Returning of the written off #68 Invited only - Page 43

Created

Last reply

Replies

1k

Views

54.8k

Users

6

2.6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Kety76

Izasao Haso na ispit na medicinskom fakultetu i postavi mu profesor pitanje:
- "Kolega, da li vi meni mozete odgovoriti na pitanje: STA JE TO BAKTERIJA?"
Haso razmislja koju sekundu i onda kaze profesoru.
- "Tacno objasnjenje na latinskom ti ne znam - ali na Bosanskom znam."
Profesor ce na to:
- "Pa dobro - hajde objasni ti to meni na bosanskom, samo da je tacno."
I odgovori Haso ovako:
- "Bakterija je sejtan baja, koja zivi u havi i kad udje u insana i ufati fursata, ne ode li hecimu za heftu dana - ne gine ti dzenaza."

🤣

I pored tvog objasnjenja ja nisam skapirala..😕 Ali ce zato Biki verovatno skapirati jer je iz Bosne..😃

😆 Nisi jedina.

😲🤣

Haso polaze ispit na medicinskom fakultetu,dakle za dr.😆 na prof.pitanje sta je bakterija kaze da ne zna objasniti na latinskom( kako bi trebao znati buduci dr 😆) i daje objasnjenje na maternjem,bosanskom jeziku 😆 bakterija je sejtan baja ( nemirna,djavolska buba) koja zivi u zraku i ako udje u covjeka i uhvati maha(provodit svoje),ne odes li za 7 dana kod doktora,nahebo si 😆 tj.ne gine ti sahrana

Hvala 🤗

Verujem da je i Dal sve sada jasno. 😆

Kristijan nam je sh...o i ovo malo vijuga sto imamo 🤣

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Nema sanse da bih ja seriju gledala. Previse je mracna i she...na

ja ti kazem da ledi krv u zilama,nema tu nikakve ljubavi,romansi,isl. napreze ti sva cula i mozdane vijuge rade samo tako,a on glumi tako da me uhvati strah kad pogledam u njegovu sliku.
U toj seriji,on svojoj djevojcici od 3-4 god.poklanja ogrlicu od zene koju je ubio ,mala ima nocne more i napade astme
u jednoj sceni,dok se vozi sa njom kroz sumu,ujedno trazi pogodno mjesto gdje ce muciti sljedecu zrtvu,a muci ih psihicki,igra macke i misa,brrr
Kety76 thumbnail

Hvala 🤗

pa ako pogledate ovu seriju,brzinom svjetlosti ce vam se ukljuciti vijuge 😆😆 jer i Kristijan takodjer moze biti psihopatski ubica,sado-mazo cesto vrse zlocine iz strasti ,u sado-mazo spada takodje i ono gusenje ili davljenje,koje se cesto zavrsi fatalno,pa je tu i ono vjesanje,koje je Kristijan i pomenuo,kada je ozlijedio jednu zenu,...Svi oni koji dozivljavaju uzbudjenje i zadovoljenje gledajuci da drugi pati,trpi bol,da nanose nekom drugom bol,pustaju krv,... su potencijalne psihopatske ubice
nn027 thumbnail

Oh Heelooo.😳
Smorio se cekajuci te 😆

A ja se zabavljam sa Gideonom Crosom...Jao Nado, sto je dobar da znas..Saljem ti ga prvom prilikom..😃

ja sam zaglavila sinoc sa Dornanom 😃 brrr,zaledio mi je krv u zilama
uopste ne sumnjam da ce biti savrsen Kristijan

A ja mislila zena se odmara, otisla na spavanje 😆

pa krenula sam ja na spavanje.legla,a sinak ostavio upaljen tv (ja ga nikad ne palim) i uzmem daljinac da ugasim,ma reko samo da vidim vremensku 😆😆 kad ooop taman pocinje serija sa Dornanom,i ajd samo cu baciti pogled da vidim kako glumi 😆😆 i taj pogled se razvukaooo 😆😆

Pa to ti onako, ko klinci kad gledaju one emisije za laku noc, malo pred spavanje da nebi mala kosmare 😆

Pa Nado od ove price upravo imas kosmare 😆 Dorman glumi serijskog ubojicu uspjesnih zena

A sta radi sa njima pre nego li ih ubije..Da li ih prvo zavede ? Vredi li da se pogleda serija da odmah skidam ?

on je ozenjen,otac dvoje djece,a sex.se zadovoljava nad mrtvim tijelom meta su mu uspjesne zene,samostalne,ne bih ti preporucila da gledas
odlicna je krim serija,on je savrsen u toj ulozi psihopate,ali posto ga gotivis ovo nije bas za preporuku

Nema sanse da bih ja seriju gledala. Previse je mracna i she...na

ja ti kazem da ledi krv u zilama,nema tu nikakve ljubavi,romansi,isl. napreze ti sva cula i mozdane vijuge rade samo tako,a on glumi tako da me uhvati strah kad pogledam u njegovu sliku.
U toj seriji,on svojoj djevojcici od 3-4 god.poklanja ogrlicu od zene koju je ubio ,mala ima nocne more i napade astme
u jednoj sceni,dok se vozi sa njom kroz sumu,ujedno trazi pogodno mjesto gdje ce muciti sljedecu zrtvu,a muci ih psihicki,igra macke i misa,brrr

Uh. Stvarno se ledi krv u zilama. Ja nikada nisam volelela ni takve serije ni filmove. Secam se da mi je , posle Hickokovog filma Psiho, trebalo tri dana da dodjem sebi. Najvise od svega uzasavala me je pomisao da je zaista moguce da takvi ljudi postoje. Od tada izbegavam tako mracne i filmove i serije .😕
nn027 thumbnail

Izasao Haso na ispit na medicinskom fakultetu i postavi mu profesor pitanje:
- "Kolega, da li vi meni mozete odgovoriti na pitanje: STA JE TO BAKTERIJA?"
Haso razmislja koju sekundu i onda kaze profesoru.
- "Tacno objasnjenje na latinskom ti ne znam - ali na Bosanskom znam."
Profesor ce na to:
- "Pa dobro - hajde objasni ti to meni na bosanskom, samo da je tacno."
I odgovori Haso ovako:
- "Bakterija je sejtan baja, koja zivi u havi i kad udje u insana i ufati fursata, ne ode li hecimu za heftu dana - ne gine ti dzenaza."

🤣

I pored tvog objasnjenja ja nisam skapirala..😕 Ali ce zato Biki verovatno skapirati jer je iz Bosne..😃

😆 Nisi jedina.

😲🤣

Haso polaze ispit na medicinskom fakultetu,dakle za dr.😆 na prof.pitanje sta je bakterija kaze da ne zna objasniti na latinskom( kako bi trebao znati buduci dr 😆) i daje objasnjenje na maternjem,bosanskom jeziku 😆 bakterija je sejtan baja ( nemirna,djavolska buba) koja zivi u zraku i ako udje u covjeka i uhvati maha(provodit svoje),ne odes li za 7 dana kod doktora,nahebo si 😆 tj.ne gine ti sahrana

Hvala 🤗

pa ako pogledate ovu seriju,brzinom svjetlosti ce vam se ukljuciti vijuge 😆😆 jer i Kristijan takodjer moze biti psihopatski ubica,sado-mazo cesto vrse zlocine iz strasti ,u sado-mazo spada takodje i ono gusenje ili davljenje,koje se cesto zavrsi fatalno,pa je tu i ono vjesanje,koje je Kristijan i pomenuo,kada je ozlijedio jednu zenu,...Svi oni koji dozivljavaju uzbudjenje i zadovoljenje gledajuci da drugi pati,trpi bol,da nanose nekom drugom bol,pustaju krv,... su potencijalne psihopatske ubice

Kristijan samo u prvom delu ima tu sado-mazo foru. U drugom i trecem delu on je jedna mala zaljubljena maca (da ne kazem Zucko) koja Ani jede iz ruke. Spisateljica je odlucila da sve ublazi. Nas Kristijan je na kraju ispao jedna dobrica. 😃
E sad, drugo je pitanje koliko je to zaista moguce i koliko je knjiga realna. Pretpostavljam da nije ali nema veze. 😊
Edited by nn027 - 10 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Neko za caj mozda????😆

nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Neko za caj mozda????😆

Moze Biki. Taman pred spavanje 😃
Kety76 thumbnail

Kristijan samo u prvom delu ima tu sado-mazo foru. U drugom i trecem delu on je jedna mala zaljubljena maca (da ne kazem Zucko) koja Ani jede iz ruke. Spisateljica je odlucila da sve ublazi. Nas Kristijan je na kraju ispao jedna dobrica. 😃
E sad, drugo je pitanje koliko je to zaista moguce i koliko je knjiga realna. Pretpostavljam da nije ali nema veze. 😊

U tome i jeste problem Nado on nikad nece biti niti moze biti Zucko koji jede iz ruke.Moze ostati takav kakav je prikazan na pocetku i gori,veci zlostavljac a na kraju i ubica.Maca i dobrica nikada.
On je takav kakav je i nema promjene.A nije da nema veze sto knjiga nije realna
Zbog te ludace sad milioni zena vjeruju da se u nekom sado-mazu tipu krije njezni Zucko 😡 a sto je najgore zene zbog te iskrivljene realne slike dobrovoljno pristaju na nasilje i biraju nasilne tipove
Knjiga nije nevina tako kako ti mislis,zlostavljaca je pretvorila u princa a mnogi vjeruju da je to moguce i u realnom zivotu
nn027 thumbnail

U tome i jeste problem Nado on nikad nece biti niti moze biti Zucko koji jede iz ruke.Moze ostati takav kakav je prikazan na pocetku i gori,veci zlostavljac a na kraju i ubica.Maca i dobrica nikada.
On je takav kakav je i nema promjene.A nije da nema veze sto knjiga nije realna
Zbog te ludace sad milioni zena vjeruju da se u nekom sado-mazu tipu krije njezni Zucko 😡 a sto je najgore zene zbog te iskrivljene realne slike dobrovoljno pristaju na nasilje i biraju nasilne tipove
Knjiga nije nevina tako kako ti mislis,zlostavljaca je pretvorila u princa a mnogi vjeruju da je to moguce i u realnom zivotu

Ja sam trilogiju dozivela kao bilo koju drugu bajku. Nikada nisam podrzavala ni podnosila nasilje bilo koje vrste i sad si me naterala da o knjizi razmisljam na sasvim drugi nacin. Kad pogledam na nju iz tog ugla koji si mi predstavila stvarno nije naivno. Zaboravljam da ljudi ne moraju na stvari gledati kao ja. Eto nije mi na na pamet palo da bi neko zbog knjige, koja je izmisljena, mogao neke stvari shvatiti olako. Za mene je knjiga jedno a stvarni zivot nesto drugo.
nn027 thumbnail

Za par sati ustajem. Laku noc moje devojke. 😊