😆 😆 😆 Kety. Nisam primetila sta radi sa rukom 😆. Svaka ti cast. Ti i Biki vidite sve . Nema sanse da vama nesto promakne. 👏
Nego, za Buntija je jasno da mu je snala pretrpela mozdani udar 🤣, a sta kazete za nju? Kako je njoj bilo a? 😳
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BHAJAN & DANCE 16.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Sep '25
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
BACK TO MUSSORIE 17.9
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Kajalmaya - sp's new thriller show
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
Bipasha Basu and Neha linked to Raj Kundra’s 60 crore fraud case
Premiere - The Ba***ds Of Bollywood
Is Janhvi Kapoor going to be known as a one-hit wonder?
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Soo EMA or SR?
Bollywood Celebrates Modi's 75th Birthday
😆 😆 😆 Kety. Nisam primetila sta radi sa rukom 😆. Svaka ti cast. Ti i Biki vidite sve . Nema sanse da vama nesto promakne. 👏
Nego, za Buntija je jasno da mu je snala pretrpela mozdani udar 🤣, a sta kazete za nju? Kako je njoj bilo a? 😳
Gledam mu facu
mora da se pita sta ga snadje 😆'bem ti budalu,sta sam ono obecao mami 😆😆
😆 😆 😆
Ma bojim se ja da je njemu nesto drugo bilo na pameti a ne mama .😉😆ipak je to bila mama 🤢
Ipak 🤢
Sad razmisljam kako je bilo njoj kad ju je odbio. Ja bih se osecala ponizeno.i ja bi isto tako ali to je glupost,mislim nase razmisljanje 😆😆 koliko puta zena odbije muskarca i on to mora prihvatiti kao normalnu stvar,ali kad oni odbiju nas eee tu strada ego 😆😆 mislim da mu ja nikad vise ne bi ni prisla 😆 pokupila bi se i otisla 😳😆😆]
Mislim da se scenaristi nece mnogo udubljivati u to njegovo odbijanje i da ce ona to bezbolno prevazici.😊
To jako boli. A kad te odbije, to sto mu neces vise prici i sto ces otici, njega i onako ne dotice. Da ga je doticalo ne bi te ni odbio.
Nado,to sto te neko u nekom trenutku odbije nije znak da te nece i da mu nije stalo 😃uvijek postoji neki razlog 😉 pa Bunty je odbio Saags koja mu se ponudila,ti mislis da mu nije stalom,ili da bi mu bilo svejedno da se naljutila i otisla od njega,da ga to ne doticezar nisi naucila da zivot nije crn i bijel,nego siv i to u 50 nijansi 😆
Jeste. Siv je. Samo je u mom slucaju bio tamno, tamno siv. I na zalost bila sam u pravu 😉na mrezi 😉😆😆
izdvojila sam samo par scene za koje se pitam kako je izdrzao 😆i bas me zanima zasto je ona scena iza zavjese,radi efekta ili nisu mogli drugacije snimiti 😃i jesi li primjetila da on rukom zaklanja kais da se ne vidi 😆
nemam pojma 😆😆
😲 😆 😆 😆
Kako nemas pojma? A sto joj je zivot u opasnosti? Moze da je povredi igla kaisa. 😆
Kad bi on obecao svojoj mami ono sto je obecao Bunty ? 😆 😆