Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
ENTRY INTO RESORT 22.9
Why is Deepika ALWAYS the victim?
MOOH KHUL GAYA 23.9
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
New timslot of Show
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Ja sam trilogiju dozivela kao bilo koju drugu bajku. Nikada nisam podrzavala ni podnosila nasilje bilo koje vrste i sad si me naterala da o knjizi razmisljam na sasvim drugi nacin. Kad pogledam na nju iz tog ugla koji si mi predstavila stvarno nije naivno. Zaboravljam da ljudi ne moraju na stvari gledati kao ja. Eto nije mi na na pamet palo da bi neko zbog knjige, koja je izmisljena, mogao neke stvari shvatiti olako. Za mene je knjiga jedno a stvarni zivot nesto drugo.
Ranija istrazivanja dokazala su da su nasilni televizijski programi povezani s nasiljem u stvarnom zivotu i asocijalnim ponasanjem.
U poredjenju sa ucesnicama koje nisu citale knjigu, one koje su procitale prvi deo "50 nijansi", imale su 25 odsto vece anse da su u vezi s muskarcem koji vice na njih ili ih psuje; 34 odsto da imaju partnera koji ih je proganjao, a vise od 75 odsto da gladuju ili isprobavaju nezdrave dijete.
One koje su procitale sve tri knjige imale su 65 odsto vece sanse da se opijaju i 63 odsto vece sanse da budu promiskuitetne.
izdvojen samo mali djelic,o ovoj temi ce se tek raditi istrazivanja
nazalost,dosta ljudi nije sposobno razlikovati fikciju od stvarnosti
Devojcice drage,urradila sam ovaj poseban caps iz zadnje epizode u 6 delova,od kako mu je dala ceduljicu pa do kraja. to se nalazi u PG na str 76 i 77.
Vi prenesite ovde sta vam se dopada od toga,a ja cu postaviti samo ove veceš u par delovašNadica ā¤ļøvoli sve veceš