazeno..😕
Ne dopada mi se kompletno njen izgled. Kao kad bih ja obukla bikini, a stoji mi u 3 pm. A sto se tice svega ostalog potpuno se slazem. Neverovatno je koliko zena nema meru. 😕
Pa meni se dopalo sta je obukla, zato sam i rekla..spram njezinog fizickog izgleda mislim da je odabrala odlicnu haljinu,a uz to i u trendu..ona ima lepe noge i to je istakla dubokim slicem, istakla je grudi koje su joj takodje adut.. Sta se tebi konkretno nije dopalo ?
Ovo su slike sa Dsenine rodjendanske proslave. Cini mi se da smo skoro komentarisali da njegova supruga lepo izgleda.
a vidi Sanaye ko mrvica 😆 puno se druze u posljednje vrijeme,znaci moglo bi biti istina da ona i Dsena rade skupa sljedecu serijua Dsenina izgleda opet nabacila koji kg 😃 ali sta nju briga,ona izgleda bas,bas sretno pored njega.Za razliku od drugih ona ne skida osmijeh sa lica,vidi se da je zena sretna.
Meni ne izgleda lose, ne sudim o ljudima prema njihovoj kilazi,nikada nisam i nikada necu, kod nje mi se ne dopada to sto je VD zena a ne prilici mu mentalno a ni fizicki..nekako mi nisu par,pogotovu sto ona kontrolise svaki njegov pokret i njegovu karijeru..kad bi barem pazila sta prica i umesto da se cereka rekla nesto vredno divljenja, shvatila bih da je to video u njoj..ovako mi deluje em suplje em uobrazeno..😕
Pa meni se dopalo sta je obukla, zato sam i rekla..spram njezinog fizickog izgleda mislim da je odabrala odlicnu haljinu,a uz to i u trendu..ona ima lepe noge i to je istakla dubokim slicem, istakla je grudi koje su joj takodje adut.. Sta se tebi konkretno nije dopalo ?
🤣🤣kupi mu neku igricu fudbal u beskonacnost ili tako nesto pa nek se sam zabavlja 😆😆
Znaci neka skracena varijanta . Pade mi na pamet : Ljubav, navika, panika 😆