Returning of the written off #70 Invited only - Page 22

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

61.2k

Users

7

2.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

Novi trajler tek 02.02.2015 😕

I to verujem da nece biti nesto novo...Vidim da ceo svet zeljno ocekuje film..nadam se da se zene nece razocarati..ipak je masta nesto individualno za svakoga, oni ce u filmu to da uokvire i prikazu iz jednog konkretnog gledista,koje ne moze bas svima da se dopadne..velika je odgovornost na njima..
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Imam slobodno poslepodne pa cu citati..

Sta ti citas Nado ?

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Polozaj mladeza govori o zdravlju i licnosti: Mladez na vratu je odlika divljeg karaktera!

Nakon 30 godina proucavanja kineske astrologije i veze sa mladezima, Simon Vong je sastavio kratak vodic za znacenja polozaja mladeza

Strucnjaci stalno upozoravaju koliko je vazno pregledati mladeze, jer svaka promena njihovog oblika i boje moze da predstavlja tumor na koi.

Ali, kineska astrologija mladezima daje dodatnu vaznost - strucnjaci iz ove oblasti tvrde da polozaj mladeza na licu i telu moze mnogo da otkrije o zdravlju, karakteru, ali i buducnosti.

Secate se prepoznatljivog mladeza Merlin Monro? Kineska astrologija smatra da bas takav i na tom mestu ukazuje na zivotne nesrece!

Evo vodica za mladeze Simona Vonga, koji je tokom prethodnih 30 godina proucavao kinesku astrologiju i mladeze.

elo

Ako se madez nalazi na sredini cela, to ukazuje na neprilagodjenu komunikaciju sa autoritetima, bilo da su to vasi roditelji ili nadre'eni. Mladez na jednoj strani glave znaci da ste osoba koja je odlucna i puna energije.

Obrve

Mladez ispod obrve je znak odlicnog zdravlja. Ako je sakriven medju obrvama, veruje se da je rec o necemu vaznom i posebnom, necemu poput skrivenog blaga. Sa druge strane, mladez iznad obrve, poput onog koji ima Andjelina Dzoli, znai da cete biti uspesni po pitanju finansija celog zivota.

Kapci

Ako se mladez nalazi na ocnom kapku, to je znak nesredjenih porodicnih odnosa i tendencije za gubitkom novca. Mladezi ispod oka su znak prevelike osecajnosti.

Obrazi

Madez na obrazu smatra se predznakom usamljenosti. Prema kineskoj astrologiji, to znaci da cete imati problema da zasnujete porodicu. Ako se mladez nalazi blizu pregiba na licu koji nastaju kad se osmehnete, poput mladeza Merlin Monro i Mihael Sumahera, to moze znaciti potencijalne nesrece u zivotu.

Usi

U kineskoj astrologiji usi predstavljaju karakter osobe, pa tako mladez na usnoj resici znaci da je osoba dobrog karaktera i da ce imati dobar ugled. Sa druge strane, mladez unutar uha je znak zivota, a onaj na vrhu uva predstavlja simbol inteligencije. Ako imate mladeze na oba uha, kineska astrologija vam predvidja uticajnost i uzivanje u lagodnom ivotu.

Ruke

Mladez lociran ispod lakta ukazuje na saoseajnost osobe, dok onaj izmedju ramena i lakta znaci da se na tu osobu novac lepi.

Nos

Mladez na samoj ivici nosa je znak nestabilnosti i ukazuje na dolazece probleme. Ako se nalazi na sredini nosa, mladez ometa protok energije koja tece dok disemo, pa takodje upucuje na probleme, ali i tezak rad, jer stabilizuje protok energije. Mladezi koji se nalaze uz nos, pored nozdrva ili su skriveni, ukazuju na osobu koja je dobra sa novcem, a posebno sa bankovnim racunima.

Brada

Osoba sa mladezom na bradi je tvrdoglava i odlucna, pa je sklona i uspehu i neuspehu, u zavisnosti od direktonsti. Mladez na bradi moze znaciti i potrebu za putovanjima ili promenama.

Usne

Mladez u uglu gornje usne oznacava osobu koja uziva u dobroj hrani, velikodusna je i ume da ceni lepe stvari, dok mladez na donjoj usni znaci da ce vasa deca biti uspesna.

Grudi

Posto grudi simbolizuju moc, mladez na tom delu tela znaci da cete uspeti da se pozicionirate visoko na drustvenoj lestvici ili cete ostvariti uspesnu karijeru i dobiti priznanje za svoj rad.

Vrat

Posto vrat u kineskoj astrologiji znaci vezu izmedju glave i tela, dusevnog i telesnog, mladez na vratu prekida tok te energije i moze da znaciti razocarenje. Mladez na sredini vrata oznacava osobu divlje licnosti, koja je sposobna da svojoj porodici uzrokuje mnogo patnje.

Stomak

Sto je mlade blii sredini stomaka- vise uspeha vas ceka u zivotu!

Sake

Mladezi na podrucju sake ukazuju na ljude koji poseduju mnogo talenata i koji novac zaradjuju vrlo lako.

Ledja

Ako se mladez nalazi na ledjima, to je znak tereta koji cete nositi u zivotu. Radicete napo*no i put do uspeha ce duze trajati.

Noge

Osobe koje imaju mladez na bedrima su osobe izrazene seksualnosti, hrabre i ekstrovertne. Ako se nalazi na potkolenici, moe znaiti probleme vezane za treniranje, dok mladezi na kolenima donose novac.

Grudi

Madez na grudima znaci da cete biti dobar roditelj i da cete pronaci mocno mesto za sebe u drustvu, dok mladez na bradavici predstavlja uspeh vase dece u njihovom poslu i srece u zivotu uopste.

Stopalo

Osobe koje su rodjene za lidere i vodje imaju mladez na stopalu.

Zadnjica

Mladez na ovom delu tela karakteristican je za osobe koje pomazu drugima, velikodusne su, uzivaju u obilju hrane i veoma su zdravi.

nn027 thumbnail

Kod tebe je bas hladno je li? Kod mene je 8. Vedro i bez vetra.
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

I to verujem da nece biti nesto novo...Vidim da ceo svet zeljno ocekuje film..nadam se da se zene nece razocarati..ipak je masta nesto individualno za svakoga, oni ce u filmu to da uokvire i prikazu iz jednog konkretnog gledista,koje ne moze bas svima da se dopadne..velika je odgovornost na njima..

Mozda ubace samo jednu scenu ili dodaju neki dijalog ali nista znacajno. Ma da. Ocekivanja su velika. Odradili su reklamu tako da ce film sigurno imati veliku gledanost u prvim danima prikazivanja (a i zarada ce biti dobra 😉) a kakve ce kritike biti i hoce li publika biti zadovoljna, to cemo videti.
nn027 thumbnail

Imam slobodno poslepodne pa cu citati..

Sta ti citas Nado ?

Ja treba da procitam i proucim Plan rada zimske sluzbe 😕 Inace trenutno ne citam nista. Nekako mi je posle onih knjiga koje si mi preporucila tesko da se vratim u afere i knjige slicne 50 nijansi. Valjda sam se zasitila toga. Imas li neku poput knjiga Judith Mc Naught? Sta ti citas?
nn027 thumbnail

A ne kazu nista zbog cega se Bosanke nerviraju 😆 😆
Bosanci zbog bureka a Bosanke zbog kifli mozda? 😆
Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

😆
Edited by nn027 - 10 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Pa meni se dopalo sta je obukla, zato sam i rekla..spram njezinog fizickog izgleda mislim da je odabrala odlicnu haljinu,a uz to i u trendu..ona ima lepe noge i to je istakla dubokim slicem, istakla je grudi koje su joj takodje adut.. Sta se tebi konkretno nije dopalo ?

Jes da nisi mene pitala al mogu i ja da kazem 😆 Haljina mi je ok ,ali mi je njena faca strasna ,a ni frizura mi se ne dopada,ko baba-tetka na svadbi
nn027 thumbnail

Dobar dan 😃