🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
KIARA THROWN 14.9
When a lie is repeated hundred times…
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
TRAUMA DRAMA 15.9
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
The Designosaurs Discussion Thread
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Conceiving of PL…
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Kareena back as Face for Lakme India
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
tako je Daluticaj roditelja i rani utisci,vezani za samo djetinjstvo oblikuju licnostljudi uopste nisu svjesni koliko se ruzna rijec ureze djetetu u mozak,a kamoli neko fizicko ili sex.nasilje 😭vecina psihopata,zlostavljaca,silovatelja,su i sami sve to prezivjeli u djetinjstvucesto ljudi ne razumiju,kako oni sto su to dozivjeli mogu to raditi drugima,kad znaju kakva je bolobjasnjenje postoji,nikada,nikada se nisu oporavili od toga,dusa,mozak,svaki djelic vristi da im se pomogne,a posto vecinom nikog nije briga i malo ko to i primjecuje,okrecu se ovoj drugoj strani 😭😭 da se osvete cijelom covjecanstvu tako sto ce uraditi ono sto su njima,smatrajuci da ce ih tako neko cuti i uciniti nesto povodom togaponavljajuci zlocin dokazuju da nikoga nije briga 😭😭
Sta samo napred? Da mastam? E to jedino i mogu. 😆 Imam para isto koliko i ti 😕
Ja ne bih rekla da se tu radilo o nasilju..mislim da ni same Eli nije htela da stvori mracnog psihopatu vec crnog viteza,koga ne mozes procitati lako..Tek tu i tamo se naslucuju potencijali kako je prica mogla realnija a samim tim i mracna, nesrecna ,za sve osim za Kristijana koji bi u svakom slucaju dobio ono sto zeli, novu potcinjenu..i sva ta njegova paznja kojom je obasipao je u stvarnom zivotu lazna i sluzi samo za mazanje ocima potencijalnoj zrtvi..
Sve one zene koje su zaista pomislile da je tanka linija izmedju ljubavi i bola po meni nisu glupe, niti neiskusne..ljubav prema muskarcu ne mora iskljucivo da znaci bol i blagosloveni su oni koji mogu da se zadovolje kada su idealnoj vezi, ali ne i neki koji vole komplikovano, sto bolnije to bolje, to izazovnije, da izazovu sebi bol tako sto ce nekome drugom zadati bol i ceznju, dok ne osete nalet adrenalina koji se granici sa ludilom..Ko to nije osetio, ne moze da kaze da je isprobao sve nijanse uzivanja..
Mene IF zah... uopravo vec pola /h niti cujem pesmu niti mogu sve da lajkujem ,zato idem traziti HD da radim caps.
Da imate para, gde biste volele da otputujete? 😊
http://www.filiptravel.rs/grupna-putovanja#novogodisnja-putovanja
Mozda Bec...
Moja sestra odavno zeli da idemo u Rim. Eto, mozda bi Rim mogao biti taj. Inace kad bi smo imale pare za Bec i Rim sigurna sam da bi smo za par godina posetile i ostala lepa mesta u Evropi. 😃
Bilo bi to lepo, ali na zalost ne usudjujem se ni da mastam o tome s obzirom koliko nemam para..😕 Ali tebi kazem Samo napred !
Sta samo napred? Da mastam? E to jedino i mogu. 😆 Imam para isto koliko i ti 😕
Mislis, nemas para isto koliko i ja 😆
bilo je toga i prije,samo se nije pricaloznas,kada bi djeca i rekla zapusila bi im se usta zbog srama 😭kod nas je bilo puno incestnog sex.nasilja nad djecom,gdje najblizi rod prijeti i ucjenjuje djeteda ne smije nista reci 😭😭vjeruj da nikoga nije briga 😭 prica se par dana,ljudi se snebivaju i padne u zaborav 😭 a to sta male dusice prezivljavaju je strasno,bez velike psiholoske,pedagoske,drustvene pomoci oni se ne mogu izvuci iz tog stanja,prepusteni su sami sebi 😭krenes od sebe,koliko puta sam ja preskocila takav clanak ili vijest jer ne mogu podnijeti,a to isto rade i drugi,svi okrecemo glavu,a svakom od nas moze dozivjeti istu sudbinu 😭😭nase se drustvo bavi ko je kome sta uzeo,kako se ko zove,koje je nacionalnosti,ko igra na svjet.prvenstvu,... to su pitanja koje nase drustvo razglaba 😡
a vi ste zrele,ostvarene zene,ali ipak ste pomalo mastale o Kristijanuali kod vas je ostalo na tome,samo u mastiproblem su one koje nemaju formiranu licnost,svijest,...koje zaista misle da ljubav moze nasilnika uciniti macom koje ce nakon ove knjige smatrati da je sasvim ok ako te decko ili muz uhodi,ponekad opsuje,pocupa te za kosu,istuce te ako ne slusas,..jer sve je to iz ljubavikod nas na Balkanu inace uvazeno je misljenje da je ok ako ti je muz ili zena ljubomorni i zbog toga prave scene 😕 to se jos uvijek smatra ogromnom ljubavi zivi sam svjedok kako mnoge zene to smatraju normalnom pojavom uz komentar da te ne voli,ne bi to ni radio
Ostale mi ove dve od sinoc pa sam resila da ih potrosim. A usput i da joj ulepsam vece 😉😆