Dokle si stigla sa Crossom ? Da li znas da u januaru 2015. izlazi i cetvrti nastavak a za njim i peti..?😃
Ja sam na 149 strani i veceras zavrsavam. A ti? Jesi li procitala?
Citacemo i cetvrti i peti. Red je da, kad smo pocele, i zavrsimo sve. 😃
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 27 Aug 2025 EDT
AFTER MATHh. 26.8
Big Boss 19: Daily Discussion Thread - Aug 27, 2025
Navri - The Hawasi Mistress
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #126
🇮🇳 Big News for IndiaForums Members! 🇮🇳
Who killed Anshuman; mara kaise ?
Maza nahi aaya😒
Alia Bhatt Slams Media For Sharing Video Of Her House
Suniel Shetty Looses Cool On Stage
Sunita Ahuja Claims Her Son Doing Better Film Than Saiyaara
Why are there no happy moments
Tanya is due a WKW class
Param Sundari review and box office
Case Filed Against SRK Deepika
Boney Kapoor Moves High Court On Sridevi Property Case
Anupamaa 27 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Dokle si stigla sa Crossom ? Da li znas da u januaru 2015. izlazi i cetvrti nastavak a za njim i peti..?😃
Pa Biki nije da me nema tu sam ja samo na drugoj sekciji 😆 Svi znate gde me mozete naci 😉 Nisam vas napustila nego su mi se postovi sveli na "Dobro vece",pa se mislim bolje da se ne javljam nego samo da pozdravljam,a i nemerem ja vas stici ovde 😆 Kad malo dodjem sebi,eto mene jovo nanovo 🤗Zasto smo ja i Nadica maltene same ovde poslednja dva dana?😕
@Dal🤗draga gde si ti? Je'li sve ok?@Kety🤗 Nedostajes duso🤗nema te tri dana@Smekerice 🤗lepotice,drago mi je sto nam se javnes❤️mada bi vise volela da mozes da ucestvujes kao nekada 😳@Drajce🤗Od kada tebe nema ovde❤️nadam se da je sve ok😳
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=qGMuTKG_wEE#t=12[/YOUTUBE]
Pa Biki nije da me nema tu sam ja samo na drugoj sekciji 😆 Svi znate gde me mozete naci 😉 Nisam vas napustila nego su mi se postovi sveli na "Dobro vece",pa se mislim bolje da se ne javljam nego samo da pozdravljam,a i nemerem ja vas stici ovde 😆 Kad malo dodjem sebi,eto mene jovo nanovo 🤗