Nisam ni pogledala destinacije van Evrope 😆
Sta ima da gledamo Nado..cim radimo u NASI ni mesec nam nije daleko..😉
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Malla and ARS running crime list
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Conceiving of PL…
Katrina Kaif Is Pregnant
Sidvi FF: Chocolate (continued)
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
BHAJAN & DANCE 16.9
which new Bollywood movie should i watch ....
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Dobro vece i ovde svima🤗
Jedna pesmica 😳Inace jedna moja prijateljica iz Nisa ,rekla mi je da je ova pesmica za mene ,pa sad ne znam da li je pogodila😳Pogledala sam epizodu sta reci,fascinantne scene,fascinantni SagUn,oboje.Mene Prats nije iznenadila svojim delovanjem,jer ona je prosto rodjena kao veliki umetnik,to je u venama i nema te prepreke sto se tice glume koju nece odraditi najbolje jer ona je lavica.😳Zato i nisam iznenadjena kako je ovu scenu odradila-savrseno a to je upravo ono sto lavovi vole da sve dovedu do perfekcije i daju sve od sebe i zele jos vise da napreduju u svemu sto rade.Takodje Kanwar ,sta da kazem on me odavno osvojio svojim izrazima,da ne pominjem njegov savrseni glas,njegova gluma je isto perfektna bar sto se mene licno tice,a i on zeli da napreduje sto verujem da i hoce ,jako je mlad ali je perfektan.Mene to jedino i zanima u samoj emisiji koju gledam,da me osvoje kao glumci,svojim glumackim sposobnostima,kvalitetu i lepoj hemiji a to i jesu-osvojili su me.😳Uopste mi nije bitan izgled,bitna mi je ta unutrasnja lepota kojom zrace ,bitne su mi oci kroz koje mogu da vidim sve i kao sto sam napomenula bitan mi je kvalitet samog delovanja.A kako je kais izdrzao,mora da je plakao,😆hladjenja je bilo i bivace ,kako ovako tako i onako😆ps.Eto nesto mi doslo da ovo sve napisem😆
Dobro vece i ovde svima🤗
Jedna pesmica 😳Inace jedna moja prijateljica iz Nisa ,rekla mi je da je ova pesmica za mene ,pa sad ne znam da li je pogodila😳Pogledala sam epizodu sta reci,fascinantne scene,fascinantni SagUn,oboje.Mene Prats nije iznenadila svojim delovanjem,jer ona je prosto rodjena kao veliki umetnik,to je u venama i nema te prepreke sto se tice glume koju nece odraditi najbolje jer ona je lavica.😳Zato i nisam iznenadjena kako je ovu scenu odradila-savrseno a to je upravo ono sto lavovi vole da sve dovedu do perfekcije i daju sve od sebe i zele jos vise da napreduju u svemu sto rade.Takodje Kanwar ,sta da kazem on me odavno osvojio svojim izrazima,da ne pominjem njegov savrseni glas,njegova gluma je isto perfektna bar sto se mene licno tice,a i on zeli da napreduje sto verujem da i hoce ,jako je mlad ali je perfektan.Mene to jedino i zanima u samoj emisiji koju gledam,da me osvoje kao glumci,svojim glumackim sposobnostima,kvalitetu i lepoj hemiji a to i jesu-osvojili su me.😳Uopste mi nije bitan izgled,bitna mi je ta unutrasnja lepota kojom zrace ,bitne su mi oci kroz koje mogu da vidim sve i kao sto sam napomenula bitan mi je kvalitet samog delovanja.A kako je kais izdrzao,mora da je plakao,😆hladjenja je bilo i bivace ,kako ovako tako i onako😆ps.Eto nesto mi doslo da ovo sve napisem😆
prava mama mu je bila narkomanka a ova druga je previse fina da takvo sto trazi 😉😆to moze u Indiji a i kod nas nazalost naslusala se scena gdje svekrva stoji kod sinove i snahine sobe ne bi li sto cula 😕
pa taj dio sa nasiljem vecina nije ni registrovala,jer je upakovan pod krinkom romanse i ljubavina pitanje ispitivaca u kakvoj vezi je bila gl.junakinja,samo 2% je odgovorilo u nasilnickoj vezi 😕ostali su lupetali o nevidjenoj romansi,ljubavi bez granica,...jednostavno im do mozga nije ni dosla informacija o nasiljuali,bar sad mnogi mogu razumjeti zasto zene ostaju u vezi gdje partner nasilan,jer vecina ih pametuje kako su te zene glupe,seljanke,bla,bla,..a onda se tim pametnim zenama desi da procitaju Kristijana i podju razmisljati upravo kao te zene koje su zestoko pljuvale
Da imate para, gde biste volele da otputujete? 😊
http://www.filiptravel.rs/grupna-putovanja#novogodisnja-putovanjaSingapur i Bali a od EU Pariz 😊
Sta ima da gledamo Nado..cim radimo u NASI ni mesec nam nije daleko..😉
😆 😆 😆 Kety. Nisam primetila sta radi sa rukom 😆. Svaka ti cast. Ti i Biki vidite sve . Nema sanse da vama nesto promakne. 👏
Nego, za Buntija je jasno da mu je snala pretrpela mozdani udar 🤣, a sta kazete za nju? Kako je njoj bilo a? 😳