Returning of the written off #68 Invited only - Page 53

Created

Last reply

Replies

1k

Views

54.7k

Users

6

2.6k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

😆 😆 😆 Kety. Nisam primetila sta radi sa rukom 😆. Svaka ti cast. Ti i Biki vidite sve . Nema sanse da vama nesto promakne. 👏

Nego, za Buntija je jasno da mu je snala pretrpela mozdani udar 🤣, a sta kazete za nju? Kako je njoj bilo a? 😳

nemam pojma 😆😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Gledam mu facu

mora da se pita sta ga snadje 😆

'bem ti budalu,sta sam ono obecao mami 😆😆

😆 😆 😆
Ma bojim se ja da je njemu nesto drugo bilo na pameti a ne mama .😉😆

ipak je to bila mama 🤢

Ipak 🤢
Sad razmisljam kako je bilo njoj kad ju je odbio. Ja bih se osecala ponizeno.

i ja bi isto tako ali to je glupost,mislim nase razmisljanje 😆😆 koliko puta zena odbije muskarca i on to mora prihvatiti kao normalnu stvar,ali kad oni odbiju nas eee tu strada ego 😆😆 mislim da mu ja nikad vise ne bi ni prisla 😆 pokupila bi se i otisla 😳😆😆
]
Mislim da se scenaristi nece mnogo udubljivati u to njegovo odbijanje i da ce ona to bezbolno prevazici.😊

To jako boli. A kad te odbije, to sto mu neces vise prici i sto ces otici, njega i onako ne dotice. Da ga je doticalo ne bi te ni odbio.

Nado,to sto te neko u nekom trenutku odbije nije znak da te nece i da mu nije stalo 😃
uvijek postoji neki razlog 😉 pa Bunty je odbio Saags koja mu se ponudila,ti mislis da mu nije stalom,ili da bi mu bilo svejedno da se naljutila i otisla od njega,da ga to ne dotice
zar nisi naucila da zivot nije crn i bijel,nego siv i to u 50 nijansi 😆

Jeste. Siv je. Samo je u mom slucaju bio tamno, tamno siv. I na zalost bila sam u pravu 😉

na mrezi 😉😆😆

😉 😃 👍🏼
nn027 thumbnail

izdvojila sam samo par scene za koje se pitam kako je izdrzao 😆
i bas me zanima zasto je ona scena iza zavjese,radi efekta ili nisu mogli drugacije snimiti 😃
i jesi li primjetila da on rukom zaklanja kais da se ne vidi 😆

😆 😆 😆 Kety. Nisam primetila sta radi sa rukom 😆. Svaka ti cast. Ti i Biki vidite sve . Nema sanse da vama nesto promakne. 👏

Nego, za Buntija je jasno da mu je snala pretrpela mozdani udar 🤣, a sta kazete za nju? Kako je njoj bilo a? 😳

nemam pojma 😆😆

😲 😆 😆 😆
Kako nemas pojma? A sto joj je zivot u opasnosti? Moze da je povredi igla kaisa. 😆

Edited by nn027 - 10 years ago
Kety76 thumbnail

😲 😆 😆 😆
Kako nemas pojma? A sto joj je zivot u opasnosti? Moze da je povredi igla kaisa. 😆

paaa sigurno joj nije bilo ugodno 😳😆 a vjerujem da nije ni njemu bas prijatno 😳😆😆
hebi ga,kod nas se nista ne vidi a kod njih i vidi i osjeti,ne mozes promasiti 😳😆
nn027 thumbnail

Kad bi on obecao svojoj mami ono sto je obecao Bunty ? 😆 😆
Kety76 thumbnail

ti vidjela da je stigla Dal,pa odmah oplela po Kristijanu 😆😆
nn027 thumbnail

ti vidjela da je stigla Dal,pa odmah oplela po Kristijanu 😆😆

Ostale mi ove dve od sinoc pa sam resila da ih potrosim. A usput i da joj ulepsam vece 😉😆
Edited by nn027 - 10 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

🤣🤣

jao Dal,pa vidis da je sudjeno,ne vrijedi se protiv toga boriti 😆😆

Ne vredi..dizem ruke..😕

https://25.media.tumblr.com/tumblr_mcbag5iSz81rf61hbo1_500.gif
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobro vece i ovde svima🤗
Jedna pesmica 😳
Inace jedna moja prijateljica iz Nisa ,rekla mi je da je ova pesmica za mene ,pa sad ne znam da li je pogodila😳

Pogledala sam epizodu sta reci,fascinantne scene,fascinantni SagUn,oboje.Mene Prats nije iznenadila svojim delovanjem,jer ona je prosto rodjena kao veliki umetnik,to je u venama i nema te prepreke sto se tice glume koju nece odraditi najbolje jer ona je lavica.😳
Zato i nisam iznenadjena kako je ovu scenu odradila-savrseno a to je upravo ono sto lavovi vole da sve dovedu do perfekcije i daju sve od sebe i zele jos vise da napreduju u svemu sto rade.
Takodje Kanwar ,sta da kazem on me odavno osvojio svojim izrazima,da ne pominjem njegov savrseni glas,njegova gluma je isto perfektna bar sto se mene licno tice,a i on zeli da napreduje sto verujem da i hoce ,jako je mlad ali je perfektan.
Mene to jedino i zanima u samoj emisiji koju gledam,da me osvoje kao glumci,svojim glumackim sposobnostima,kvalitetu i lepoj hemiji a to i jesu-osvojili su me.😳
Uopste mi nije bitan izgled,bitna mi je ta unutrasnja lepota kojom zrace ,bitne su mi oci kroz koje mogu da vidim sve i kao sto sam napomenula bitan mi je kvalitet samog delovanja.

A kako je kais izdrzao,mora da je plakao,😆hladjenja je bilo i bivace ,kako ovako tako i onako😆
ps.Eto nesto mi doslo da ovo sve napisem😆
Edited by Bikica - 10 years ago
Kety76 thumbnail

Kad bi on obecao svojoj mami ono sto je obecao Bunty ? 😆 😆

prava mama mu je bila narkomanka a ova druga je previse fina da takvo sto trazi 😉😆
to moze u Indiji a i kod nas nazalost naslusala se scena gdje svekrva stoji kod sinove i snahine sobe ne bi li sto cula 😕