Returning of the written off #68 Invited only - Page 54

Created

Last reply

Replies

1k

Views

54.7k

Users

6

2.6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

Nisam ni pogledala destinacije van Evrope 😆

Sta ima da gledamo Nado..cim radimo u NASI ni mesec nam nije daleko..😉
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dobro vece i ovde svima🤗

Jedna pesmica 😳
Inace jedna moja prijateljica iz Nisa ,rekla mi je da je ova pesmica za mene ,pa sad ne znam da li je pogodila😳

Pogledala sam epizodu sta reci,fascinantne scene,fascinantni SagUn,oboje.Mene Prats nije iznenadila svojim delovanjem,jer ona je prosto rodjena kao veliki umetnik,to je u venama i nema te prepreke sto se tice glume koju nece odraditi najbolje jer ona je lavica.😳
Zato i nisam iznenadjena kako je ovu scenu odradila-savrseno a to je upravo ono sto lavovi vole da sve dovedu do perfekcije i daju sve od sebe i zele jos vise da napreduju u svemu sto rade.
Takodje Kanwar ,sta da kazem on me odavno osvojio svojim izrazima,da ne pominjem njegov savrseni glas,njegova gluma je isto perfektna bar sto se mene licno tice,a i on zeli da napreduje sto verujem da i hoce ,jako je mlad ali je perfektan.
Mene to jedino i zanima u samoj emisiji koju gledam,da me osvoje kao glumci,svojim glumackim sposobnostima,kvalitetu i lepoj hemiji a to i jesu-osvojili su me.😳
Uopste mi nije bitan izgled,bitna mi je ta unutrasnja lepota kojom zrace ,bitne su mi oci kroz koje mogu da vidim sve i kao sto sam napomenula bitan mi je kvalitet samog delovanja.

A kako je kais izdrzao,mora da je plakao,😆hladjenja je bilo i bivace ,kako ovako tako i onako😆
ps.Eto nesto mi doslo da ovo sve napisem😆

dobro vece Biki 😛
svi smo odusevljeni vecerasnjom epizodom,samo ti pisi 😉
ps.pjesmica nesto nece 😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Dobro vece i ovde svima🤗

Jedna pesmica 😳
Inace jedna moja prijateljica iz Nisa ,rekla mi je da je ova pesmica za mene ,pa sad ne znam da li je pogodila😳

Pogledala sam epizodu sta reci,fascinantne scene,fascinantni SagUn,oboje.Mene Prats nije iznenadila svojim delovanjem,jer ona je prosto rodjena kao veliki umetnik,to je u venama i nema te prepreke sto se tice glume koju nece odraditi najbolje jer ona je lavica.😳
Zato i nisam iznenadjena kako je ovu scenu odradila-savrseno a to je upravo ono sto lavovi vole da sve dovedu do perfekcije i daju sve od sebe i zele jos vise da napreduju u svemu sto rade.
Takodje Kanwar ,sta da kazem on me odavno osvojio svojim izrazima,da ne pominjem njegov savrseni glas,njegova gluma je isto perfektna bar sto se mene licno tice,a i on zeli da napreduje sto verujem da i hoce ,jako je mlad ali je perfektan.
Mene to jedino i zanima u samoj emisiji koju gledam,da me osvoje kao glumci,svojim glumackim sposobnostima,kvalitetu i lepoj hemiji a to i jesu-osvojili su me.😳
Uopste mi nije bitan izgled,bitna mi je ta unutrasnja lepota kojom zrace ,bitne su mi oci kroz koje mogu da vidim sve i kao sto sam napomenula bitan mi je kvalitet samog delovanja.

A kako je kais izdrzao,mora da je plakao,😆hladjenja je bilo i bivace ,kako ovako tako i onako😆
ps.Eto nesto mi doslo da ovo sve napisem😆

Dobro vece Biki 🤗
Pesma je lepa i drugarica je pogodila. Ti sa nasa plava ptica 😃
Danasnja epizoda je zaista bila prelepa i ja sam odusevljena. Odlicno su odglumili oboje. Radujem se njihovom medenom mesecu 😉

I pisi Biki , sve sto mislis. Ja volim da cujem tvoje misljenje 😊

Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

prava mama mu je bila narkomanka a ova druga je previse fina da takvo sto trazi 😉😆
to moze u Indiji a i kod nas nazalost naslusala se scena gdje svekrva stoji kod sinove i snahine sobe ne bi li sto cula 😕

A tek oni obicaji sa carsavom posle prve bracne noci
Daltoni thumbnail

pa taj dio sa nasiljem vecina nije ni registrovala,jer je upakovan pod krinkom romanse i ljubavi
na pitanje ispitivaca u kakvoj vezi je bila gl.junakinja,samo 2% je odgovorilo u nasilnickoj vezi 😕
ostali su lupetali o nevidjenoj romansi,ljubavi bez granica,...jednostavno im do mozga nije ni dosla informacija o nasilju
ali,bar sad mnogi mogu razumjeti zasto zene ostaju u vezi gdje partner nasilan,jer vecina ih pametuje kako su te zene glupe,seljanke,bla,bla,..a onda se tim pametnim zenama desi da procitaju Kristijana i podju razmisljati upravo kao te zene koje su zestoko pljuvale

Edited by Daltoni - 10 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da imate para, gde biste volele da otputujete? 😊

http://www.filiptravel.rs/grupna-putovanja#novogodisnja-putovanja

Singapur i Bali a od EU Pariz 😊

Nisam ni pogledala destinacije van Evrope 😆

Sta ima da gledamo Nado..cim radimo u NASI ni mesec nam nije daleko..😉

Ma jok. Ovi nasi na meteor spustili sondu pre neki dan. Mesec je tu iza coska. Sledeci meteor Dal je nas. 😉 😃
Edited by nn027 - 10 years ago
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Nado,edituj post na 73 strani 😉 vec ima pjesmica 😃
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

😆 😆 😆 Kety. Nisam primetila sta radi sa rukom 😆. Svaka ti cast. Ti i Biki vidite sve . Nema sanse da vama nesto promakne. 👏

Nego, za Buntija je jasno da mu je snala pretrpela mozdani udar 🤣, a sta kazete za nju? Kako je njoj bilo a? 😳

Jadan Bunty...kako li je snimio ove scene..a i njoj nije bilo lako,verovatno jer zna sta on oseca prema njoj...Da mi je da vidim video sa snimanja te scene..😳

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Mene IF zah... uopravo vec pola /h niti cujem pesmu niti mogu sve da lajkujem ,zato idem traziti HD da radim caps.

nn027 thumbnail

Nado,edituj post na 73 strani 😉 vec ima pjesmica 😃

Editovala 😃